Új hozzászólás Aktív témák

  • jana86

    csendes tag

    válasz coxymaxi #89612 üzenetére

    Ehhez a Lelit Bianca szálhoz azért hagy fűzzek hozzá néhány gondolatot!

    Én személy szerint bő másfél éve használok egy Biancát és nagyon jó gépnek tartom. Tuning GC-m nem volt, és sosem hasonlítottam össze egymás mellett azon meg ezen készült kávékat, így erről nem tudok mit mondani. De azt tudom, hogy ezzel a géppel meg persze egy komoly darálóval az én érzékeim szerint tudom otthon hozni azt a szintet, amit egy számomra jónak gondolt specialty kávézóban - pl. My Little Melbourne, Kontakt, Mantra, Espresso Embassy. Ami azért nem kis dolog.

    Szóval lehet szeretni vagy nem szeretni a hazai importőrt, de nem kellene próba és tapasztalatok nélkül lehúzni a márkát illetve a konkrét gépet. Már ha ezen a fórumon a hitelességet fontosnak tartjuk - mint ahogy azt gondolom, hogy ez így van.

    Az, hogy ez a gép ár-értékben hogyan viszonyul egy tuning GC-hoz, más kérdés. A kávézásban - mint sok minden másban (hifi, kerékpár, stb.) - egy bizonyos szint fölött egyre kisebb minőségi ugrásokért egyre nagyobb összegeket kell fizetni, legalábbis ami a gépparkot illeti. Én másfél éve bevezető áron vettem annyiért, amennyi most az akciós ára. Azóta a HUF-EUR árfolyam a mi szempontunkból nem javult :(, szóval ezt az árat semmiképp nem nevezném röhejesnek. Persze qrva sok pénz, a legtöbb embernek nem fér bele, vagy nem talál rá épeszű magyarázatot, ez sajnos teljesen érthető.

    Hogy tiszta legyen: nem reklámnak szántam amit leírtam, csak a tényszerűséget szerettem volna helyreállítani ezzel a géppel kapcsolatban a saját tapasztalataimra alapozva.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák