Új hozzászólás Aktív témák

  • zoli03

    őstag

    válasz Runner_fxr #55401 üzenetére

    Én is MTB túrát értettem, csomagtartót sehol nem írtam. Kulacs szerintem muszáj, csak ivózsákkal terepen nem sokra mész, nincs kút, melegben nem elég annyi víz több óráig egy embernek (van ívózsákos hátizsákom, tapasztalatból írom). Azt meg sem említem, hogy el is lehet tévedni, aztán a tervezett idő másfélszeresét kell letekerni.
    Az teljesen más kérdés, hogy miért drágább a könnyebb bringa, erről oldalakat lehetne írni.
    Ha nem számít a nehezebb ember, akkor miért számít a nehezebb bicikli? Akármit írsz, ez egyszerű fizika, tök mindegy, hogy a bicikli, a biciklis, vagy a hátizsák nehezebb 3 kg-val, összességében ugyanott vagy. Akkor ennyi erővel egy nagyobb saras rész után le kéne szedni az összes sarat a bicikliről, mert ráment mondjuk 1 kg, aztán egyből eggyel alacsonyabb kategóriás lett a bicikli a súlytöbblet miatt.
    Kíváncsi lennék, ha a biciklidre ráraknánk súlyokat úgy, hogy a súlypontja ne változzon, utána mi lenne a véleményed (a kereket kivéve). És nem arról beszélek, hogy egy másik, 3 kg-val könnyebb biciklivel mennyire más menni, mert ott számtalan más szempont is változik.

Új hozzászólás Aktív témák