-
IT café
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Csokicsibesz #325238 üzenetére
Itt a kenyérárakról volt szó, nem a bérekről, arról meg ott az Eurostat táblázata. (Én sem tudtam, kíváncsivá tett és utána néztem, mert éreztem, hogy mint általában, az ilyen már Románai is lehagyott, meg árstopp csak Bidzsisztánban van féle kinyilatkoztatások gyakran nem fedik az teljes igazságot).
#325240arcitec...xarból nem lehet várat építeni, már a bolti lisztnél elvérzik a dolog...ha meg keresel minőségi alapanyagot és rá is szánod a szükséges időt az elkészítésre, akkor ott leszel újra ahol a part szakad.
#325243 Csokicsibesz...az meg (mondhatnám tipikus Y generációs, de ez inkább egyszerűen fiatalos és megjegyzem, hasznos!) naivság, hogy egy választással megoldódik egy csapásra minden problémánk (csak nézz végig a "felhozatalon"
)...hidd el nem, been there, done that ráadásul 2 különböző országban tucat szavazáson is. Lemaradásunknak bár vannak aktuális politikai okai, leginkább történelmi gyökerezésű.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Formula-1
- OLED TV topic
- Last Epoch
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest