- Programozás topic
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Proxmox VE
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
Aktív témák
-
Athanáz9
aktív tag
válasz
Cathfaern #34 üzenetére
Nézd meg légyszi a 6.sz. rovat (CD-k, DVD-k másolása) ''Okosok, ide, segítség!'' c. topikban az én utolsó 2 bejegyzését ez ügyben. Ha kinevetsz, zseni vagy. - Mióta azokat beírtam, úgy látom, majd minden topikban minden második ember megkérdezi ugyanezt. Tehát nem én vagyok a hülye, hanem, aki bosszantásul nem tette világossá a használatát.
:((( -
Cathfaern
nagyúr
válasz
Angyalszem #29 üzenetére
''(Hogy kell ezeket az ábrákat beszúrni?)''
Most nem ezért, vagy azért, de nézz körül a #14-#17 környékén :U -
crab
senior tag
válasz
Angyalszem #29 üzenetére
Na jó igazad van, azért javítottalak ki, mert csak...:)
Az ábrákat úgy szúrhatod be, hogy fölé viszed az egertet, elszámolsz 3-ig, aztán megjelnik ott valami. azt beírod a hozzászólásmezőbe, és mikor elküldöd akkor itt megjelenik.:)
tehát: kettőspont) -re ez kapod: :) -
enzo_ferrari
tag
már megvan, köszi! :F
-
Angyalszem
csendes tag
válasz
Angyalszem #29 üzenetére
''Nem mindegy melyik szót használom?''
Lemaradt egy vessző a ''melyik'' szó előtt.:-) -
enzo_ferrari
tag
OFF
sziasztok!!!
nagy segítséget kérnék!!!!!!!!
hogy lehet itt lezárni egy témát, mert most láttam, hogy a 7 éves tesóm rájött hogyan kell ide irogatni, és sormintát csinált az egyik általam nyitott topic-ba!!!
Ezt kellene lezárni, bezárni, eltűntetni, vagy valami!!!!
LÉCI!!!
Köszi!!!
EF
ON -
Angyalszem
csendes tag
Jó vicc: másolás- vagy írásvédett. Nem mindegy melyik szót használom? A CD-t át akartam írni (=másolni), és nem sikerült.
Persze tarthatsz kiselőadást a terminus technicusok kapcsán, ha gondolod, mivel én nem vagyok otthon a témában!
''Ezen szerintem ne vesszünk össze.''
Azt hiszem, nem hagyhatlak élve. Tudod, a becsület...
(Hogy kell ezeket az ábrákat beszúrni?) -
crab
senior tag
válasz
Angyalszem #27 üzenetére
Igen azt elrontottam tudom, ezt nem értem: Jó vicc
Ezen szerintem ne vesszünk össze. Már ha komolyan gondolod. -
crab
senior tag
válasz
Angyalszem #25 üzenetére
Nemértelek. Egyébként nem támadó szándékkal írtam.:U
-
crab
senior tag
válasz
Angyalszem #21 üzenetére
copy protected, másolás védett nem pedig írás.:)
-
erdoke
titán
válasz
Angyalszem #21 üzenetére
ISOBuster nevű progival megkukálod a CD-t, aztán a trackeket raw extraction-nel grabbeled le. Utána már csak az idióta winfosos wav-okat kell kiírnod audio-CD-re.
-
Angyalszem
csendes tag
Ha nem ülök egész éjszaka az interneten, akkor már eltűntem?:-)
Írásvédett=copy protected
2003-ban kiadott A-Ha koncertlemezről van szó.
Igen, létezik a zenekar, ajánlom figyelmedbe!
''mankóval, protézissel''
Kb. 45 évesen?
Sok tippet olvastam a topikban, de nem tudom, melyikre hallgassak.:-)
A másoláshoz ragaszkodom, tehát olyat nem játszok, hogy 1. waw-fájl, majd 2. audio CD. -
joey7
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #18 üzenetére
Köszi! Van úgy mikor a legegyszerűbb dolgokra a legnehezebb rájönni; főleg ha nem gondolkodunk logikusan, csak bénázgatunk... DD
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Rosszul. Ha egy kicsit nyugtatod a lenti smiley-ken az egeret, akkor kiiírja, hogy milyen billenytűkombináció beírásával csalhatod azt elő.
Tehát a tapsolóshoz pl. be kell írnod (egybe, nem szóközzel, mint én), hogy: : C
Ezek a smiley-k csak aztután lesznek ''láthatóak'', miután elküldted a hozzászlást.
Valahogy így ------> :C -
joey7
őstag
Vaj'h mér nem műxik nálam a szmájli???
-
salazol
őstag
Lehet, hogy ez a topik szívatás?
Angyalszem eltűnt, viszont most döbbentem rá, hogy mit írt.
! ''írásvédett'' !
Minden gyári hanglemez írásvédett.
Viszont ezek a másolásvédelmek az utóbbi néhány év termékei tudtommal.
Az A-ha meg a '80-as években volt. Vagy ez egy másik A-ha?
Vagy megint játszanak (mankóval, protézissel)? -
bigdewil
csendes tag
Már bocsi,h belewau,de Ha mp3bol csináltok cd-t,az még mindig mp3 minöség marad. Pont a lényeg weszik el... Bárkinek tom demonstrálni,csak jo cucc kö hozzá.:F
-
slug
senior tag
Az a legjobb, ha legrabbeled a cd-ről a zenét, és utánna visszaírod audio cd-be
-
Pici
tag
Én a Skyland CD-vel jártam így.
Aztán fogtam az Easy CDDA Extractort. Legrabbeltem wav-ba a CD-t, utána visszaírtam audioba:DD. -
salazol
őstag
Elmondom, nekem hogy sikerült. Azt hiszem, ugyanez a védelem volt, de ez nem biztos.
Mielőtt bárki azt hinné, támogatom az illegális másolást, azért kellett, mert az ajándékba vásárolt CD-t nem játszotta le a megajándékozott DVD játszója.
A másolatot viszont igen.
Tehát: SCSI csatolós cd-vel tudtam csak grabbelni, próbáltam IDE-s NEC-cel, LG-vel, TEAC-kel, nem ment, SCSI-s YAMAHA-val lejött sector-synchronisation üzemmódban, hibátlanul, kb. 2-szeres sebességgel. -
Cathfaern
nagyúr
válasz
Angyalszem #1 üzenetére
Próbáld meg a lehető leglasabb sebességgel írni és olvasni.
-
Shaoman
csendes tag
Hali próbálkozz az Alcohol 120% nevű progival. Ezzel még mindent át tudtam másolni.
-
pojakcs
senior tag
válasz
Angyalszem #1 üzenetére
A clonecd-ben válaszd a profiler projekt-ét, ne a sima audio cd-t.
-
Angyalszem
csendes tag
Üdv!
Egy írásvédett A-ha cédét szeretnék átmásolni, és ehhez kérném a segítségeteket.
Átírtam az írásvédett audio CD-t a Clony,CCD4 Profiler, Clone CD triász segítségével. A gond csak az, hogy az első 4 számban pattogó zajok vannak.
Hol lehet a hiba?
Megjegyzem, amikor ''simán'' próbáltam másolni Easy Cd Creatorral, akkor csak az első 6 szám jött össze, de zaj nélkül.
Most ezt csináltam:
1. Scannelés Clonyval- megvan a védettség típusa. (Clony bezár) (Egyedül azt nem értettem, hogy miért ''DataCD'' tippet kaptam a programtól...)
2. Profile- ebből egy kukkot nem értettem, mert német nyelvű verzióval rendelkezem. Az Audio CD rovatban kiválasztottam a Cactus Data Shild 200 feliratot, mivel ez hasonlított a védettség típusának elnevezésére.
3. A Profile programon keresztül megnyitottam a Clone Cd-t. Direkt másolás (audio cd).
Az a baj, hogy elég hülye vagyok a témához, tehát fogalmam sincs, mit kellene másként csinálni. (Ráadásul németül sem tudok.)
Aktív témák
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET / PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - Lenovo ThinkPad 40A9 dokkoló (utolsó 30db szett vagy csak dokkoló)
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest