Új hozzászólás Aktív témák
-
Jenne
őstag
Sziasztok!
Nálam win10-en csak a saját Defender van de gondolkodom egy free virusirtót feltenni és kizárásos alapon a Kaspersky Free lenne a választás. Ez tud magyarul is? Nem igazán vagyok otthon angol nyelvben.
A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
Jenne
őstag
Sziasztok!
A KAV-nál ez a legújabb patch? [kép]
-
Jenne
őstag
Csupa öröm és bódottág...
Jártam ma délelőtt a MM-ban és nézegettem az antivírus szoftvereket (is), hátha lesz valami ajánlat a Black Freday közeledtével. Hát nem volt valami nagy a választék. Néhány Norton meg AVG meg 1 db ESET, de mind elég húzós áron, semmi kedvezmény. Köztük megbújva volt egy zöld doboz, Kaspersky Anti-Virus. 1 PC/1 éves + 3 hónap grátisz és csak 990 Ft-ért. Belül a 'Rövid Útmutatóban' aktiváló kódon kívül csak annyi volt a megjegyzés, hogy 2018 év végéig érvényes az aktiváló kód, addig be kell aktiválni, különben érvényét veszti az 1 év is meg a +3 hónap is.
A laptpon itthon be is aktiváltam gyorsan. [kép][ Szerkesztve ]
-
Jenne
őstag
(#7498) old-dog
"...Felháborító a felhasználók semmibe vétele!.."(#7499) Petya XT
"...Én elhiszem, hogy gáz van, de ez a felhasználók teljes semmibe vétele, sajnos..."Az oroszoknál sosem számított az ember.
Rövidke történet anno:- Este 22 órától reggel 6-ig kijárási tilalom van a városban. Este 10 óra előtt 5 perccel orosz katonai járőr látja, hogy az utca túloldalán, a sötétben fut valaki. Egyikük oda ereszt egy rövid sorozatot, ember elfekszik. Járőrtárs megkérdezi, ezt meg miért lőtted le, hiszen még nincsen 10 óra, van addig még vissza 5 perc. Válasz:- áh..úgy sem ért volna már haza.
-
Jenne
őstag
Sok éves Kasper AV használat után kipróbáltam a G Data AV-t (ez nem a reklám helye ) és azt kell tapasztaljam, hogy azóta örömésbódottág...csend és nyugalom. Főleg nyugalom.
-
Jenne
őstag
Sziasztok!
Ha valaki tudja pontosan megírná?
Mi a különbség a fizetős/licenszes Kaspersky AV és a Free Kasperky AV között? Mennyivel kevesebb esetleg tudásban vagy bármiben a Free a másikhoz képest?
Ilyenekre gondolok mint:- nem fogja annyira a gépet, vagy nincsenek olyan hüle rigolyái a Free-nek, hogy sz@rakodik a gmail-lel meg hasonlók.
Előre is köszi.[ Szerkesztve ]
-
Jenne
őstag
válasz Szellem. #7396 üzenetére
Én kezdek tendálni egyre erősebben, hogy marad a G Data AV a gépen. Még van belőle 20 nap próba az igaz, de várhatóan megveszek egy 1 éves licenszet. De lehet 2 éves lesz végül. Szerencsére ilyen rigolyái nincsenek mint a Kaspernek. Tök észrevétlen a gépen, de ennek ellenére (szerintem) van olyan erős és talán olyan jó védelem is mint a Kaspersky.
1 évre a G Data AV 6 175 Ft de 2 évre is csak 8 775 Ft
Az IS sem olyan drága szerintem. 1 évre: 7 215 Ft....2 évre 10 595 Ft[ Szerkesztve ]
-
Jenne
őstag
Azt én is észrevettem, hogy már jó néhány hete a Kaspersky mellett a FF gmailje nagyon nehezen akar betöltődni, de volt hogy sehogy sem. Újra kellett kezdenem a gmail belépést. De az oldalak is lassabban töltődnek be, mintha "gondolkozna" olyankor a FF, mit is tegyen. KAV-ot használok.
Próba képpen leszedtem a KAV-ot, maradt a Defender. Rögtön és azonnal megjavult a helyzet.
Feltettem a 30 napos G Data AV-t, ott sem volt/nincs gond gond a gmail betöltéssel. Viszont a KAV-ból még vissza van másfél év előfizetésem. Nagyon hajlok arra, hogy hagyom a fenébe veszni a másfél évet és veszek egy 1 éves G Data AV előfizetést.A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
Jenne
őstag
Sziasztok!
KAV van a gépemen. A Feladatkezelőben néztem, a Folyamatoknál, a Lemezhasználat nálam 100% közeli, vagy éppen sokszor 100%-on áll, ha a Kasperben fut a Rootkit keresése. Csak amikor már nagyon a vége felé tart a vizsgálatnak (80 % felett tart), akkor kezd lecsökkenni a lemezhasználat a normális állapotba. Pedig nem egy gyenge laptop a gép.
Nálatok is ez van?[ Szerkesztve ]
-
Jenne
őstag
Sziasztok!
Nálatok is még a tegnap délutáni a "legfrissebb" vírus adatbázis?
Vagy megint csak nálam van pillanatnyi elmezavara a Kaspernek?
Reggel óta szürke volt az ikonja, csak most, néhány perccel ezelőtt váltott vissza zöldre.
Hiába indítom el (többször is) manuálisan a frissítést, semmi. Marad a tegnapi adatbázis.[ Szerkesztve ]
-
Jenne
őstag
Sziasztok!
Nálam a Kaspernél pillanatnyi "elmezavar" van, de sajnos már ma reggel óta ... [kép]
185 napom van még vissza, hivatalos helyről vett kulcs, nem valami mókolt ismeretlentől. Egyébként sem szokta ilye helyekről venni.A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
Jenne
őstag
válasz Szellem. #7188 üzenetére
Szia!
Köszi, de nekem ilyen ikonom már nincsen mert a Revoval tegnap leszedtem ezt az alkalmazását a Kasperskynek.
A KAV az maradt továbbra is, de ha újból megint elkezdi a zaklatást, most meg majd azért mert hiányolja akkor lehet leszedem végleg (bár még 21 hónap előfizetésem él) és felteszem én is a G Data AV-t.
Rokon egyik gépén az megy és tökéletes eddig az eltelt 4 hónap alatt.A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
Jenne
őstag
Nálam ezek a lehetőségek vannak.
Ha kiveszem az Automatikus indítás elől a pipát akkor a számítógép bekapcsolása majd az Op. rendszer felállása után a KAV nem lesz aktív? Nekem kell minden esetben ilyenkor elindítanom a Kaspert?A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
Jenne
őstag
Még egyet kérdeznék. A FF-ban és a Chrome-ban is van egy ilyen Kaspersky. Ez maradhat és engedélyezhetem a böngészőkben? Jelenleg le van tiltva mindkét böngészőmben.
-
Jenne
őstag
válasz csabi63 #7178 üzenetére
Köszi.
Megtörtént, leszedtem. Remélem a következő frissítéskor nem fog megint visszamászni.
Van valami beállítási lehetőség a KAV-ban, hogy ha a következőkben újra fel akarna települni ez a szolgáltatása a Kasperskynek akkor azt tilthassam vagy ne engedélyezzem?A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
Jenne
őstag
Sziasztok!
Én KAV-ot használok jó pár éve. Van ebben újabban egy kiegészítő, Kaspersky Secure Connection néven ami naponta elég sokszor feldobál egy ablakot. Mostanában azt, hogy Önnek jelenleg 0 Mb internet kapcsolata van, de van amikor meg azt hogy 100 Mb a kapcsolat. Ezt a REVO Uninstaller kilistázta, hogy ott van a gépemen. Törölhetem ezt? Nem lesz gond a továbbiakban ettől és a KAV ettől még ugyan úgy fog védeni?
[ Szerkesztve ]
-
Jenne
őstag
válasz Szellem. #7165 üzenetére
Szia!
Én KAV-ot használok már néhány éve, de alapvetően nálam sosem volt gond a frissítésekkel. Többnyire automatikusan kezelte.
Most, hogy kijött a legújabb 2019-es, azóta (szerintem) sűrűbben is frissít és eddig mindig magától, automatikusan indult el. Látom a kis nyilacskát az ikonjában. Bár nekem a régebbi K-s ikon a forgó kis földgöbbel jobban tetszett. Míg írtam ezt a hsz-t., közben is elkezdett frissíteni. [kép]A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
Jenne
őstag
válasz Mikulásbá #7111 üzenetére
Manuálisan is próbáltam, egymás után többször is, de nálam még a délelőtti van.[kép]
Lehet, hogy megint az történt nálam, mint az előzőnél, hogy amikor rátelepítettem az előző verzióra az újat (anno a 2017-re a 2018-at) valahogy nem sikerült mégsem. Holnap leszedem KAV removerrel és újra feltelepítem a 2019-est. Tavaly is így lett jó.[ Szerkesztve ]
-
Jenne
őstag
válasz Szellem. #7109 üzenetére
Oké, ezt elfogadom mert végül is nem élet-halál kérdése. Így is kiemelkedően véd, és csak halkan jegyzem meg, hogy nálam még most is jelen pillanatban a 9:15 órakor kiadott adatbázis van mint legfrissebb.
Na azért ez régebben még gördülékenyebben ment. Nem hagytak ennyi szünetet, még hétvégén sem!A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
Jenne
őstag
válasz Mikulásbá #7107 üzenetére
Köszi, csak úgy emlékeztem, hogy mintha az előző verziónál, meg az előttiek is nagyjából 4-5-6 óránkét, de mindig újabb adatbázist kaptak. Ritkán volt olyan 7 óra is eltelt közötte. Mint a jelenleginél.
Na de a védelem azért ettől még teljes, nem is ezért kérdeztem, csak feltűnt ez a késlekedés.A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
Jenne
őstag
Sziasztok!
Nálatok is még ez az adatbázis dátum van ?
Délután 15:48 óra van nálam. Mintha régebben sűrűbben frissített volna. Manuálisan sem frissül újabbra. Próbálgattam.[ Szerkesztve ]
-
Jenne
őstag
válasz Mikulásbá #7102 üzenetére
Köszi, megtörtént.
Simán ráment az előzőre, viszont egy valamit nem értek, bár örülnöm kellene. A 2018-as KAV-ból még volt 214 napom hátra, így ebben az állapotban telepítettem rá innen a próbaverziót. Más lehetőséget nem találtam, ezért töltöttem le a próbaverziót. Amikor a restart után beléptem a KAV-ba (éppen fut a vizsgálat) akkor azt látom, hogy a 214 napból 244 nap lett.
Hozzáadta volna a próbaverzió 30 napját ?[ Szerkesztve ]
-
Jenne
őstag
Üdvözletem az uraknak!
Ha innen letöltöm a KAV-ot, (az oldal alján van a letöltési fül) ahogy látom már a 2019-es verzió. Ez magyar nyelvű? Mert a mostani az magyar nyelvű nálam. Rátelepíthetem a mostani 2018-ra vagy előbb szedjem le és úgy tegyem fel az újat?
Bár ez a próbaverzió, de gondolom az 1 éves előfizetéses KAV-ra, ami nekem van arra is rátehetem.[ Szerkesztve ]
-
Jenne
őstag
A betett linkről ezek szerint nyugodtan lehet telepíteni a kaspereket? Azért kérdezem, mert a 2017-es KAV-ot innen telepítettem, de utána nem akart sehogyan sem frissíteni.
Azóta és az előtt is én mindig a magyar hivatalos oldalról, 2F 2000 Kft. oldaláról szoktam leszedni és telepíteni a KAV-ot, de most még ott nincsenek a legújabb 2019-esek.[ Szerkesztve ]
-
Jenne
őstag
Nálam jelen idő szerint még a (g) van. KAV.
-
Jenne
őstag
válasz Gubek-Einste #6895 üzenetére
Szia!
A (#6891)-ben belinkeltre.
Azt írják, hogy KIS 2017-es, de a dobozán az már nincs rajta, hogy 2017.
Én vettem nem régen szintén ilyen akciósban egy KAV 2017-et, de amikor meghozta a posta és kibontottam a nagy borítékból, amibe becsomagolták, akkor láttam, hogy a dobozán nincs rajta a 2017-es szám, csak a sima KAV felírat. Azt írja a benne lévő kis füzet, hogy az aktíváló kód 2018 év végéig érvényes. Remélem ezt úgy értik, hogy 2018.12.31.-ig kell beírni és nem úgy , hogy 2018 év végén lejár ez a kód...
Képek róla.
[kép]
[kép]
[kép]A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
Jenne
őstag
válasz Gubek-Einste #6893 üzenetére
Ez nem az történet, hogy csak akkor érvényes mind ez (a 12+3 hó) ha 2018 év végéig be van aktiválva?
Elolvastad a benne lévő leírást?A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
Jenne
őstag
Sziasztok!
Van valakinél még hasonló jelenség?
KAV 2018---Amikor frissít és forog az kis földgömb, ha ilyenkor ráviszem az egeret akkor állandóan 0%-ot jelez, a frissítés teljes befejeztéig. Ha közben a frissítés alatt belépek a programba, ott rendesen mutatja a %-ot, amikor az a zöld frissítési állapotot jelző sáv halad előre.
Na nem mintha annyira zavarna, csak érdekelne hogy másnál is ez van vagy csak nálam van ez az egyedi anomália?A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
Jenne
őstag
Sziasztok!
Nem értem a Kaspersky lelkivilágát.
Tegnap délután jó néhányszor újraindítottam a gépet és kerestettem a KAV-al frissítéseket, de minden esetben maradt az (e) patch.
Ma reggel bekapcsolom a gépet és látom, hogy már az (f) van.A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
Jenne
őstag
válasz Mikulásbá #6815 üzenetére
Hát ez nagyon remek...
Nekem 23.-án húzott le a KAV 17 MB frissítést, írtam is erről itt, de azóta is "csak" az (e) van. Újraindítások után is. Na nem mintha annyira hiányozna, de nem értem hogy hogyan is van ez....?A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
Jenne
őstag
válasz csaba1203 #6800 üzenetére
Nálam, amikor néhány nappal ezelőtt váltott (e)-re nem volt semmi féle sárga háromszög vagy felugró figyelmeztető ablak. A gép, pontosabban a laptopom sem volt napok óta már újraindítva, észrevétlenül szépen csendben a háttérben (d)-ből (e) lett.
Amikor nálam feldobott ilyen sárga háromszöget, akkor az Alkalmazásmodulokat frissítette és akkor tényleg kért egy újraindítást is. De ez már régebben volt, jóval az (e) előtt.[ Szerkesztve ]
-
Jenne
őstag
Nem vagyok valami nagy hozzáértő, de egy gép újraindítást próbáltál már az elmúlt napokban? Lehet, hogy már Nálad is leszedte a Kasper az (e)-t és telepítette is, csak egy újraindításra vár a drágaságom.
[ Szerkesztve ]
-
Jenne
őstag
Sziasztok!
Valami készül az "oroszoknál".
KAV ikonnál látom, hogy már hosszú percek óta forog a földgömb, ami a frissítések letöltését jelzi.
Hát ezért.
Aztán amikor végzett, utána rögtön még gyorsan lehúzott egy másodikat is. [kép]
Azért volt fura, mert eddig ha bekapcsoltam a gépet, mindig eltelt 6-8-10 perc amikor elkezdte a frissítést, de most szinte azonnal elindult a kis földgömb, miután az ikonja megjelent a Tálcán az értesítési felületen.A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
Jenne
őstag
válasz Mikulásbá #6762 üzenetére
Sajnos nem volt KIS.
Néhány Panda volt, meg avast! és G Data de ezek 10 ezer feletti áron voltak mind. A többi az Windows 10 szoftver, meg Microsoft Office szoftver, meg hasonlók ...bár azokból sem volt sok, csak pár darab.
Ezek között bújt meg az a két zöld doboz.
Lehet, hogy valaki félretette magának én meg galád módon elhoztam?A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
Jenne
őstag
Sziasztok!
Tegnap a helyi MM-ban járva (egészen mást akartam egyébként vásárolni), a szoftvereknél észrevettem egymásra rakva 2 db zöldes színű dobozt, csak a zöld doboz sarkai látszottak ki. Na mondom, csak nem véletlenül Kaspersky lenne!?
De az volt, mind kettő doboz KAV 2015 - 1 számítótógépre, a teljes értékű, nem a megújításos, telepítő CD-vel, leírással és az aktiváló kóddal.. Az ára meg 1290 Ft/db. Gondoltam ez a hülyének is megéri ennyiért, nekem meg aztán pláne , így rögtön a kosaramba tettem és mentem is fizetni a pénztárhoz, de a fizetés előtt azért még megkérdeztem, hogy valóban ennyi az ára? Valós volt az ár.
Be is aktiváltam az újabb 1 évre, igaz a mostaniból még van vissza 34 nap. A 2018-as KAV simán elfogadta ezt a 2015-ös kulcsot.
Másik gépen is beaktiváltam közben és ott is elfogadta(várakozásra tette) a 2018-as KAV ezt a 2015-ös kulcsot.
[kép]
[kép]
Szerk.
Nálam mindkét gépen a KAV (e) patch kiválóan megy.[ Szerkesztve ]
-
Jenne
őstag
válasz Szellem. #6655 üzenetére
Nálam még mindig a tegnapi adatbázis van, hiába próbálom akár manuálisan is elindítani a frissítést.
[kép]A G Data a családi másik két gépen már élesben megy, a próbaidőt letöltötték, nagyon okés eddig. Egy asztali gépen , és egy nem igazán combos laptopon vannak. Mindkettőn az IS van fent. A laptopon előtte NOD32 volt, de még annál is kevésbé fogja a gépet.
[ Szerkesztve ]
-
-
Jenne
őstag
Sziasztok!
Nálatok frissít rendesen a Kaspersky?
Nálam még mindig a tegnap délutáni a legfrissebb, hiába tekeri a kis földgömböt, mintha frissítene. [kép]
Ráadásul ma már harmadszorra, ezt a figyelmeztetést dobálgatja.[kép]
Internet állandóan van, UPC-s és nem járt le a KAV licenszem sem. Még bőven van idő a lejáratig.A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
Jenne
őstag
Sziasztok!
A KAV a jofogas.hu oldalra ezt a figyelmeztetést dobálja, FF-nál, a Chrome-nál és az Edge alatt is.
-
Jenne
őstag
Nekem tegnap estefelé dobta fel a figyelmeztetést a KAV hogy újra kellene indítanom gépet. Azóta van (d)
-
Jenne
őstag
válasz janes1976 #6595 üzenetére
Szia!
Csak pár mondatban mert offos. Én KAV-ot használok, de az itthoni másik gépen most járt le a KAV licensz és lett helyette a G Data IS. Meg vagyok lepve mert azt gondoltam, hogy majd fogja a gépet, de nem.
-
Jenne
őstag
Sziasztok!
A legújabb 18.0.0.405(c) az mikor lett (c)? Eddig észre sem vettem csak ma reggel.A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
Jenne
őstag
Kérnék még egy kevéske segítséget.
Lefuttattam a KAV 'Sebezhetőségi vizsgálatát'. Talált 4db Operációs rendszer sebeshetőséget, mást nem. [kép]
Fogadjam el a KAV ajánlatát vagy javíttassam ki? Érdemes kijavítani?A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
Jenne
őstag
Feltettem ezt a 2018-as KAV-ot.
Az adatbázisa jelenleg is 2017.09.07. 9:36 óra. Nálatok is ez van még? Az előző verzió mintha sűrűbben frissített volna. Manuális indításra sem frissít, áll a 0 %-on egy darabig, a zöld csík sem mozdul előre, aztán meg leáll.A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
Jenne
őstag
válasz Mikulásbá #6425 üzenetére
Köszi.
Tudnál segíteni, hogy a KAV saját ununstallját honnan tudom letölteni? Ha mégis csak szükség lenne rá.
Lehet én vagyok a béna, de a kaspersky oldalán nem találom, vagy csak nem tudom hogyan keressek rá.
Előre is köszi szépen.A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
Jenne
őstag
válasz Mikulásbá #6421 üzenetére
Szia!
Én is látom, már tölthető a 2018-as magyar a hazai forgalmazó oldaláról. Le is töltöttem gyorsan.
Én KAV-t használok, mit tanácsolsz? Szedjem le az előző 2017-et és utána telepítsem fel az új 2018-at vagy rátelepíthetem a mostanira?A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
Jenne
őstag
válasz #41473792 #6406 üzenetére
Nem akarok vészmadárkodni, de én inkább megvárom a hazai hivatalos forgalmazónál (2F 2000 Kft.) a megjelenést és onnan telepítem majd. Ugyan is a mostani 2017-es (magyar) verziót tavaly ilyenkor innen, az általad betett linkről töltöttem le és telepítettem, de nem igazán akart működni. Pedig eltávolítottam az előzőt és úgy telepítettem. Többek között nem akart frissíteni, még manuális indítással sem, nem akart betöltődni időnként, szürke volt az ikonja és dobálgatta a felugró ablakokat, hogy a program inicializál éppen...stb.
Leszedtem és megvártam a 2F 2000 Kft. oldalán mikor jelenik meg, onnan telepítettem és semmi gond nem volt vele.
Évek óta KAV-ot használok.
Ahogy látom, még a hivatalos oldalon sincs kint, nem tölthető le a 2018-as magyar KAV/KIS.[ Szerkesztve ]
-
Jenne
őstag
válasz < CyberBob > #6387 üzenetére
Na ez akkor nagyon remek, mert nekem eddig az (f) volt, de ma délelőtt a KAV feldobott egy ablakot, miszerint kér egy újraindítást. Utána lett (g).
Pedig mennyire örültem...[ Szerkesztve ]
-
Jenne
őstag
-
Jenne
őstag
válasz #41133696 #6253 üzenetére
Én a Revo Uninstallerrel távolítok el mindent ha szükséges. Legyen akár a Kaspersky vagy bármely más program. A legerősebb 'SPECIÁLIS' opciót választom, és amit a Revo félkövérrel megjelöl azt mindet töröltetem vele. A CCleanert is futtatom utána, megszokásból, de az már alig talál valamit, max. néhány érvénytelen elérési útvonal hibát vagy nem használt fájlkiterjesztést talál.
-
Jenne
őstag
Gubek-Einste és GoodSpeed
Köszönöm.
Arra még kíváncsi lennék,hogy másik víruskeresők, például az ESET, vagy a Bitdefender vagy a Comodo mit jelez be erre az oldalra. Mivel ezeket használják sokan ezért írtam "csak" ezt a hármat.
Azt meg nem hinném, hogy a kasper falsolna, nem igen szokott. Amire viszont bejelez az szinte biztos találat is. Az eddigi tapasztalataim ezt mutatják.[ Szerkesztve ]
-
Jenne
őstag
Ilyenkor mi a f@x van...? Ezt dobta fel az előbb a Windows 10.
Kaspersky meg éppen egy teljes vizsgálatot futtat, így nem lehet kikapcsolva.
A Biztonsági Kp. szerint meg ki van kapcsolva.[ Szerkesztve ]
-
Jenne
őstag
válasz Petya XT #5665 üzenetére
Egyfajta vállalati verzió, kevesebbszer frissítik a verzió számot, de ettől még teljes értékű.
Telepíthetem a másik mellé?
Ezt nem tudom. Én egyszerűen elindítottam az ESR telepítőjét és az (szerintem) rátelepült/felül írta a "normál"FF-ot.
De innen le tudod tölteni a normál FF-ot, 64 biteset is.A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
Jenne
őstag
válasz Petya XT #5662 üzenetére
[kép]
[kép]
Igaz, hogy ez az ESR változat amit én használok, de teljes értékű böngésző. [link]
Verzió számban (45.6.0)még nem tart ott, mint a "normális" FF de ez nem probléma. Ritkábban frissítik. Én ezt használom már legalább egy éve.[ Szerkesztve ]
-
Jenne
őstag
válasz Mikulásbá #5651 üzenetére
Úgy érted, hogy három évre visszamenőleg fogadja csak el a kulcsot? Én öt évről tudtam. Anno a 2015-ös KAV-ba egy 2011-es kulcsot írtam be és elfogadta, és ment 365 napig.
A +1 év azt mire érted?A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
Jenne
őstag
válasz World-Soft #5647 üzenetére
Szia!
Nyugodtan beírhatod, jó lesz vele.
Én jelenleg a 2017-es KAV-ban egy 2015-os KAV kulcsot használok. Olcsón vettem az edigitalban(kettőt is) akcióban, 1990Ft/db volt. Dobozzal, CD-vel és kulccsal. Még majd a 2018-ba is beírok egyet.
Visszamenőleg 5 évre elfogadja az aktiváló kulcsot program. Azaz a mostani, a legújabb 2017-be még beírható/elfogadja és működik is akár a 2012-es kulcs is. Te egy 1 éves licenc használati jogát veszed meg, a 4x5 karakterből álló aktiváló kóddal, ami mindig a beaktiválástól kezdve kezd ketyegni visszafelé, és nem a 2016-os vagy a 2017-es vagy éppen a 2012-es kiadású szoftvert veszed meg.[ Szerkesztve ]
-
Jenne
őstag
válasz Gubek-Einste #5638 üzenetére
17.0.0.611(c)
-
Jenne
őstag
válasz CharlieDrop #5527 üzenetére
Szia!
Az a legújabb csak akkor adták ki ezért van az a dátum.
Ha gondolod nézd meg itt mi van de szerintem ugyan az a verzió számú lesz ott is.
Nálam a KAV-ból is a 17.0.0.611 (c) van.
A 2f support válasza: A Kaspersky víruskeresőknek közös és egységes telepítő csomagja van, amely megfelelő a 32 és 64 bites Windows gépekre is.[ Szerkesztve ]
-
Jenne
őstag
Szia!
Van már 2017-es KIS.
[ Szerkesztve ]
-
Jenne
őstag
válasz akos_ur #5516 üzenetére
Nálam sincs 64 bites folyamat egy sem, KAV-ot használok.
Letöltöttem és futtattam ezt a Process Explorert, de az is csak 32 bites futó folyamatokat talált. 64 bitest azt nem.Rákérdeztem a hazai supportnál, de igen csak semmit mondó volt a válasz.
Idézem: Köszönjük érdeklődését!
A Kaspersky víruskeresőknek közös és egységes telepítő csomagja van, amely megfelelő a 32 és 64 bites Windows gépekre is.[ Szerkesztve ]
-
Jenne
őstag
Lehet hogy nem jól értelmezem a pár hsz.-el előttit, de a Kaspersky-ből van 64 bites is?
Nálam is "csak" 32 bites van feltelepülve a KAV-ból, de az OP. rendszer az 64 bites. Az nem okozhat esetleg valamilyen problémát, bármilyet is, bármikor, hogy 64 bites rendszeren 32 bites KAV van fent?A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
Jenne
őstag
Sziasztok!
Másnál is így van, vagy csak én lettem a "kiválasztott"?
Amióta nálam a KAV megkapta a (c) patch-et azóta a 6-800 kB-nyi frissítések lehúzásával elmolyol 9-10 perceket is. Iszonyat sokáig forog az a kis kék földgömböcske. Előtte pikk-pakk megoldotta ezt a feladatot, most meg valamiért ennyi idő kell ...A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
Jenne
őstag
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy ez az ikon mire szolgál?
Eddig nem volt ilyenem, de kábé egy órája a KAV frissített (jó sokáig forgott a kis földgömbje), kért egy alkalmazás újraindítást és attól kezdve ott van az Asztalon ez a gyorsindító ikon. A KAV verzió száma az maradt, 17.0.0.611(b)
Számítógép újraindítást nem kért.[ Szerkesztve ]
-
Jenne
őstag
válasz GEPESZ66 #5411 üzenetére
Nem az a biztonságosabb megoldás, hogy amikor rádugsz a gépre egy külső adattárolót addig nem tudsz vele semmit csinálni amíg át nem lett vizsgálva? Ha a Te kezedben van a döntés és Te döntöd el és majd ráér az később is..., akkor lehet hogy addigra már szét van fertőzve a géped.
Csak hangosan gondolkodtam...[ Szerkesztve ]
-
Jenne
őstag
válasz Szellem. #5412 üzenetére
A Kaspersky is dob ilyen üzenetet ha úgy állítod be.
Beállítva és a feugró ablak a művelet végrehajtásához
Ilyenkor látszik az E meghajtó is és akár be is léphetnék oda, de én jobban szeretem ha addig nem is tudok semmit sem tenni vele amíg a Kasper át nem vizsgálja.Lehet, hogy paranoida de ...
De nálam azért nem dob fel ilyen ablakot, mert én óvatosabb vagyok és így állítottam be[ Szerkesztve ]
-
Jenne
őstag
Érdekes ez a Kaspersky, de örülök most hogy ez a védelmem van.
Nem tudom más vírusirtok/védelmi szoftverek hogyan teszik, de a Kaspersky mellett ha rádugok egy pendriv-ot a laptopra, amíg át nem vizsgálja teljesen addig a Windows/Eszközök és meghajtók alatt nem is látszik az (:E) meghajtó. Mintha nem is létezne, pedig rá van dugva a gépre. Csak a Kaspersky teljes átvizsgálásának lefutása után tudok belépni az (:E) meghajtóba. Dícséretes hozzá állás.
Mind ezt azért írtam le, mert tegnap kaptam egy pendriv-ot, tele volt képekkel meg különböző szöveges dokumentumokkal, ezekből kellett is volna átmásolnom néhányat magamnak a munka miatt, de a Kaspersky miután átvizsgálta, közölte hogy 314 fájlt talált ami fertőzött és ebből csak 280-at tud megtisztítani, a többi 34-et meg végleg törölni akarta. Visszaadtam a tulajnak, hogy tele van fertőzéssel az adattárolója. Nem írom meg milyen védelem volt azon a gépen ahonnan kaptam a pendriv-ot, csak annyit, hogy északi szomszédaink által gyártott és az ingyenes fajta.[ Szerkesztve ]
-
Jenne
őstag
Sziasztok!
Elnézést ha nagyon butácska lenne a kérdésem, de...
Egy ilyen dobozos KAV-nál mi van a dobozban? Telepítő CD csak? Lassan lejár az 1 évem a liszencből és meg szeretném megint újítani majd a KAV-ot. Az utóbbi két évben mindig már csak renewal-t vettem és akkor csak egy kemény fóliában lezárva bank kártya méretű lekaparhatós kártyát kaptam és azon voltak az adatok. Liszenc kulcs, ...stb. Ez meg ha jól látom dobozos, de viszont olcsó.[ Szerkesztve ]
-
Jenne
őstag
válasz stanley00 #5214 üzenetére
Tudod használni.
Ha jól tudom akkor öt évre visszamenőleg elfogad érvényes kulcsot, mivel Te a termék 1 éves vagy 2 éves használatáért fizetsz, azt a jogot vetted meg hogy bizonyos ideig használod.
Nálam jelenleg a 2017-es KAV-ban egy 2014-es kulcs van aktiválva.
Olcsóbb a régebbi, mondjuk 1 évnél idősebb verziókhoz való kulcsot venni ha már van érvényes 1 éves vásárolt licenszed. Tapasztalat. Én évek óta kaspert használok, a mostani KAV 2014-es 1 éves Renewal (megújítás) kulcsomat 1990 forintért vettem például az edigitalban.A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
Jenne
őstag
válasz #41133696 #5198 üzenetére
Megtörtént és oké.
Gyorsan felment és a takarítás is gyorsan ment előtte. Kasper tényleg mindent elvégez magának. Mondhatnám, hogy szinte gyorsabb volt a telepítés és az előtte lévő tisztogatás, mint a gép újraindítása. (amit a kasper kért a végén)
Na meg még utána rögtön gyorsan lehúzott 12 Mb frissítést is.[ Szerkesztve ]
-
Jenne
őstag
Sziasztok!
Nekem még a KAV 16,0.1.455(e) van fent, de látom van már belőle 2017-es is és magyar. Még mindig az az ajánlott telepítés, hogy a fent lévő verziót eltávolítom előbb a kavremoverrel és utána mehet csak fel az új KAV vagy rátelepíthetem már?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
• A warez továbbra is TILOS!
- Linux kezdőknek
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Path of Exile (ARPG)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Újabb DeepSeek-vita: kevesebb vagy több áramot zabál majd az AI?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Napelem
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest