- Milyen videókártyát?
- Home server / házi szerver építése
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-book olvasók
- Házimozi belépő szinten
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Belefutottam egy hibába és egyelőre nem sikerül megoldanom. Szeretném a segítségeteket kérni.
Van egy terminal/commandline futtatható "jar" fájlom, ami pár paramétert kapva teszi a dolgát.
Ebben használok egy "config.properties" fájlt. Alaphelyzetben az "src/main/resources/config.properties" path-on van, innét Eclipse-ből indítva szépen el is éri, működik, ahogy kell.
Azt szeretném elérni, hogy odamásolhassam a futtatható JAR mellé és úgy is tudjam használni bármikor. Na, ez nem megy és nem tudom hogyan kellene megoldani. A futtatható jar külön paramétert nem kaphat erre, automatikusan kellene maga mellett megkeresnie.Jelenleg ilyen a betöltő:
public static Properties loadProperties(String propertiesFilename) {
Properties prop = new Properties();
try (InputStream stream = ClassLoader.getSystemResourceAsStream(propertiesFilename)) {
if (stream == null) {
throw new FileNotFoundException();
}
prop.load(stream);
} catch (IOException e) {
e.printStackTrace();
}
return prop;
}
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest