Új hozzászólás Aktív témák

  • GAgyiXyXy

    aktív tag

    válasz SierraFox #76355 üzenetére

    Én is hasonló döntés előtt állok. Nekem _otthoni_ daráló kell. A legfontosabbak amit teljesítenie kell:

    1 0-hoz közelítő pangó. Ne kelljen ütni-vágni, seperni, körtepumpázni, stb. hogy kiadja azt, amit beleadtam.
    2 Szép, habszerű, csomómentes örlemény közepes és attól picit világosabb pörkölések esetén. Ne kelljen utána még vuduzni.
    3 Egyszerű használat, mivel a felségem is használja.
    4 Egy adagos örlésre alkalmas.
    5 Jól nézzen ki.
    6 Kompakt felépítés.
    7 Homogén örlemény.
    8 Megbízható működés.
    9 Halk működés (és ebbe beletartozik a használó hangja is, amikor nem akarja kiadni ami benne van :) )

    Nekem ezek a fontosak, így gyakorlatilag az itt preferált dromedárok szóba sem jöhetnek. Így nálam jelenleg csak a Hedone, a Niche Zero és a Eureka Spezialitata azok, amelyek képbe kerültek (várok más javaslatot).
    A Hedone nejemnek nem tetszik (az árát nem is tudja), nagynak is találja, így az is kiesett, bár az ára is már-már sznob kategória, így a kezdeti lelkesedésem alábbhagyott iránta rendesen. De majd egyszer...
    A Niche Zero irányába meg bizalom nincs (nem a daráló felé, hanem az üzleti modell felé), már azzal kezdik, hogy elkérik a kártyaszámot és közlik, hogy egy szavam sem lehet ha a pénzemért nem kapok semmit, jól gondoljam meg. Tudom start-up, meg minden de már átalakulhattak volna "rendes" céggé, hiszen kész, sorozatban gyártott termék lett belőle (valaki felvilágosíthatna). Ha pay-pal-al lehetséges lenne fizetni már megrendeltem volna.
    Eureka Spezialitata a harmadik befutó, árban egyértelműen nyerő, de az első két pontban a leggyengébben (de elfogadhatóan) teljesít. Na meg az a fránya elektronika..
    De hogy miért is akarok darálót cserélni? Mert a jelenlegi darálóm az első pontot nem tudja és a feleségem ettől elég ideges tud lenni....És az nagyon nem jó :)
    Szóval...van bajom nagy :)

    "Syd Wichowsky szegedi szabadságharcos, aki a Szovjetúnióba emigrált"

Új hozzászólás Aktív témák