- Hatalmas hiány lesz a Nintendo Switch 2-ből, rengetegen vinnék
- Vacsora az elnökkel: kilőtt Trump mémcoinja
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Az ausztrálok kitartanak a közösségi média életkori korlátozása mellett
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Microsoft Excel topic
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Windows 10
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tényleg készül az OpenAI-féle X-rivális
- Nem landolhatnak SpaceX rakéták a Bahama-szigeteken
Új hozzászólás Aktív témák
-
hybe
csendes tag
Azt még elfelejtettem, hogy alapvető ismeretekkel azért rendelkezem, egy F csatlakozót be tudok kötni, mert egy másik topikban ezzel támadtak le rögtön :-)
-
hybe
csendes tag
Sziasztok !
Lehet, hogy már volt hasonló kérdés, de azért felteszem, hátha másnak is hasznos lesz a válasz.
Szóval adott egy UPC kábeltv és net szolgáltatás. A bejövő kábel egy TAP -os elosztóval kétfelé van osztva két 1 m -es kábelen a kábelmodemhez és tv készülékhez. A TV felé még egy csillapító is be van kötve rögtön az elosztó után, gondolom a visszafelé tartó "zaj" miatt. (Analóg tv előfizetésem van.)
A másik szobában is be szeretném kötni a kábeltv -t, ehhez van 8 m koaxkábelem.
Mi a legjobb megoldás a továbbosztásra ?
Volt egy próbálkozásom, vettem egy splittert, a csillapító után bekötöttem és a két tv felé vittem a jelet. A távoli tv -n az öszes adó kiváló minőségű volt, de a közelin az adások többsége élvezhetetlen. Ha távoli tv -ből a kábelt kihúztam, akkor még rosszabb lett a kép a közelin. Mit ronthattam el ?Köszönöm a segítséget !
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Samsung S23 128/8GB / normál állapotban / 12 hónap jótállás
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest