Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz manchester85 #27018 üzenetére
De pont ez a lényeg,h idővel az adott idegen nyelv is szinte ugyanannyira anyanyelveddé válik, mint a valódi anyanyelved Persze ehhez idő kell, de 1 év alatt simán eljutsz arra a szintre,h legyen egy egyéni kifejezésmódon pl angolul is, ha ott élsz és így el tudj mesélni egy történetet poénosan....
Amúgy kompromisszumot kell kötni, én kibírnám, hogy 1 évig kicsit nehezebben boldoguljak a nyelv miatt, de cserébe életem hátralévő részét sokkal jobb esélyekkel sokkal jobb életkörülmények között kezdhessem és élhessem lePrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Cyberpunk
félisten
válasz manchester85 #27018 üzenetére
Ez az adott nyelv korlátai miatt van. Akkor csak fogalmazunk úgy, hogy ha beszélsz akkor mondasz mást. Egyébként oda is sok idő kell, hogy a gondolkodásod is angolos legyen. Tehát hogy az adott gondolat is már eleve angol legyen, ne fordítgasd magadban, még tudat alatt sem. Szerintem itt van kapcsolat az általad leírtakkal.
Hope was the right choice, and it always will be.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest