- Windows 10
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- ASUS routerek
- Milyen routert?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Linksys WRT54G/GL/GS router
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Disney+
- Windows 11
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tails111
aktív tag
válasz
junior11 #730 üzenetére
Igen csak a defender volt aktív. Hogy pontosan mi is történt csak a fiam tudja. Én később értem haza szólt hogy valami nem ok. Annyit mondott mikor elindította telepítést brutálisan dolgozott a gép. Gondolom a titkosítás az adatokon ekkor történt meg. Lehúztam a netről próbáltam kideríteni mi történt. A titkosítás gyorsan kiderült hisz semmit nem lehetett megnyitni. Mivel pár word dokumentumon kívül miden le volt mentve újra raktam a gépet. A google fiók jelszócserét kért illetéktelen belépés miatt. 2 másik fiók adathalász tevékenység miatt felfüggesztettek. Az OTP többszöri sikertelen belépés miatt 24 órára felfüggesztette a netbank belépést.
Banki jelszó nem volt tárolva a jelszavak között ezt soha nem engedtem neki. Viszont az OTP egy ideje a jelszó mellett nem azonosítót hanem email címet kér belépésnél ezt megjegyezte a böngésző. Felhívtam az OTP-t cseréltem email címet. Természetesen a telefonos hitelesítés itt már jó ideje aktív.Az érintett email címről átregisztráltam minden fontos fiókot egy másik email címre. Ekkor jött a jelzés az érintett fiókba hogy 40db belépési azonosító kikerült. ezek nagyrészt webshop vagy fórum regisztrációk voltak. Cseréltem a jelszavakat ,amit nem használtam töröltem a fiók regisztrációt. Szóval eseménydús volt az elmúlt időszak.
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nintendo Switch
- Nintendo Switch 2
- AliExpress tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Windows 10
- sziku69: Szólánc.
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest