Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Proxmox VE
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Ásványbotrány: Kongó választ és bizonyítékot vár az Apple-től
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
-
IT café
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz DeltaPower #69681 üzenetére
Vegyel noteot
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
tibibi
őstag
válasz WunderKinder #69696 üzenetére
ja vagy a kuplung helyett a váltót az meg csilliárd millió javítási költség
[ Szerkesztve ]
-
TeeBee73
veterán
válasz DeltaPower #69661 üzenetére
Elírta. 40kV az. A büntetésvégrehajtásban haszálták előtte.
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
alázógyík
addikt
válasz DeltaPower #69693 üzenetére
A kuplung miatt jó, nem qrja szét...
-
DeltaPower
addikt
válasz Ramius #69692 üzenetére
Arra ott a kipörgésgátló meg a többi 3 betűs technológia, na meg vezetni se árt ha már valaki izomautót akar hajtani.
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
Ramius
őstag
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
Outlander
addikt
Manuális klimameg plüss -bőr belső? [link] Mindezt a lakótelepen fényképezve?!
Mekkora illúzió romboló már?!
Amúgy egy párszor láttam a városban....pici egyes, óvatos kettes, már húzom a hármast és szépen ötödikben gurulunk 40-45 körül. Akkor is ha automata, ami önmagában bűn ennél az autónál.
[ Szerkesztve ]
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
DeltaPower
addikt
válasz Outlander #69687 üzenetére
S2 a széleken túl sötét de a színei legalább szépek és az élesség is rendben van, az Ace4 fókuszban ki van égve mint állat, a széleken meg elég homályos.
[ Szerkesztve ]
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
Outlander
addikt
válasz DeltaPower #69686 üzenetére
Telón nézve én csak szín eltérést látok, de az betudható a nap/évszaknak is, de mindjárt megnézem monitoron is.
Mondjuk nekem nincs hozzá erzékem.Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
DeltaPower
addikt
válasz D@ni88 #69683 üzenetére
Nekem most Ace 1-es széria van, nincs gondom vele a kevés belső tárhelyet leszámítva, csak már gyengének érzem. Van aki viszont égre-földre szidja. A 2-3. széria állítólag szutyok, a 4-es a mobilarénás teszt alapján jól sikerült, leszámítva a kamerát. Összehasonlításként két kép: 4 éves S2, 8mpx Új Ace4, 5mpx.
Ótlander: M2-t már néztem, de nem sok esélye van úgy hogy talán 5.0-s androiddal majd normális lesz a kamerája S3 meg nem fér el a kezemben.
[ Szerkesztve ]
-
Outlander
addikt
EGyébként lenne egy Sony M2-m ami 8 megapixeles... 4.3-as androiddal elég zajos képeket csinált, de 4.4 már átlagosakat csinál...
-
D@ni88
addikt
Ace szériát sem biztos hogy vennék
Az a Samsung gyártó Blade-je Céges teló volt nálunk, de amikor már fel sem lehetett venni a hívást esetleg hívás közben kikapcsolt és még néha ki is fagyott. Lehet hogy 4es széria már jó de a 2 ritka szarkupac volt Havonta cserélgették a srácok... -
DeltaPower
addikt
válasz Outlander #69675 üzenetére
4 éves ja, ezért is próbálok keresni a piacon hasonló képességű újabbat, de a megcélzott árkategóriában kb. kivétel nélkül retek a kamerája mindegyiknek, közelébe se érnek az s2-nek. A másik hogy lehagyják a villanót, a közelségi szenzort, ilyen minimális költségű dolgokat amikhez már hozzá vagyok szokva és rohadtul zavarna a hiánya.
Az új Ace 4 marha jó lenne de abban is pont a kamerát cseszték el, plusz nincs szenzor. Igaz nem 35k de rászánnám azt a pézt.
Belső tárhely nem is izgatna, kb 10 alkalmazást használok, azok se nagy méretűek.Ha nagyon a kamerára akarnék menni, akkor vennék innov8-at, de én egy használható telefont szeretnék jó kamerával.
[ Szerkesztve ]
-
daninet
veterán
válasz Outlander #69679 üzenetére
nem értelek.. nem szar a kamerája független a korától. Mai új telefonok kijönnek rosszabb kamerával. Mondj egy androidos telefont 35ért ami határozottan jobb kamerával rendelkezik sepecifikációiban és minőségben is.
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
daninet
veterán
válasz D@ni88 #69677 üzenetére
igazad van. ettől függetlenül ez az árkategória most ennyit tud android fronton. Minimális utómunkával vagy egy másik kamera programmal teljesen jó. Sötétben olyan amilyen, de ott majdnem minden telefon szar.
[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
D@ni88
addikt
válasz daninet #69676 üzenetére
"smsungtól ez volt az utolsó jó telefon, gyalázat, hogy azóta milyen kamerákat tesznek a készülékekbe (a felső kategóriás eszközöket leszámítva)"
Galaxy SII is felső kategóriát képviselte a maga idejében Tehát itt egy kicsi ellentmondást érzek
Ha általánosítani kellene, akkor a Samsung telók kb szart sem érnek, 70 körül olyat kapsz hogy falhoz vágod, viszont a felső kategória azért össze van rakva rendesen. -
daninet
veterán
válasz DeltaPower #69674 üzenetére
smsungtól ez volt az utolsó jó telefon, gyalázat, hogy azóta milyen kamerákat tesznek a készülékekbe (a felső kategóriás eszközöket leszámítva), anyám S4 mini-je pl rosszabb képet csinál mint egy nokia 7650, és nem széria hiba.
ennyi pénzért nem nagyon van jobb kamera android fronton. WP-ban még használt sávon belenyúlhatsz egy-két régebbi lumiába, azok nem rosszak.
Kínai telefonok kamerái nem jobbak ennél semmivel.Most kitkat alapon nekem annyira gyors a telefon, és annyit javult az akkuidő, hogy tuti megtartom még egy ideig, vettem rá egy új battery covert is.
[ Szerkesztve ]
-
Outlander
addikt
válasz DeltaPower #69674 üzenetére
Ha a belsőtárhelyet nem nézem, akkor gyakorlatilag bármelyik, még itthon is...
EZ EGY 4 ÉVES HW!Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
DeltaPower
addikt
Most úgyis nagyon megy itt a telefon-szakértés, úgyhogy kérek szakvéleményt: mondjatok nekem olyan telefont ami tulajdonságokban (főleg kamerában) azonos vagy jobb mint egy galaxy s2 és nem kerül többe 35k-nál. WP, szifon nem játszik, 5+ colos tepsik szintén nem, lehet használt is.
-
daninet
veterán
válasz Chaser #69668 üzenetére
mert ráül?
fémházas notik hajlamosak minimálisan rázni ha szar helyre vannak bedugva, de az is kb annyiban nyilvánul meg, hogy fura érzés ha simogatja az ember. Akit ez zavar vesz plasztik notebookot.
-
Outlander
addikt
-
alázógyík
addikt
válasz DeltaPower #69664 üzenetére
Garos bammeg, hozzá nem nyúl.
-
DeltaPower
addikt
válasz Outlander #69663 üzenetére
Ugyan emeld már fel a hátsód és mérj rá egy multiméterrel, és/vagy mutassák meg melyik két pont közt találtak 40V-ot
-
Outlander
addikt
válasz DeltaPower #69661 üzenetére
Nem tudom, de azóta ezen pörög mindenki...
Én meg vakargatom a fejemet, h hogyan írjak a YX Magyarországnak, h ez a hiba van az x eszközzel, küldjék már ki a szervizt, de ingyen ám...
És tisztára meg van mindenki győzödve, h ez egy valós hiba és h mindenki életveszélyben van, nekem meg nem hisznek, h már 25 voltnál lefüstölne az egész pitsbe, nem hogy 40-nél, ami a 19v-os töltőből vesz fel állítólag, és közben mág amúgy hibátlanul müködik..
Ez kellesz még az eső mellé.
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz Outlander #69656 üzenetére
jah az még viszonylag konstans minőség, én is néztem sok telót mire szájomi' lett, nem sok gyártó van ami vállalható, nálam az döntött hogy lowcost telót ezek nem is csinálnak, csak középkat-tól felfele, meg a mijau' néztem az 5-ös droidot, valahogy nem érzem szükségét
-
KTU
addikt
válasz alázógyík #69650 üzenetére
e-pénisz,
azt mondják,
sokan,
de mikor valami erősebb cucc kerül hozzájuk ......
tényleg ad valami összehasonlítási alapot,
de azért a helyén kell kezelni[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
Outlander
addikt
Napi hibaleírás
"A mai napon a kollégát megrázta a laptopja, zsibbadást érzett a karjában, ezért korházba is elment.
A laptopot ellenőriztettük, helyenként 40v-ot lehet mérni...
kérjük hogy" ... bla bla...Ha Gyík lennék, ez minimum 5 óra szervízdíj, meg 3 hétig röhögnék rajta.
Mikor lesz már karácsonyi szünet?
-
Outlander
addikt
válasz D@ni88 #69651 üzenetére
Ez mindig benne van a pakliban, legrosszabb esetben elmegy 30-40%-os bukással alkatrésznek és veszek valami mást...
Mondjuk a Jiayu, az elméletben pont az ajánlottabbak között szerepel, míg samsungot pl csak az ellenségnek.Másrészről..
Most ugye árulom piaci áron a Sony M2-öt, 48k-ért.
4 x 1,2ghz, 1 gb ram, 8 gb belső tárhely, 4,8 coll 540 x 960 felbontással.Ezzel szemben a kínai csuda masinéria ugyanannyiért
8 x 1,7 ghz, 2 gb ram, 16 gb tárhely, 4,7 collon 720x1280 felbontás, és 2 sim...
Jó, szar a gps.... de mobilnetem meg van, úgy már viszont használható, külföldre meg amúgyis pna gps-el megyek.Ez mindig is ilyen volt, én jobban preferáltam eddig az itthoni dolgokat, de most mertem nagyot álmodni...
-
D@ni88
addikt
válasz Outlander #69649 üzenetére
Azért én várnék a boldogsággal pár hónapot
Nagyon szép hangzatos neve okozhat még meglepetéseket. Nekem a Samsung garancia futár helybe jött és 10 perc alatt cserélte a kijelzőt Itt meg ha gond van gondolom mehet vissza kínába/koreába ha gond van (azért remélem nem lesz rá szükség) ...[ Szerkesztve ]
-
Outlander
addikt
Undorító.... Nem is tudom, h most a biznisz volt a gyorsabb vagy pedig a telefon.
Hötöcö ~12.000 körül, Sony ~18.000 körül.... kegyetlen lagg mentes, pont a kezembe való a súlya a formája... eddig nagyon pozitív. kopp-kopp..
Mondjuk amit nem tudok még a mai napig felfogni az a gps nem működése....Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
alázógyík
addikt
-
Chaser
legenda
válasz DeltaPower #69643 üzenetére
átlépted a 20k-t, megint +210ft és neked kell helyben akkor is kifizetni a pk-t, nevariálj
-
tibibi
őstag
Valami sofőri állást B kategóriával belföldre esetleg nem tud valaki ? NagyP ?
-
DeltaPower
addikt
válasz Chaser #69642 üzenetére
De most mér? Kifizetem a postán az 1840-et, beleírom az utánvét összegébe 20k helyett hogy 21840, címzett fizet mindent nem?
-
Chaser
legenda
válasz DeltaPower #69641 üzenetére
de nincs meg, ha úgy egyeztek meg hogy címzett fizet mindent..akinek diplomája van csak variálni tud
-
DeltaPower
addikt
válasz Chaser #69640 üzenetére
Akkor jóvan, nem vagyok teljesen 100% hülye a diplomám ellenére se Ahogy én írtam 1840-ből megvan, igaz nem időgarantált, tehát lehet egy hétig is eltököl vele a cs. kir. postaszolgálat.
-
Chaser
legenda
válasz DeltaPower #69639 üzenetére
úgy, az már egy másik történet hogy éppen meg lehet oldani másképp is, de ha ezt kéri az ügyfél ezt, pont, - nálam nem kérheti - nagyüzemben meg utólag fizetünk
szerk: mikor még nem volt velük szerződésem egyik hölgyike ki akart oktatni, hogy ezt-azt rosszul tudok, mert ő 20 éve ott dolgozik, mondom neki én pár éve postázok de jól...na ki nyert? ha nem postáztam volna annyit én se vágnám az igaz
[ Szerkesztve ]
-
DeltaPower
addikt
válasz Chaser #69638 üzenetére
Na várjál, ez a "címzett fizet" úgy megy, hogy te odaadod a csomagot és egy fillért se fizetsz a postának? Oké ha nagyiparban nyomatod rengeteg csomaggal, akkor egyszerűbb a címzett fizet, de egy csomagnál simán hozzáadod az utánvétes díjhoz a postaköltséget és kifizeted a feladást a helyszínen, nem?
-
Chaser
legenda
válasz DeltaPower #69635 üzenetére
nem, az arra vonatkozik, hogy nem előreutal a tag a csomagért, nem is ajándékba kapja, hanem fizet a postásnak, a "címzett fizet" a feladási díjra vonatkozik, alap mpl csomagnál nincs ilyen lehetőség..amúgy simán elmehetnél üzletkötőnek hozzájuk, az enyém pont ennyire van képben mint te
-
TeeBee73
veterán
válasz ekrisztian #69623 üzenetére
Nekem csak nőkkel volt eddig dolgom.
-
DeltaPower
addikt
-
Chaser
legenda
válasz DeltaPower #69633 üzenetére
hol látsz te ott olyan opciót hogy címzett fizet? sehol, leülhecc', egyes
-
DeltaPower
addikt
-
Chaser
legenda
válasz DeltaPower #69628 üzenetére
sztem te elavultat nézel, aktuális, mpl futár az expressz csomag, vagy mpl üzleti, a normál mpl csomag 1190-től indul, az üzleti mpl most az expressz, sima csomag megszűnt, az lett az mpl, ezeöcáz' lesz
szerk: daninet félreérted, nem üzleti partnereknek van, ők külön díjszabásban vannak, business class szolgáltatás náluk
[ Szerkesztve ]
-
-
DeltaPower
addikt
válasz Chaser #69627 üzenetére
Az lehet De szerintem mi két különbözőt néztünk, van külön MPL csomag és MPL futár is...
szerk: sőt, van sima MPL csomag és üzleti MPL csomag is
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
-
KTU
addikt
válasz daninet #69621 üzenetére
Vaterás DPD
25Kg-ig 1490Ft
plusz az utánvét mondjuk 100eFt-ig 920FtHázhoz jön a csomagé.
520 euró értékig biztosítva.
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
DeltaPower
addikt
válasz daninet #69621 üzenetére
Nem vagy vele egyedül... elvileg sima mpl csomag 1490, utánvét 350, de hogy egy normális táblázatot vagy kalkulátort nem képesek összehozni az szégyen.
-
ekrisztian
őstag
TK!!44
Srácok volt már dolgotok android tv boxxal?
Keresnék olyat amin van hdmi + wifi + van hozzá bill.egér vagy tud kezelni bt-on ilyesmiket. -
daninet
veterán
Segítsetek mert képtelen vagyok értelmezni a posta díjszabás táblázatot
7 kilós csomagot kell feladnom utánvéttel, minden költséget a másik fél fizet, a csomag alapdíja 20000 forint. Mennyibe fog kerülni?A pdf-ben csak ilyet találok, hogy Fizetést követô kézbesítés 500g-ig
-
Outlander
addikt
-
alázógyík
addikt
Eladó LGA775-ös procit keresek. Bombázzatok űber ajánlatokkal.
-
akom
őstag
Tudna valaki ajánlani egy markolóst Kecskeméten?
A lényeg hogy még a héten ráérjen. -
Outlander
addikt
Fotós kérdés, mert tudjátok h nem értek hozzá.
Egy tükörreflexes panasonic gépnél, létezik olyan ,h kiégjen a vaku?
Főleg úgy, h ha jól látom, akkor 259 képet lőttek vele...A lényeg, ki tud égni? Ha igen, akkor az garis probléma, vagy nem rendeltetésszerű használat?
-
Steve1979
aktív tag
vennék SATA winyót laptopba, 80-120 Gb körülit.
ha jó az ár, akár több darab is érdekel.privátban, köszöntem
[ Szerkesztve ]
COMMODORE gépeket veszek ! C128 és AMIGA előnyben !
-
Chaser
legenda
-
TeeBee73
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós kamerák
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Proxmox VE
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Elemlámpa, zseblámpa
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Volkswagen Passat 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Dell Latitude E6330 laptop (14/i5-G3/8GB/320HDD/MagyarVilágítós)
- Fujitsu Lifebook E752 laptop (15,6/i3-G3/4GB/320HDD)
- Lenovo Thinkpad L390 laptop (14FHD/I3-G8/8GB/256SSD/Win11)
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest