Új hozzászólás Aktív témák

  • Keresztapper

    senior tag

    válasz Rush77 #68722 üzenetére

    "Viszont előfordul, hogy én nem vagyok otthon és/vagy nincs kimérve és a feleségem az meg nem fog b@szakodni a mérleggel (hiába fél perc) hanem fogja és önt a tartályba találomra aztán darál.
    Ezért pl jó, hogy a catleren kb be van állítva az adag mert így nincs felesleges pazarlás illetve mivel kb be van lőve úgy ahogy én szoktam, a kedvét sem veszem el a kávétól mert esetleg ihatatlan lesz a végeredmény amit ő produkál."

    Én továbbra sem vagyok meggyőzve arról, hogy jó megoldás a tartályban tárolni a kávét, sőt azt gondolom, hogy ha az asszony valami combosabb értékű babot öntene bele csak úgy találomra, ami emiatt megdöglik, akkor nem is nagyon tudnám ebben támogatni. :D

    Az időkapcsoló beállításának pedig csak akkor van értelme, ha mindig elég cucc van a tartályban, mert attól függően, hogy van-e nyomás felülről a babokon vagy nincs, egységnyi idő alatt más-más mennyiséget fog kiadni a gép.

    Szóval, ha segíteni akarsz az asszonynak, akkor porciózd szépen szét a zacsi tartalmát bontás után, vagy sose hagyd otthon egyedül. :D

    [ Szerkesztve ]

    http://palscoffeetech.com/

Új hozzászólás Aktív témák