- Mesterséges intelligencia topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Idővel bárkinek lehet saját Waymo robottaxija
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Hálózati / IP kamera
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Windows 10
- Bitcoin topic
- ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dredd bíró
tag
válasz
ballington #461 üzenetére
Igaz inkább jobb a békesség.
-
Dredd bíró
tag
válasz
ballington #457 üzenetére
Eggyet értek.
Én nem tenném.....
De ha neked megéri...... -
Dredd bíró
tag
továbbiakat a saját topikjába plííz.
Spyware terminator kinek van?
Sztem tök brutál. Teccik naon. -
Dredd bíró
tag
válasz
ballington #443 üzenetére
Nem voltak.
Amúgy az Agnitum is csak egyszer kérdez.
Ti meg azon gondolkodhattok el hogy az Agnitum kicsit előrébb van a megbízhatósági listákon
[Szerkesztve] -
Dredd bíró
tag
grabber ez nagyon érdeles mert csak meg kell neki egszer mondani hogy hozzon létre szabályt ff-hez és többet nem kérdez csak ha kell. v-mit ecseszté.
''
Sajnos már letöröltem Mert felmentem a netre és pár perc múlva kiírta,hogy támadás ért ami módósítani akarta ethernet kártyát.Majd nem müködött a net.Ugy hogy maradtam a ZA-nál.
'
Te normális vagy?
Szerinted miért jelez támadást?!! Biztos nem jókedvébe.
De ha neked annyí eszed van hog inkább zone-t hasznász ami észre se vette a támadást hát gratu....
[Szerkesztve] -
Dredd bíró
tag
AstraCDX nem akarok roszmájú lenni de legalább ilyenkor megtanulja az ember hogy nem telepítget minden hülyeséget,.
Chili7 szerrintem is jó
[Szerkesztve] -
Dredd bíró
tag
válasz
ballington #405 üzenetére
múltkor még nem vótá ilyen okos.
-
Dredd bíró
tag
válasz
ballington #396 üzenetére
Nem másra specializálódott szvsz más az adatbázisa vírusírtóknak se ugyan az.
De nem tudom figyelteed e hogy azt írtam NEM ÁRT EGYSZERRE TÖBB KÉM ÍRTÓT IS TARTANI A GÉPEN. Amúgy a kémírtóimmal csak keresek nem megy az állandó védelem.
Elar a spy sweeper az elsők között van állítóllag megbízhatóság ügyileg szal bízhacc benne. (nekem is csak azértt nincs mert nem lehet ''megszerelni'' pénzt meg nem adok érte.
[Szerkesztve] -
Dredd bíró
tag
válasz
ballington #393 üzenetére
Sztem ad-aware nem egy nagy pályás teszteken se szerepel az elsők között de azért mondjuk másodlagos védelmi állásnak jó. (és a sweeper-el ellentétbe teljesen legálisan ingyen használható)
''amúgy te realtime hagyod az ss-t, vagy időnként lefuttatod.'' nem értem mi az a realtime és mi az az ss? ha a spysweeper az akkor nekem nincs is olyanom.
Spyyware terminator meg ad-aware meg az Agnitum keresője van. No meg a nod.
[Szerkesztve] -
Dredd bíró
tag
válasz
ballington #391 üzenetére
Szerintem azért csak hagyd fönn több fórumon is azt hangoztatjákn a szakik hogy több spy kereső is lehet gépen nem ütik ki egymást mint pölö a vírusírtók.
Megjegyzem abban a hsz-ben nem az ilyenre gondoltam mint te aki amit keres azt magára meg arra költi amire akarja (gondolom) mert így persze semmi extraság megvenni néha egy 10.000-es cd-t max nem mész kéthétig moziba. De viszont egy gyerekes családnál meg itt ott azér meggondolja az ember hogy kiad e olyanra amit ingye is megoldhat.
[Szerkesztve] -
Dredd bíró
tag
válasz
ballington #387 üzenetére
Nekem szót?
Amúgy az emberek töbségének az a filozofiája hogy amiért nem muszály fizetni azért nem is fog. Ilyen pölö a külömböző szoftverek feltörése. Voálá ingyen van.
Amúgy sztem rengeteg családba van jobb helye a pénznek mint a szoftver boltba mondjuk.
[Szerkesztve] -
Dredd bíró
tag
válasz
BlacKSouL #381 üzenetére
BlacKSouL Ezen a listán a megbízhatatlan termékek között van a terminátor. (nem tok angolul szal nem tuttam elolvasni mi van oda írva csak a nevét láttam) Az ilyen listákkal elvileg nem nagyon kell foglalkozni ugye? [link] Spy Sweepert -t ''megszerelni se lehet'' sajnos.
[Szerkesztve] -
Dredd bíró
tag
válasz
Dredd bíró #372 üzenetére
éS INGYENES
-
Dredd bíró
tag
válasz
fen-e-vad #360 üzenetére
fen-e-vad inkább kérdezd a szakértőket.
Én n em az vagyok. Bár mostanába én is felméztem pár xxx oldalra de a védelmi eszközeim szerint (nod32 . agnitum, spyware terminator, AD-aware) nem történt semmi (tiszta a gép). [ szakik ha a felsorolt védelmi rendszer azt mondja hogy tiszta a gép bízhatok bennük?] Én ezért kérdeztem a kedves szakértő urakat hogy valóban igaz e hogyha az ember ésszel csinálja akkor nem jön be semmi.
ui: sztem próbáld ki a noddal. Nekem is volt mikor lefertőzték az avastot.
[Szerkesztve] -
Dredd bíró
tag
-
Dredd bíró
tag
ragazzo nálam, nem megy a folyamatos védelem és kézzel szoktam frissíteni.
BlacKSouL minden nap megnézetem vele kézzel.
Megnéztem az adatbázisát és elég sok trojait ismer(!?)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest