Új hozzászólás Aktív témák

  • GAgyiXyXy

    aktív tag

    válasz Rush77 #69579 üzenetére

    Nekem a kedvencem, mindig kell itthon lennie ha megnyugvást akarok a hájpolt kávék után :) Én 90 fokon csapolom álatlában, néha 89-en. Ha bőrös a crema az ízre sem jó, legalábbis nálam. A földes, dohányos ízt írják többen (ami feldolgozási hibára utal a nagyok szerint), de én nem érzem hála az égnek, ellenben kiegyensúlyozottságot igen, semmiben nem kiemelkedő, kivéve a crema mennyiségét és állagát. És crema fetisiszta vagyok :)
    Füves ízt sem éreztem még, pedig 2 napos pörit is kóstoltam, na az enyhén pezsgett :) Érdekes volt. Én tegnap bontottam a 02.19-es pörkölést. Hibátlan. Nálam ebből 0,7-1,2 kg fogy egy hónapban attól függően mennyi más kávét szerzek/kapok (hála az égnek).
    Melyik pörkölőtől van?
    Na iszom is 1-et.

    "Syd Wichowsky szegedi szabadságharcos, aki a Szovjetúnióba emigrált"

Új hozzászólás Aktív témák