Új hozzászólás Aktív témák

• Hasaggymeg

Topikgazda

válasz Napfénysüti #319862 üzenetére

Én anno egyből kipróbáltam az első elérhetőt, akkor leginkább filozófiai kérdésekkel próbálva sarokba szorítani. Érdekes volt, de nem nyűgözött le, így töröltem is. Néhány hónapja telepítettem a legújabbat segítsen 180 grammos CH diétámmal és...hát dobtam egy hátast, mert az 1-1,5 év alatt brutálisan sokat fejlődött.😱 Villámgyors, mélyrehatóan elemez és irdatlan adatbázissal rendelkezik, ráadásul van memóriája, vagyis személyreszabott válaszokat, elemzéseket kapsz korábbi csevegéseidet is alapul használva, mintha kb. személyes asszisztensed lenne. Engem lenyűgözött, az biztos. Lehet legyinteni rá, félni tőle mint anno a tűztől, vagy éppen a dinamittól, de itt van és inkább valahogy hasznát érdemes venni, mintsem ellenállni a fejlődésnek.
    Mikor az orvosom segítségére összeállítottam néhány tucat mérésből álló excel táblázatomat, bevitt CH, annak milyensége, minősége, vércukormérések időpontjai, a sport mennyisége, stb. nejem, aki lassan 40 éve dolgozik az egészségügynben, csak nevetve legyintett, hogy a diabetológus (magán!) pont le fogja xarni, őket nem érdekli mert nem tudnak mást mint 150gr CH diéta, 180gr CH diéta, gyógyszer, stb. Ugyanakkor ha ide belinkelném az AI elemzését telemenne az oldal, receptekkel, tanácsokkal, ajánlatokkal, amit csak akarsz. Nem muszáj megfogadni tanácsait, de figyelni rá mindenképp érdemes, mert ez a jövő. Szerintem...
    This post wouldn't have been possible without the help of ChatGPT. ;]

[ Szerkesztve ]

"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg

Új hozzászólás Aktív témák