Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- JavaScript topic
- OpenMediaVault
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PR-Telecom
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DIGI internet
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- Otthoni hálózat és internet megosztás
-
IT café
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
Na végre valami konkrétum, hogy mit is szeretnél, mert a szeretnék valamitet, értem én, hogy valamit szeretnél, de mégis mit válaszoljak rá.
Ez így viszont már némi konkrétum, amiben meg lehet kapaszkodni.Ezt csak hackelve, és csúnyán tudod megoldani, pl. behúzod az iframe-et az oldaladra, hideolod / 1px méretűre zsugorítod, utána már javascripttel ki tudod szedni belőle amit akarsz.
Ha az oldaladon valuta érték megjelenítés a cél, akkor ehhez vannak direkt ingyenes API-k pl. MNB-nek, amiket szintén le tudsz javascripttel kérdezni. Én az iframe-es hackelős megoldás helyett, ezt az utat javaslom.
Én kérek elnézést!
-
addikt
Rossz az irány.
Ha iframebe teszed be, akkor nem tudod kontrollálni mi töltődjön be. Be fog töltődni az egész oldal.Ezért javasoltam a Fetch APIt, vagy Axiost, és JQueryt parsoláshoz, de így is elég lassú lesz, és feleslegesen fog letölteni a böngésző több kilobájtnyi HTMLt.
Javasolnám, hogy keress valami exchange rate APIt, ahonnan a árfolyamot gyorsan és egyszerűen meg tudod kapni.
Amit te akarsz az már a web scraping témakör ami nehézkes, macerás, és nem hatékony.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H 2025.11.28.-ig gyári gari.
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás Szám
- Eladó Bontatlan ! Apple Macbook Air 2024 M3 15.3 éjfekete szín
- 4K GAMER PC - i9 14900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5
- Adatgyűjtők, vonalkódolvasók akciós árakon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest