- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
Új hozzászólás Aktív témák
-
nji
aktív tag
Nyilván nem tudok annyit fizetni, mint egy milliárdos árbevételű esetleg multinacionális fejlesztő cég, mivel magánszemély (tanuló) vagyok.
Gondoltam, hogy itt is vannak hozzám hasonló, de felsőbb éves és több tapasztalattal rendelkező tanulók, akik még nem keresnek semennyi "k-t", se "több százezer k-t" és nem olyan nagyképűek és leereszkednek a többi tanulóhoz (mivel ők is voltak kezdők), és mert kell nekik egy kis zsebpénz, amíg a tanulmányaikat végzik. Egy két kredites fos kis tárgy nem ér meg annyit, amennyi egy fejlesztő órabére. Akkor majd felveszem legközelebb a tárgyat 1 vagy két év múlva. Csak elég érdekes, hogy még a külföldi processing fórumon sem tudja leprogramozni senki ezt a három algoritmust. Egyáltalán ért valaki normálisan ehhez a programhoz ??? Vagy ezt nem használja senki ???? Már sok helyen kerestem kész programokat, de ezeket az algoritmusokat a gyakorlatban nem találom sehol. Magamtól meg nem tudom megírni. -
axioma
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- sziku69: Szólánc.
- Villanyszerelés
- TCL LCD és LED TV-k
- Építő/felújító topik
- Sorozatok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest