Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brumi˘
addikt
-
Brumi˘
addikt
válasz icecave #107594 üzenetére
Bár nem i6s-em van csak i6, de most gariba van (előleapi kamera elcsúszott) és egy 5s-t használok helyette. Meló végére még ha sokat is nyúzom i6 50% körül volt minimum, i5s 32% volt ma mikor hazaértem, és nem is volt annyi időm. (i6 backupja van rajta, szal minden ugyan az) Mind2 teló kb azonos korú majdnem 1 évesek.
-
Brumi˘
addikt
válasz Brumi˘ #52017 üzenetére
Fejlemények az ügyben: az aksi szabadult el a refurb i5-be (már így kaptam meg). T-be szervizes meg akart győzni hogy ők visszaragasztják, de nem mentem bele. Ha jól tudom ők bele se nyúlhatnak. Mivel egyik se tudta mi van ilyenkor pontosan és nem volt másik refurb teló se, így ma is i5 nélkül maradtam. Remélem holnapra kerítenek már egy használható darabot.
Szerk: Tibee86: bontatlan kis fehér dobozost hozok el csak, asszem ezzel ki tudom szűrni + imei száma rajta van a garipapíron így tuti nem tudja azt visszaadni.
[ Szerkesztve ]
-
Brumi˘
addikt
Tegnap eljutottam odáig hogy visszavittem a pixel hibás i5-öm a t-be. Nem tudtak másikat adni, ma délelőtt hívtak hogy ma már tudnak. Elmentem érte, megkaptam kívülről hibátlan, de mikor hazaértem vettem észre hogy kotyog a belseje, gondolom az aksi nincs beleragasztva, szal holnap még 1 kör. Ez így elég gáz szerintem. Persze e mellé mind a 2 nap több mint fél órát vártam és 50km-t kocsikáztam a városba.
-
Brumi˘
addikt
válasz vadászcsiga #44054 üzenetére
Mellé ment.
Egyébként a router gyári szoftverébe: system tools -> firmware upgrade résznél simán be kell adni neki a vargalex féle openwrt .bin fájlját. Ha jól emlékszem! (az enyém gyári szofttal megy egy ideje már)
-
Brumi˘
addikt
válasz vadászcsiga #44052 üzenetére
Ha leütöd, gariba kicserélik. Nekem egy 1043nd frissítés közbe lett áramszünet, gariba cserélték mert onnantól se kés, se hang nem volt.
-
Brumi˘
addikt
Én úgy vagyok vele 200 lóerőig dízel, felette benzin. Mert bárki bármit mond egy egy 1,9-es tdi-vel (130-150Le) simán le lehet mosni a benzineseket 180-200 lóig.
-
Brumi˘
addikt
válasz korpicschess #31641 üzenetére
Hdmit alapértelmezett hang kimenetnek, majd vlc-be hangok menünél kiválasztod az spdif-et.
szerk.: nekem vlc-n kívül mással nem sikerült.
[ Szerkesztve ]
-
-
Brumi˘
addikt
válasz korpicschess #27084 üzenetére
Én megpróbálkoztam az e71-el az i4 -> i5 váltás közt, de 2 nap után inkább vettem egy bladet. Régen nagyon szerettem az e71-et de eljárt felette az idő. Telefonálásra, mailre jó, de elég sok multimédiás tartalmat is fogyasztok, így viszont már nagyon kevés volt.
-
Brumi˘
addikt
válasz vadászcsiga #24045 üzenetére
Getdataback fat/ntfs. Értelem szerűen amilyen filerendszer volt. Nagyon hatékony progi.
-
Brumi˘
addikt
válasz vadászcsiga #21097 üzenetére
Én sokat használtam az igo-t mostanába, de nem volt vele ilyen gondom, se betak alatt se a végleges verzionál. (i4)
[ Szerkesztve ]
-
Brumi˘
addikt
Ha már listák, itt az enyém is.
Nokia 1610
Nokia 2110
Panasonic gd-35
Nokia 3310
Nokia 3510
Siemens sexy (tipusára már nem emlékszem)
Nokia 3650
Motorola a835
Sharp gx-30
Panasonic vs3
Samsung d600
Motorola mpx200
Motorola V3x RAZR
Sony p800
Sony p900
Sony k610i
Sony k800
Sony p990
Sony k800
Sony w880
Sony t700
Samsung d900
Nokia e71 (mai napig megvan tartalák telónak)
Zte blade
Motorola defy
Htc hd2
Nokia n8
Iphone 3g
Iphone 3gs
Iphone 4 -
Brumi˘
addikt
válasz vadászcsiga #16384 üzenetére
Lehet a fogalmazásommal volt a baj. Csupán egyetértésemet akartam kifejezni.
-
Brumi˘
addikt
-
Brumi˘
addikt
válasz máyköl #13331 üzenetére
Ma t-be várakozás közbe én is megtapiztam az s3-at. Elsőre: "játék telefon". Könnyű, műanyag nem is értem hogy gondolják ezt csúcs készüléknek.
Kis nyomkorászás után: a kijelző szép, a redszer elég gördülékeny, de túl nagy már. (a 4,3-as DesireHD-val nem volt bajom, az kézreesett) -
Brumi˘
addikt
Hello all!
3gs-hez keresek átlátszó kemény tokot ami a króm keretet is takarja elől, de sehol nem akadtam még megfelelőre. Ha valaki tudja hol tudnék beszerezni ilyet ne tartsa magába. (ikiegeszitok.hu-rol volt 1 de kb 2 hét alatt eltört esés nélkül.)
Ha nem lenne kemény tok akkor esetleg egy minőségibb átlátszó szilikon tok is érdekelhet, persze ha van ilyen egyáltalán.Köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- GTA V
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kés topik
- Politika
- Crypto Trade
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest