-
IT café
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
válasz ez_meg_emaz #28596 üzenetére
Egy évre biztos megéri, kettőre meg ki tudja a mai világban? Elvileg simán kitarthat két évre, miért ne, vannak most is jól működő 3GS-ek. Még egy főverziót biztos kapni fog, mondjuk kettőben már nem lennék biztos.
Az androidos telefonodon nem árt, ha Google felhőben tárolod az adataidat, és akkor nem lesz gond. A VCF fájlokkal való szarakodás kicsit idejét múltnak tűnik. Persze megoldható az is, iCloud.com-on a kötelezően regisztrált Apple ID-val felviheted oda az adatokat, amik leszinkronizálódnak a telefonra.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
TheMarci
addikt
Mire használnád? Ha telefonnak kéne, telefon, sms, mail, netezni, akkor simán jó, egy 3gs is tökéletes ezekre. Viszont ha játszanál, mindig a legújabb játékokkal, akkor az az idő múlásával egyre bajosabb lesz. Nem lehetetlen, csak nem olyan kellemes.
Do You Dream?
-
M@te
senior tag
én 5öst vennék, annyival nem drágább mint a 4s főleg ha elosztod 2 évre a részleteket.
így van berendezve a Világ..Minden energia a Nagy Mágnes szeszélyei szerint működik. | Regisztrált 2004-06-23 13:35 :)
-
Nescafé
őstag
Én is 2 évre vettem, decemberben a 4s-t sztem még kap támogatást,nincs vele gond jó teló.
Én lumia800 ról váltottam erre nem bántam meg. iPhone 15 Pro , IOS 18 , Fénix 7 Pro Solar
-
agabe
addikt
válasz ez_meg_emaz #28702 üzenetére
ha menosegbol vesz valaki iphone-t az regen rossz
itt a hasznalok sztem egyszeruen kedvelik, es azert van nekik....ma mar csak a tinik kozott szamit nagy szamnak szerintem, kulonben meg egy telefon a sok felsokategorias kozul.
Nem rossz a 4S, de ha 2 evre akarsz porgos, mindenre boven eleg telefont, akkor az epp aktualis (akarmilyen rendszerben) csucs keszuleket kell megvasarolnod, mert az tuti kihuzza addig is megfelelo hasznalhatosaggal.
Iphone-nal ez jelenleg az 5-ost jelenti....2eves elofizuval a havi +2200 forintot szerintem megeri,
de!!
fekete szinben kenyesebb mint a 4S, ezert tok nelkul hasznalva gyorsabban avulhat a keret foleg...persze ez hasznalat fuggo is, de tok ajanlott.
Ennek ellenere is az 5-ost javasolnam en is, mert az 2ev mulva is futtatni fogja az akkori legujabb ios-t, a 4s pedig tuti nem (keves lesz a ram pl...a proci talan meg eleg lenne, bar most is gyorsabb az 5-os, de kesobbi verzioknal meg latvanyosabb lehet a kulonbseg)
2 evig alapbol nem garis, es szolgaltatoira ugy tudom nem lehet plusz apple garit venni, de valami garikiterjesztest erdemes hozza beszerezni ha hosszu tavra tervezel mert ez is (mint barmelyik telefon) barmikor elromolhat ami gari idon belul nem gaz, de azon tul szivas.Ha viszont azt nezzuk, hogy egy milestonnal lehuztad 2012-ot is...akkor a 4S-el se lenne bajod 2ev mulva
-
madgie
titán
válasz ez_meg_emaz #28713 üzenetére
"Vagy valami miatt muszáj mindig frissíteni az iphone-okat?"
Ja, időnként sajnos muszáj. Mondjuk majd a facebook nem fog futni csak a 7.0-n, alatta nem. Vagy épp a gyári apple progik nem (garageband, imovie, stb). Most is ezzel szívnak a 3G tulajok: nekik a 4.2.1 asszem a "csúcsverzió", sok program meg már minimum iOS 5-öt kér (van, amelyik 6-ot!).
-
Gergőke88
addikt
Egy idő után az alkalmazások megkövetelik a friss rendszert. De szerintem a 4S meg fogja kapni idén és jövőre is a legújabb iOS-t.
-
agabe
addikt
szerintem a 4S iden meg frissul, jovore meg nem sok progi lesz (azok is inkabb speckok) amik az akkori legfrissebb rendszeren akarnak majd futni, amugy meg ha valamit feltelepitesz, az a friss verzio utan is boven tud majd futni, szoval ezeket osszesen figyelembe veve nagyon csekely eselye van, hogy belefutnal olyan uj progiba ami addig nem volt, es nem tudnad feltelepiteni.
sebessege meg termeszetesen nemigen fog valtozni, hacsak a legujabb szoft nemileg nem lassitja...de nagy mertekben nem valoszinu, igy azt gondolom a jelenlegi sebesseghez hasonlo, vagy ugyanolyan lesz.(#28728) David1989:
1 masodperces csuszas sajnos van ,de annal tobbnek nem szabadna.
(amugy ezt az 1 masodpercet sem ertem, mert nem kellene lennie szerintem)[ Szerkesztve ]
-
nord_
veterán
Szerintem na aggódd túl a dolgot.
Sima 4-et használok a mai napig teljes megelégedettséggel, pedig ez már harmadik éves fejlesztés és mégis gond nélkül megy a legfrissebb szofttal. A 4S sokkal erősebb, két évig semmi gond nem lesz vele! -
Kommy
veterán
válasz ez_meg_emaz #30170 üzenetére
Microsoft exchange-et válaszd a gmail helyett. És a szerverhez az m.google.com-ot kell írni a többi egyértelmű
-
CharlieDrop
veterán
iTunes-on van, nekem be is hozta a kontaktokat
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
agabe
addikt
mail/kontaktokmenun bell uj fiok->egyeb->cardDAV fiok hozzaadasa
szerver: google.com, a tobbi (azonosito, jelszo) egyertelmu, es ez szepen behozza az osszes kontaktot, es termeszetesen szinkronizal is (valaol valtoztatsz mindket helyen ugyanaz lesz ami az utolso valtoztatas volt)Ha naptar is kell, akkor ugyanabban a menupontban van olyan, hogy calDAV fiok hzzaadasa.
a ketto kozott csak az a klonbseg, hgy a naptarnal a teljes email cimet (xy.z@gmail.com) kell megadni a felhasznaloi nevnek, mig a kontaktoknal eleg csak az xy.z kukac, stb nelkul.[ Szerkesztve ]
-
nord_
veterán
válasz ez_meg_emaz #31425 üzenetére
31409 hsz...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest