Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
fero02
nagyúr
válasz God Vazzeg #47799 üzenetére
Van-é valakinek eladó AM2-es lapja?
-
God Vazzeg
veterán
- Mi a különbség a rizs és a rizsa között?
- ???
- A rizs az, ami a szádon bemegy, a rizsa pedig az, ami a pofádon kijön. -
D@ni88
addikt
-
D@ni88
addikt
-
D@ni88
addikt
Szeretem amikor az asszony nekifog takarítani...
[ Szerkesztve ]
-
bsh
addikt
outlander, fogadjunk, hogy te már láttad ezt a filmet! sőt, szerintem ez a kedvenced!
[link] -
Devid_81
félisten
Boldogat minden aXXonnak
...
-
george11
addikt
boldog mihálytot
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
aXXon
őstag
Koszonom mindenkinek! :-D
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
Devid_81
félisten
Meanwhile is Russia
...
-
Outlander
addikt
Boldog ÁÁÁÁkkkszony napot..
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
TeeBee73
veterán
Úgy látom, megadtam a kezdő lökést.
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
TeeBee73
veterán
Mivanmivanmivan?
-
sanzi89
addikt
Írtam mailt a rendszergazdáknak, hogy mivan. Mivel elsős vagyok ezért még nem tudom aktivizálni a hozzáférésemet, mert nem zárult le a passzív félévi kérelmek beadási határideje. Értem én, de hogy jön ez ide?
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
george11
addikt
'ccakát homárnépség
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
george11
addikt
-
BaKeSZ87
őstag
-
-
george11
addikt
mod: [link]
[ Szerkesztve ]
-
bartucc
addikt
Ja, Taiwani licenc, a Keeway meg a kínai, mindkettő Yamaha "másolat". Az a jó, minden alkatrészt lehet cserélni eredeti Yamaha-ra, ha elromlik valami, arra cserélem, és szép lassan azért tartósabb is lesz. Tuningot meg úgyse kap, hogy annyira gyötörve legyen.
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
george11
addikt
ez egy indokolatlan komment
-
D@ni88
addikt
-
george11
addikt
köcsögtopic 2000 jajj de jó, hogy létezel
(rövid verses rovatunkat hallották)
-
bartucc
addikt
Ezt egyébként tegnap lőttem, továbbra is azt mondom, most, hogy aludtam egyet rá, hogy van vele szopóroller néha, de nem tudnék megválni már a géptől.. Inkább beleköltök ebbe még annyit, amit szükséges, tuningolni nem akarom, azzal a fogyasztást növelném csak, meg szeretek elnézelődni út közben módjával, nem az, hogy végigcsapatnai 60-70-el, vagy többel, nem arra való egy robogó. Szóval, jó ez hogy van, kics szopás még lesz vele, az biztos, de összesen biztosítással nem került annyiba, mint a leharcoltabb kínaiak, 60 ezer és felette, akkor miért is sírnék, igazán?
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
george11
addikt
-
Norb3rto
őstag
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
bartucc
addikt
válasz WunderKinder #47743 üzenetére
Nekem ez jutott eszembe, de a tiéd se rossz.
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
Vennék egy borotvát, de nem értek hozzá. Ahhoz se Olyasmi kellene aminél be lehet állítani, hogy ne csumpira nyírjon, 1-2mm szőr maradjon. Wireless' legyen, nem baj ha nem olcsó csak jó legyen. Hajvágóból remington van wireless', eddig bevált.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
faragojof
őstag
válasz God Vazzeg #47733 üzenetére
Csaszi arcán látom a boldogságot, kérdés az asszony mennyi után örülne?
"Formicate Under Command of the King,,
-
Outlander
addikt
válasz Devid_81 #47726 üzenetére
Hun alápofázással csak este óta elérhető....
Mivel első kettő tetszett, ma meg úgy sem lesz semmi, így megnézem...
Oszt ha nem tetszik, akkor jól kibacott velem..
Mondjuk ez is olyan dolog h a Krisztina Bélás Batmanre többeknek helyi merevedés és magömlése van... én meg bármelyik Asyliumos filmre több pontot adnék, mint azokra a filmekre...
-
Outlander
addikt
Kölcsönözhető a Hangover III kíváncsi vagyok, h milyen....
-
faragojof
őstag
Chaser ment PÜ!
"Formicate Under Command of the King,,
-
TeeBee73
veterán
válasz forintuser #47717 üzenetére
Ennek tuti, hogy pöcörője van.
[ Szerkesztve ]
-
forintuser
őstag
Holnapkészítést vállalok.
-
forintuser
őstag
Első e?
Holnapkészítést vállalok.
-
daninet
veterán
válasz Chaser #47700 üzenetére
vagy kérdezze meg...
nálunk PTE-n login oldalra vezet az első link, és ott kell bejelentkezni. Régebben 1.1.1.1 ip-t kellett megadni proxy-nak azt hiszem 6666 porttal (plusz eha+jelszó) elég buzi egy rendszer volt, a mostani login oldalas sokkal jobb. Gyanítom nálatok is valami proxy téma lehet, ha csak úgy nem lehet felcsatlakozni. Több egyetemen használnak még 16karakteres számkódot jelszónak a régi eszközök miatt amik azt támogatják csak.szóval a lényeg: meg kell kérdezni
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
Devid_81
félisten
Otthon is a jobb kenyereket az also polcon taroljak?
Vagy csak itt ilyen gyokerek az emberek?...
-
csaszi72
senior tag
Gyöngyvért-től valamit?
UP
elsőőőőő Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
D@ni88
addikt
-
M_o_g_y_i
őstag
Mindenki kapTYa be, aki nincs a blekketBAN, főleg akit ünnepelnénk...
Hja, HOMÁRTOPIC!!! - by Dzsordzsi
[ Szerkesztve ]
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Foxpost
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Eredeti játékok OFF topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Path of Exile (ARPG)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5190 laptop (14FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Win11/Excellent)
- iPhone 14 Pro 128 GB Silver, Kártyafüggetlen! Mint egy új!!! 86% Akku!
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron Lenovo IdeaPad Gaming, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX3050
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron MSI GF63 Gamer, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX2050
- Laptopok alkatrésznek
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest