Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- PR-Telecom
- OpenMediaVault
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DIGI internet
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Bittorrent topik
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
-
IT café
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
agabe
addikt
válasz -secret- #126250 üzenetére
Nilkin tokos fényképek alapján nem.
(#126251) Gergőke88:
Már nem nagyon van szükség a gombnyomásra, igaz multitask-ra még kell pl, de azon is egyszerűen tudnak majd változtatni, és kevesebb lesz ami elromolhat, meg keskenyebb lehet a káva (majd 2017-ben) , meg ki tudja még mi.. akár full képernyőhöz közeli is lehet az előlap amibe simán tudják integrálni, így az 5,5"-os plus is lehet majdnem akkora mint most a sima.(#126252) Blaise:
Ez nem MILC inkább ?
Bejönnek ezek a DSLR helyett én is tervezek ilyet.[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz -secret- #125805 üzenetére
Nem, annyi volt múltkor mondtam hogy a parkoló cégesbe belementek. De úgy hogy vezettem és nekem jöttek olyan még nem volt, viszont volt már pár necces helyzet, de el tudtam kerülni. Ami még úgy megmaradt bennem vagy 7 éve Faternak segítettem árut felhozni BP-re, utánfutóval. Pályán 120 körül kapott az utánfutó egy dúrdefektet, hátulja cikázott majdnem felborult, sikerült megállni, de a gumi fele ott maradt a pályán, illetve leszakította a sárvédő-t is. Az volt a szerencse pont nem jött senki a hátamnál.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz -secret- #125519 üzenetére
Ugye cégesünk van ami az asszonyé, de hogy megy szülni vissza kell adni, és csak akkor kap megint ha újra munkába áll ami ~1,5 év. Szóval csak addig kell, utána amit veszünk adjuk is el mert felesleges lesz.
agabe: 2 körül keresek, max 2.3. Amúgy jó lenne ez is, de szerintem se 70 ezer van benne.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz -secret- #125495 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, de egyre kevesebb cég ad autót magasabb beosztásokban, pályakezdő, diploma nélküli pozícióban meg jobb, ha nem is álmodozol ilyenről, mert gyakorlatilag esélytelen, hogy bárhol is kapj.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
agabe
addikt
válasz -secret- #125488 üzenetére
szerintem itt ne várj semmiféle kocsit.
Utazás költségtérítés: bkv bérlet pesten, vagy ha mész ide-oda ahol kötsz is üzletet, akkor az oda szóló vonat-busz jegyárat megtérítik (gondolom) utólag, vagy ha saját kocsival mész akkor azt esetleg vhogy elszámolhatod, de azért ez nem tuti, szállás ktg térítés is érdekesen hangzik, de az egész ráadásul csak akkor ha a státuszod náluk országos területen tevékenykedő szabadúszó..na ezt a státuszt lehet, hogy csak idővel lehet elérni pl. meg számíts rá, hogy országosan a jobb helyek már levadászva, elosztva a mostaniak között.
Nekem így ahogy le van írva nem olyan amire időt fordítanék, aztán persze tévedhetek is, és hátha jó is lehet...de én a fentieket olvasom ki belőle. -
radi8tor
MODERÁTOR
-
Blaise
veterán
válasz -secret- #125480 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, de a leírás alapján ez nem a tipikus öltönyben céges autóval mászkálós jampi meló.
Valószínűleg kapsz cégadatbázist, vagy csak simán a telefonkönyv alapján darálhatod a hideghívásokat és tukmálhatod a szolgáltatást. A vállalkozói státusz miatt a minimálbér+bónusz is szinte kizárható.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
r3dsnake
nagyúr
-
B-L-A-C-K
titán
válasz -secret- #125371 üzenetére
Nálam már ott vérzett el a dolog hogy sokan csak az ingyen 10 milliót látják, de abba nem gondolnak bele hogy 3 gyereket míg felnevelnek az benne van a sokszorosába. Persze ha valaki amúgy is 3 gyereket akart arra azt mondom oké, de sokan csak emiatt vállalják be, ami egyrészt szerintem felelőtlenség is.
-
Sukta 95
aktív tag
válasz -secret- #125364 üzenetére
En amugy is az otp-nel ajanlanam, nem a fundamentanal. Van 4 eves lekotes asszem, az nem gaz. Hivatalosan csak lakascelre lehet felhasznalni, illetve kedvezmenyes hitelt lehet hozza igenyelni. Azonban itt, a kiskapuk orszagaban barmire felhasznalhato, ha van az embernek epitoiparban dolgozo ismerose..
www.maon.hu Online marketing. Neked.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz -secret- #125361 üzenetére
Ha gondolod ki is veheted utána kamatokkal, vagyis mi is raktuk le 1 évig (csak havi 10-et), utána ki vettük mert végül nem kellett és meg is kaptuk, igaz annyit kamatozott amennyi a szerződés kötés díjai voltak, de legalább nem buktunk. Amúgy aki sokáig gyűjti, és majd tényleg vesz lakást vagy felújít annak az egyik legjobb befektetés.
-
Sukta 95
aktív tag
válasz -secret- #125358 üzenetére
Ha tudod fizetni jo dolog, legmagasabb kamatozasu befektetes. Azonban nezz utan, asszem az erstes lakastakarek pl nagyobb sajat kamattal rendelkezik, plusz mindegyikhez jar az allami fix hozzajarulas.
(Ha van ismeros, aki letudja szamlazni lejaratkor, akkor meg nem is csak lakascelre lehet felhasznalni)
www.maon.hu Online marketing. Neked.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz -secret- #125254 üzenetére
Sör az más téma, melegben pl megiszol egyet király, de én a töményről beszélek, azokra valahogy nem tudom azt mondani. Na meg a borok, más úgy oda van értük, de nekem mindegyik ugyan olyan szar (pedig ittam már elvileg finom bort is), szóval tudom velem van a baj, de valahogy az ízlelőbimbóim erre nem alakultak ki...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
agabe
addikt
válasz -secret- #125200 üzenetére
Ki kell fogni. 2-3 éve volt egy rahedli premier oultes-es office-ban 5ezerért.
Tavaly valamikor volt talán 6-7 ezer pár fajta a westendben, idén 1-2 hónapja Deichmann-ban ..amit láttam már csak fekete bőr volt, de az is max 6-7 ezer.(#125203) -secret- :
ott a szürke, meg piros 12-ért
Fehér és fekete most menőbb, azt nem akciózzák[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz -secret- #125162 üzenetére
Éppen behalt az oldaluk.
Amúgy impresszumban láttam a nevét, főszerkesztő.[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
gyuromoj
veterán
-
mondomén
őstag
válasz -secret- #125132 üzenetére
Van 2-3 erdekes, szorakoztato karakter, tobbi kuka. Sztori fing. Komolyan, tok bena. A gonosz is az. De nem banom, hogy megneztem, legalabb tudom hova rakni oket. Eddig nekem kimaradt a suicide squad... Ja es az uj joker sem tetszik. Ledger jokere szerintem sokkal jobb volt. Bar o nem illene ebbe a kozegbe.
[ Szerkesztve ]
-
Jojo5
őstag
válasz -secret- #125096 üzenetére
Ezek a Leatherman-ek főleg azért jók mert sok a funkció késtől kezdve a fogóig a csavarhúzón át mindent használunk nagyjából....
Vannak olyan helyzetek ahol időt spórolsz meg egy ilyen multitool-nál.
A Gerber is nagyon jó, illetve a Victorinox is, de utóbbiban pl. a bitek nem cserélhetők ami nálunk sűrűn kell pl.
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
b4zsi-
őstag
válasz -secret- #125051 üzenetére
Én kb 3 hónapja vettem ezt a fajtát Leatherman - REV ebayen egy német eladótól. A kés pengéje nem túl hosszú, illetve tényleg 1-1 vágásra jó, mivel ugye hosszútávon a fogása nem túl kényelmes. Amennyiben nem egy lakodalmi vacsorát akarsz vele végig enni akkor rendben van. A többi része fogó, csavarhúzók, kartonbontó egyben vannak.
-
r4z
nagyúr
válasz -secret- #124990 üzenetére
A vinyó árak évek óta változatlanok, ha nem jön valami forradalmi újítás, nem várható változás.
lacy86 NAS témájához: nekem valamivel kevesebb, mint 100k-ból jött ki egy 4x2TB-os HP Gen7 Synologyval, RAID5 konfigban, életem egyik legjobb döntése volt. Ha van alá neted és routered is, sokkal jobb bármelyik cloudnál.
[ Szerkesztve ]
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Apple notebookok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EAFC 25
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Popcorn Hour topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LEGO klub
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H 2025.11.28.-ig gyári gari.
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás Szám
- Eladó Bontatlan ! Apple Macbook Air 2024 M3 15.3 éjfekete szín
- 4K GAMER PC - i9 14900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5
- Adatgyűjtők, vonalkódolvasók akciós árakon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest