Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Mikrotik routerek
- Milyen routert?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- ASUS routerek
- Windows 10
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- OpenMediaVault
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
togvau
senior tag
Ezt meg tudja nekem valaki magyarázni?
JSF frontend, springboot-mvc-data backend. Júzer módosító felületen, egy @PostConstruct init metódus van, ami betölti a júzer listát, egy @Autowired @Service metódust hívva, ami Crudrepositoryt hív.
Ez rendben is megy. Módosítok a felületen (jelszó változtatás), ami hasonlóképpen történik, de hogy a változások rögtön látszódjanak, a JSF managedbean (ami a spring miatt inkább @Component) metódusa ami a servicet meghívja, az újra meghívja az initet, ami szintén, csak a lekérdezést.
Ez megint oké. De ha 2. alkalommal is módosítok valamit, akkor hibernate lazyinitialization exceptionnal elszáll, és mindig ugyan ez lesz ezen túl, ha reloadolom az oldalt, akkor is.
Ha nem megyek el eddig a 2. módosításig, vagy előtte reloadolom az oldalt, nincs ilyen probléma. Akárhányszor nyomogathatom az újratöltést, annyiszor lekérdez, nincs lazy probléma.Mindegyik service metódus javax.transaction. @Transactional
A furcsaság amit itt észrevettem, hogy az első módosítás utáni frissítésnél, ha a managedbean metódus hívja meg az initet, akkor csak a fő tábla selectje megy le, az ahhoz kapcsolódó entityké nem. De ha böngészőben reloadot nyomok, akkor kapcsolódókat is selecteli.
Ugyan az a metódus 2 féle képpen működik?[ Szerkesztve ]
hitler, sztálin, micro usb
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest