Új hozzászólás Aktív témák
-
HUNNIA1920
őstag
válasz
ferenck #1049 üzenetére
Köszönöm!
Lassan kezdem érteni, de azóta vissza mondtam, mert nem akartam, hogy jelen esetben 8.000Ft-ból levonják a 3.790Ft-os szállítást, de utána írt a vevő, hogy ő azt látta, hogy 8.000Ft+szállítás és ahogy írtad is, most hogy átírtam az emelt összeget, így akkor ingyenes szállítással megy. A lényeg, hogy akkor is és most is az volt a helyes, amit a háztól-házig szállítás adatainál kiírt a végén a jógogás, hogy a számlámon a 8.000Ft fog megjelenni.
-
hzsolee
őstag
Ez hasznos, köszi. Egy tegnapi új hirdetésem már ezer megtekintés körül jár 😁 Aztán kénytelen voltam a telefonszámot is elrejteni mert aztán jöttek a viber hülyeségek is ugyanolyan sablon dumával. Ez még egy kedvesebb válasz tőlem... persze aztán már nem jött válasz...
Az meg megint egy jó kérdés, esetleg olyan szivatás is van, hogy megrendeli aztán nem veszi át senki? Utaztatják...fizetni meg ki fog érte?
[ Szerkesztve ]
-
mirr-murr65
újonc
Igazából a csalást vagy átverést ezeken az online piactereken nagyon nehéz kivédeni. Valamennyire talán a személyes átvétellel lehet. De egy elektronikai készülék esetében még a rövid ideig tartó próba sem garantál mindent. Az utánvétes átvételkor is csak a csomagolás épségét tudjuk ellenőrizni, a lényeget, a beltartalmat azt pedig nem. Egy hifi holmit hiába fotóztatok kívülről körbe, ha itthon meg a tetejét levéve kiderül róla, hogy gányolt az egész belseje. Velem "az a baj", hogy magamból indulok ki. Én nem lennék képes félrevezetni egy olyan embert, aki megadja nekem a bizalmat és egyben megtisztel azzal, hogy ismeretlenül és látatlanul meg szándékozik tőlem venni valamit.
Ez semmi más csak gerincesség kérdése. Szívem szerint, az ilyen ha a kezem közé kerülne és megtehetném, akkor eltörném a gerincét, hogy legyen már méltó arra ahogy a fajtáját hívják. Máris kicsit jobb lenne a világ. -
Muszakishop
csendes tag
Hozzátenném, nem csak az oda-vissza szállítási díjat bukja az ember egy "szórakozni vágyó" idióta miatt, de a csomag a célautomatában vár 4-5 napot, ezután a Foxpost a "postatörvény" miatt 5 munkanapot raktárban tárolja (ez inkább 7-8 naptári nap) majd ezután küldi vissza a freladó automatába. Tehát kb. 2-3 hét mire visszakapod a csomagod.
-
LanyUs
senior tag
Nekem a kedvencem, hogy: "Lépjen be a netbankjába, hogy átvehesse a pénzt!"
Mintha valami milliós nyereményről lenne szóKözben meg kamu adathalász oldalakra visz. Az ilyennek helyben a gép előtt meg kellene köszönni tevékenységét. Milyet nézne, ha beállítanának a károsultak és lenyomnák a reggeliző kanalat a torkán...
-
Mauzes
addikt
Áhhá, végre megértettem. Szóval alapból is megjelenik a "szállítással kérem, bruttó 1799 Ft-tól" zöld gomb opció a hirdetésemnél, míg ha én pipálom be a szállítást, akkor ugyanez a zöld gomb ingyenes szállítással jelenik meg. Csak azért nem láttam, mert a saját hirdetéseim belépve máshogy jelennek meg, de most egy külső helyről ellenőriztem.
-
-
Eléggé magyartalan is, tuti kamu. Hogy mire megy ki, nem tudom.
Velem olyan volt, hirdettem jópár éve egy telefont jófogáson, ami már akkor sem volt egy csúcsmobil, aztán valami afrikai országból akarta megvenni egy tag. Kizárólag PayPal-lal tudott volna fizetni. Tudtam, hogy kamu, de jól elbeszélgettem vele, angolul ment a levelezés, aztán mondta, hogy nem baj, ha drága a szállítás, ő kifizeti a pluszt. Már olyanba is belementünk, hogy a telefon hálózatfüggő, nem fogja tudni használni, de erre is volt válasza, hogy valami haverja meg tudja oldani. Végül abbamaradt a dolog, nem tudom azóta sem, mi lett volna a lényege ennek... -
-
-
-
TooFoonX
csendes tag
"Eladó állítja be a szállítást"...Szerintem meg sokan nem is tudnak róla, hogy fiókjukban be van állítva a "háztól-házig szállítás". Talán ez az alapbeállítás...
Ugyanis többször is megrendeltem így valamit és jött a válasz, hogy az eladó elutasította, nem hagyta jóvá.
Aztán a hirdetés lejárt anélkül, hogy eladta volna... -
proper
őstag
Én vágom hogy hogyan is működik
pénzt tőlem nem kért De nem is kapna
jelenleg azt mondja hogy GLS oldalán rendelt de ott 3300 és el kellett utalnia előre, igaz a GLS nyomkövetésen, mert az oldalon megkapom a számot 2x nem sikerült felvenni a csomagot
Én szóltam neki hogy valami nem jó és nem lehet 2700-nál több ha jól csinálja
jelenleg a mese hogy kedden fog menni a futár mert ő nem dolgozik ezért otthon fogják találniItt mosolyogtam egy nagyot március 15. megy a futár. Azért szóltam neki hogy biztos nem fog menni
szép kis történet lesz ebből úgy látom -
Az én ügyem sikeresen rendeződött. Beindult a gépezet és így a gyerek szülei is megtudták miután behívták őket a rendőrségre. Felhívott az apja, elnézést kért és visszautalta a pénzt. Vissza akartam vonni a feljelentést, de azt mondták a rendőrségen, hogy nem lehet, mert az ilyen ügy közvádas, ha tudomására jut a rendőrségnek, akkor végigviszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i7-12700KF + RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A72 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Lenovo ThinkPad T14 gen4 I L14 gen4 I P14s gen4 GYÁRI MAGYAR billentyűzet. ÚJ BONTATLAN!
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Mekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest