Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 11
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Linux kezdőknek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Microsoft Excel topic
- DIGI internet
- Mikrotik routerek
- TP-LINK WDR3600 router
- Milyen routert?
Új hozzászólás Aktív témák
-
pc360
addikt
válasz Véreshurka #179 üzenetére
Ahogy írtam, teljesen mindegy, hogy milyen módszerrel szinkronizálod az adatbázist, az biztonságban marad, ha kulcsfájlozol. Én pl. eleve a Dropbox-omban tartom az adatbázist, és a telefonon is van egy példány belőle. Egy jó droidos fájlböngészővel (Solid Explorer) egyből hozzáférek a frissebb változathoz, ha kell. De biztos van arra is megoldás, hogy mindez automatikusan történjen. Pl. az androidos Dropbox-ban - ha jól enlékszem - kedvencnek lehet jelölni fájlokat, amiket onnantól fogva szinkronban tart.
[ Szerkesztve ]
Válogatott, rendszeresen frissített programok ► neszetools.hu
-
pc360
addikt
Az enyémet biztosan nem deríted ki. Leolvastál egy publikusat, wow. Amúgy hogy kapcsolódik ide bármiféle email cím? Nem is arról volt szó.
A megfelelő jelszavaim tudom, hogy nem kerültek ki sehova, és nyilván nem úgy fogom ellenőrizni, hogy konkrétan kirakom a netre... Elég abszurd lenne.
[ Szerkesztve ]
-
pc360
addikt
Az csak nekem jut eszembe, hogy micsoda jó kis adatbázist tudnak építeni az oldalon beírt jelszavakból? Nem visz rá a lélek, hogy beírjam oda a jó kis kreációim, mert úgy kikerül a netre, akárhogy is nézzük.
[ Szerkesztve ]
-
pc360
addikt
válasz #53667584 #156 üzenetére
Elvileg fejlesztik, gyakorlatilag nem a legjobb közülük, és csak wines. A KeePassXC multiplatform, hozzá pedig ott van a Keepass2Android. Személy szerint a full egyszerű Password Safe-et használom a PasswdSafe droid klienssel.
[ Szerkesztve ]
-
pc360
addikt
válasz #53667584 #152 üzenetére
Pontosabban a KeePassXC. Ez a modernebb, biztonságosabb forkja az eredeti programnak (infó), és a magyarítás is működik benne, ellentétben a sima KeePass-szal. Az adatbázisaik kompatibilisek egymással, úgyhogy bármikor át lehet rá állni.
Amúgy semmi akadálya, hogy a konténerfájl bekerüljön egy saját felhőbe, én pl. a Dropbox-ban tárolom a cuccot, így a telefonon is bármikor frissíthetem az ott tartott másolatot.
[ Szerkesztve ]
-
pc360
addikt
válasz Elemental #144 üzenetére
Papíron elég nehéz karaktereket randomizáltatni. Párat valóban fejben lehet tartani, de azok remélhetőleg legalább 12 karakteresek, tartalmaznak extra karaktereket, kis és nagybetűket, illetve számokat is. Ilyenből én 5 különbözőt tudok a legfontosabb service-okhoz, és nem túlságosan régiek.
Titkosítva tárolja az adatokat? Nyilván ez a lényegük.
Épp akartam javasolni, ha nem kellenek extra funkciók, sokkal egyszerűbb egy limitálatlan, nyílt forráskódú megoldást bevetni, pl. KeePassXC. Két helyen elegendő tartani az adatbázis fájlt, de akár egy felhőbe, vagy telefonra is felpakolhatod. Androidon ezzel tudod használni.
Ezek többségében létre tudsz hozni mappákat, akár fa-struktúrát, így nem lesz nehéz a többiek jelszavait is utólag átláthatóan elmenteni.
-
pc360
addikt
Az túlzás, éppen csak megnézegettem. Tényleg jónak tűnik, ki is raktam az oldalra, és a programos topik ajánlójába is bekerült, csak gondoltam, szerzek némi megerősítést innen, hátha ismeritek.
[ Szerkesztve ]
-
pc360
addikt
Pl. hogy open source, minden platformon van kliense, és nem szaggatja be a böngészőt a kiegészítője. Illetve opcionálisan self-hosting, mellesleg mindezt személyes felhasználás esetén ingyenesen teszi. Organization account esetén is van ingyenes megoldás, sharing for 2 users kollaborációs lehetőséggel.
[ Szerkesztve ]
-
pc360
addikt
A Bitwarden-ről van tapasztalatotok? Mennyire jól használható?
Ezerszer szimpatikusabb, mint a LastPass.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Windows 7, 8.1, 10, 11 telepítő pendrive-ok, pendrájvok és telepítőlemezek, DVD-k
- Windows Server 2016, 2019, 2022 Standard, Datacenter, Essentials termékkulcsok - MEGA akció!
- COD MW2, COD 2019, COD COLD WAR eladó.
- McAfee Total Protection - 6 eszköz 1 év
- Surfshark Starter VPN 3 hónap / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest