Új hozzászólás Aktív témák

• Tails111

aktív tag

válasz junior11 #730 üzenetére

Igen csak a defender volt aktív. Hogy pontosan mi is történt csak a fiam tudja. Én később értem haza szólt hogy valami nem ok. Annyit mondott mikor elindította telepítést brutálisan dolgozott a gép. Gondolom a titkosítás az adatokon ekkor történt meg. Lehúztam a netről próbáltam kideríteni mi történt. A titkosítás gyorsan kiderült hisz semmit nem lehetett megnyitni. Mivel pár word dokumentumon kívül miden le volt mentve újra raktam a gépet. A google fiók jelszócserét kért illetéktelen belépés miatt. 2 másik fiók adathalász tevékenység miatt felfüggesztettek. Az OTP többszöri sikertelen belépés miatt 24 órára felfüggesztette a netbank belépést.
    Banki jelszó nem volt tárolva a jelszavak között ezt soha nem engedtem neki. Viszont az OTP egy ideje a jelszó mellett nem azonosítót hanem email címet kér belépésnél ezt megjegyezte a böngésző. Felhívtam az OTP-t cseréltem email címet. Természetesen a telefonos hitelesítés itt már jó ideje aktív.Az érintett email címről átregisztráltam minden fontos fiókot egy másik email címre. Ekkor jött a jelzés az érintett fiókba hogy 40db belépési azonosító kikerült. ezek nagyrészt webshop vagy fórum regisztrációk voltak. Cseréltem a jelszavakat ,amit nem használtam töröltem a fiók regisztrációt. Szóval eseménydús volt az elmúlt időszak.

Új hozzászólás Aktív témák