Új hozzászólás Aktív témák

  • Parci

    HÁZIGAZDA

    válasz bl4ze #28034 üzenetére

    egyelőre üresen csapolok (elég szép dzsuva jön ki belőle...), ismerkedünk. tamperem sincs, bár azt megoldom valamivel. kofim sincs holnapig, ezt már nehezebb lesz áthidalni. :DDD

    valami azt súgja, hogy lesz azért fragolának munkája vele... első indításkor együtt villog a 3 led, a leírás szerint ez hibakód, a hőérzékelő nem jól mér. az a fura, hogy aztán elalszik és utána nem jön már elő, ha visszakapcsolom a gépet, akkor sem. lehet, hogy első fűtésnél nem engedi a csapolást addig, amíg el nem ér vmi üzemi hőfokot? bár inkább vmi elektromos félrekötés.

    a fej melegedés közben szuszog és ordít, mint valami megbokrosodott vasaló. vízköves és/vagy levegős? opv kifolyóágán még nem láttam semmit jönni, persze ehhez kéne nyomás is.

    a hőállító tekerentyű nagyvonalúan működik, 5 fokot feljebb tekerem és nem indul még a fűtés. ergo tényleg vmi egyszerűbb termosztát, szóval a pid nem árt neki.

    egyelőre itt. de amúgy full szerelem. a gőzkar nem krómozott akármi, hanem rozsdamentes acél, hogy hosszútávon se kopjon le. a fejborítása szépen elpakolja a tűzforrró fémet. a csepptálca is azért műanyag belül, hogy ne korrodálódjon, ne forrósodjon fel kívül, könnyű legyen pucolni stb. az 1,5 literes gőztartály vadállat, itt ugye semmi más nem kavar be, csak gőzre van. most 1,3 barra van állítva, de lehet akár 1,5-re is tenni, hogy legyen sok kraft, nem érinti a kávés részt.

    rohadtul tetszik, na. remélem semmi komoly műszaki baja nincs neki, mert amúgy roppantul örülök, hogy beleugrottam. nem egy giotto, ahhoz semmi ugye sem érhet fel (csak egy kétfejű giotto-hydra), de rögtön utána a legjobb gép!

    dicranum scoparium + genista pilosa = :)

Új hozzászólás Aktív témák