Új hozzászólás Aktív témák

  • Madwe

    nagyúr

    válasz FLx #15363 üzenetére

    Amirol itt riktkan esik szo: azert egy bizonyos szint (es kor :) ) felett mar nem annyira nyom a latba a fizetes mintsem az egyebek. Nyilvan szemelyfuggo, reszemrol br 1 millio felett tobbet szamit az, ha cutting edge techet hasznalhatok, van hely cegen belul felfele idovel s jellemzo is az atszervezodes, van lehetoseg fejlodni, normalisak a munkatarsak, jo a legkor, ertelmesek a projektek, nyugodt a legkor (mert pl sajat termek van nem megrendelok szorongatnak valamint van egy stabil jo termek mar egy ideje - bar ez neha a cutting edge rovasara megy, de nem mindenhol :) ) es jo a work life balance (attol meg szabadidoben lehet fejleszteni magad, ha arra van erkezesed, de ez sajat dontes, nem pedig allando tulora az elvaras, meg hetvegezesek...)
    reszemrol inkabb megyek egy ilyen helyre br1ert mintsem h 1.5ert egy olyanra ahol ezekbol tobb hianyzik. Teljesebb az elet, nyugodtabb, jobb, s long term szakmailag is kifizetodobb. Szerintem ;)
    s azert br1bol mar egesz jol lehet gazdalkodni, plane akkor ha asszonypajtas is normalisan keres, s nem kirakat plazacica mukormos a draga minimalberen ;)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák