- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
Aktív témák
-
Angyalszem
csendes tag
válasz
Angyalszem #29 üzenetére
''Nem mindegy melyik szót használom?''
Lemaradt egy vessző a ''melyik'' szó előtt.:-) -
Angyalszem
csendes tag
Jó vicc: másolás- vagy írásvédett. Nem mindegy melyik szót használom? A CD-t át akartam írni (=másolni), és nem sikerült.
Persze tarthatsz kiselőadást a terminus technicusok kapcsán, ha gondolod, mivel én nem vagyok otthon a témában!
''Ezen szerintem ne vesszünk össze.''
Azt hiszem, nem hagyhatlak élve. Tudod, a becsület...
(Hogy kell ezeket az ábrákat beszúrni?) -
Angyalszem
csendes tag
Ha nem ülök egész éjszaka az interneten, akkor már eltűntem?:-)
Írásvédett=copy protected
2003-ban kiadott A-Ha koncertlemezről van szó.
Igen, létezik a zenekar, ajánlom figyelmedbe!
''mankóval, protézissel''
Kb. 45 évesen?
Sok tippet olvastam a topikban, de nem tudom, melyikre hallgassak.:-)
A másoláshoz ragaszkodom, tehát olyat nem játszok, hogy 1. waw-fájl, majd 2. audio CD. -
Angyalszem
csendes tag
Üdv!
Egy írásvédett A-ha cédét szeretnék átmásolni, és ehhez kérném a segítségeteket.
Átírtam az írásvédett audio CD-t a Clony,CCD4 Profiler, Clone CD triász segítségével. A gond csak az, hogy az első 4 számban pattogó zajok vannak.
Hol lehet a hiba?
Megjegyzem, amikor ''simán'' próbáltam másolni Easy Cd Creatorral, akkor csak az első 6 szám jött össze, de zaj nélkül.
Most ezt csináltam:
1. Scannelés Clonyval- megvan a védettség típusa. (Clony bezár) (Egyedül azt nem értettem, hogy miért ''DataCD'' tippet kaptam a programtól...)
2. Profile- ebből egy kukkot nem értettem, mert német nyelvű verzióval rendelkezem. Az Audio CD rovatban kiválasztottam a Cactus Data Shild 200 feliratot, mivel ez hasonlított a védettség típusának elnevezésére.
3. A Profile programon keresztül megnyitottam a Clone Cd-t. Direkt másolás (audio cd).
Az a baj, hogy elég hülye vagyok a témához, tehát fogalmam sincs, mit kellene másként csinálni. (Ráadásul németül sem tudok.)
Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest