Új hozzászólás Aktív témák

  • rallypix

    csendes tag

    válasz Parci #40241 üzenetére

    Lehet készíteni vele, persze. Nem azt mondtam, hogy nem, csak azt, hogy soha nem lesz olyan, mint amit egy komolyabb képességű gép készít. Persze attól még élvezhető lesz a végeredmény, sőt, ezerszer jobb, mint amit a magyar kávézókban, éttermekben az ember elé tesznek eszpresszo néven.
    Volt sok olyan világos pöri, amitől seggre ültem, olyat sikerült belőle készíteni GB-vel, de sajnos még több, amiből citromlé lett csak. Köze nem volt ahhoz, amit azonos kávéból ittam nagygépen készítve. Egyszerűen dupla végére akkorát esik a hő, hogy savanyú lesz sok kávé, akárhonnan is indul a csapolás. Rézcső nincs rajt, így nem tudom mennyit segíthet (szkeptikus vagyok ezzel kapcs.) de ha egy hónapon belül sem veszi meg senki, akkor rakok rá azt is, és akkor lesz azzal is tapsztalatom.
    De még egyszer, ez saját vélemyény a saját (kicsi) tapasztalatom alapján. Volt itt olyan user aki már a második nap Gaggia Evoval megütötte az Espresso Embassy-ban tapsztalt ízvilágot. Ő lehet jobban csinált valamit. :-)

Új hozzászólás Aktív témák