- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Drágít az Xboxon a Microsoft
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amazon Fire TV stick/box
- Ingyen szoftverekkel teszi vonzóbbá a processzorait az Intel
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ákinard
aktív tag
Üdv Urak,
Érdeklődni szeretnék, hogy egy iPad Mini 7 esetében ez az akku amortizáció mennyire tekinthető normálisnak?
Használatban van a kicsike, napi 6-8 ó használat megvan rajta. Van, amikor beállítom, hogy 80%-ig töltse, van amikor nem. USB-C 30W töltővel töltöm (IKEA). Wifi közelben azt használok, amúgy 4G, 5G nem, mert mégjobban merül.
10% alá talán 2-3 alkalommal ment, amúgy 10%-nál töltőre rakom.Nekem picit aggasztónak tűnik, hogy 24. nov utolsó napjaitól 96%-ra amortizálódott le… Vagy ez ilyen, és nem kell vele foglalkozni, csak feleslegesen stresszel?
(Telefonnál már kényszerűen elfogadtam, h 1,5-max 2 évig bírja az akku, de a miniben nem szeretnék 2 év után cserélni. ) -
markknight
veterán
válasz
AMD Power #337048 üzenetére
Én már megvárom a 20 éves fordulós telót, amiket eddig láttam ezekből az új telefonokból, hát az nekem nagyon nem gyere be. Főleg ez a bengáli kamera hátul, ez valami elképesztő ocsmány. Dynamic Island fixen marad, max a káva lesz még idén kissebb, de az is csak addig okoz örömöt míg tokba nem teszed a telót. Egyébként érdekes kérdés lesz majd ez a DI eltávolítás, mert ott már funkcióvesztésről is beszélünk, szóval nem olyan egyszerű azt megszűntetni. Iletve az árak majd még kiderülnek, de ha valóban drasztikusan megdrágulnak, akkor bőven elég lesz 3 évente cserélnem.
..mondjuk minden évben ezt mondom, aztán mindig első előrendelők közt vagyok..
-
válasz
Amióta láttam itt a Mobilarénán az első képeket, azóta próbálok megbarátkozni vele. Egyelőre igen kevés sikerrel.
Jelenleg nem aktuális az iPhone 15-öm cseréje, mert teljesen jól megvagyok vele, de ha ez a dizájn lesz, akkor majd maradok az alap iPhone 17, vagy 18 mellett, azok várhatóan nem kapják meg a Pixel-jellegű hátsó felületet. Lehet, hogy amúgy is “lecsurog” az adaptív 1-120 Hz ProMotion kijelző az alap eszközbe, evégett tehát nem érdemes Pro iPhone-ban gondolkodni, ha valakinek fontos szempont.
Örülök, hogy nálam jól teljesít a 15 és nincs kényszer a váltásra, azaz van időm várni és dönteni. -
válasz
Egy ideje már terjed a neten, szóval nem annyira újdonság.
Személy szerint nagyon rondának tartom, főleg a Pro/Pro Max modellek pletyált dizájnját.
Nekem valamiért egyből a nem túl szép Poco modellek ugranak be.
Az Air még valahogy kinéz, de az meg annyira Pixel, hogy màr nevetséges.
Meglátjuk milyenek lesznek.
Ha rondák, akkor legalább nem kezdek el viszketni a 16Pro lecserélése miatt.Az összecsukható mobilok meg eddig sem mozgattak és nem azért mert droid fut rajtuk.Hidegen hagynak teljesen.
-
AMD Power
titán
Ehhez mit szóltok?
Ismét változtat az Apple, ilyenek lesznek az új iPhone modellek -
Sungoo
addikt
Köszi urak!
-
vargalex
félisten
válasz
Sungoo #337044 üzenetére
Ahogy a kolléga is írja: az árlista oldalon található e-mail címre írsz egy levelet és szinte biztos, hogy 1 napon belül kapsz választ. Árban a Care Center környékén mozognak (picivel felette).
Az ingyenesség már biztosan nem aktuális, de google kereséssel ezt találtam futárral kapcsolatban. -
Stauffenberg
nagyúr
válasz
burgatshow #337036 üzenetére
Hát a vége az lesz, vagy vezetem ezt a jegyzetet máshol. Nem akartam teljesen kikapcsolni, de csak ez az egy jegyzet triggereli minden nap (de legalább tenne valami javaslatot, hogy mire gondol, mit kéne csinálnom szerinte, de ebben a formában tényleg nem sok értelme van).
-
vargalex
félisten
válasz
noorbertt #337037 üzenetére
Igaz, nem most volt (bár, a második eset 2 hónapon belüli), de mi fiam 11-esét az Almarium Pro-ba vittük.
Első alkalommal betörte a kijelzőjét. 2024.07.18-án adtuk be a telefont, másnap, azaz 2024.07.19-én mehettünk érte. Kijelzőt cseréltek (ha javítható, javítják, már nem ad az Apple azonnal másik készüléket).
Második alkalommal azért vittük be, mert az akku túl gyorsan degradálódott, melegedett és az előzetes levelezésben azt írták, hogy valószínűleg AppleCare+ keretében el tudják intézni az akku cserét. Ehhez képest találtak egy töltési hibát, ami miatt ki kellett küldeni a készüléket az európai szervízközpontba (ha jól tudom Csehország) és onnan egy új készüléket küldtek. Ebben az esetben 2025.03.14-én adtuk le a telefont és 2025.03.18-án mehettünk érte (és közben egy hétvége is volt ugye).
A tájékoztatás mindkét esetben folyamatos volt e-mail-ban. (Ez 3 e-mail-t jelentett esetenként: az első, amikor átvették a készüléket, a második, amikor bevizsgálták és megírták, hogy mi lesz a javítás módja, a harmadik pedig, amikor megírták, hogy elkészült, átvehető.)
Szóval, én abszolut elégedett vagyok velük, nagyon segítőkészek, korrektek és gyorsak. -
válasz
burgatshow #337036 üzenetére
De pont írta, hogy azt nem szeretné (amúgy mást én se tudnék javasolni). A javaslat miatt van, de ha amúgy jó neki, akkor patt helyzet van.
-
noorbertt
őstag
Sziasztok,
Feleség sikeresen eltörte a 14pro telefonját. Mostanában volt valakinek tapasztalata AC+ érvényesítésében itthon?
iStyle nagyon sokáig húzta és rossz volt a kommunikáció is.
Máshol mi a tapasztalat? Érdemes a központi Apple számon indítani a dolgot? -
burgatshow
veterán
válasz
Stauffenberg #337034 üzenetére
Kapcsold ki a Siri-t a Notes-ra ha amugy sem hasznalod. Settings - Siri - Apps - Notes - Suggestion notifications.
-
válasz
Tsebacsi #337022 üzenetére
Vicces kezd lenni, a DÁP sem megy, ott is üres a kamerakép...
És az OTP sem, ahol kamera kell és QR olvasás ott elhasal a dolog.Újraindítás megoldotta, bár elsőre nem ment, de utána 1-2 perccel már igen.
Tudom, miért nem ezzel kezdtem:
"Próbálta már kikapcsolni / újraindítani?" -
válasz
plejik #337030 üzenetére
Nemigen tudsz vele mit kezdeni, ez sajnos ilyen. Nem egyedi probléma, nyilván túl alacsony a határ, ami miatt leállítja, ezt rosszul írták meg a szoftverben. Magam is rá kellett szokjak, hogy naponta legalább egyszer ránézzek. Ez hiba a fejlesztők részéről. Magasabb jelszint esetén kellene a határt meghúzni.
-
válasz
Stauffenberg #337029 üzenetére
Nem lehet hogy van benne egy közelgő dátum, és arra akar figyelmeztetni?
-
plejik
addikt
Ezt a k...ott icloud fotókat, hogyan tudom úgy beállítani ha csinálok egy képet, akkor azt szinkronizálja nekem azonnal , mindig gyenge hálózat stb és Én indítom el. Mi ebbe olyan bonyolult térerő mindig jó, mobilnetről is tolhatja fel elvileg minden be is van kapcsolva, hogy csinálja.. nem értem komolyan...
-
Stauffenberg
nagyúr
Van ötletetek, hogy ez miért jön fel folyton? Egy ideje minden nap feldobja ezt, de semmilyen akciót nem javasol hozzá, csak simán odavezet ehhez a konkrét jegyzethez.
Egy táblázat van benne, dátumokkal és helyszínekkel.Nem akarom teljesen kikapcsolni a Siri javaslatokat a teljes appra nézve, csak nem értem miért dobálja ezt folyton fel. Ha rábökök csak megnyitja a jegyzetet és ennyi.
-
Rage47
veterán
-
aminat
tag
Android rendszeren az AMDroidot használtam ébresztőnek. Az iPhonon van valami hasonló ébresztő? Pl. négy naponta ébresszen beállítási lehetzőséggel.
-
Rage47
veterán
válasz
markknight #337025 üzenetére
Lehet, sosem tudni
-
tuzpenge
őstag
válasz
szabonagyur #337017 üzenetére
Attól is van már újabb b4...
-
Rage47
veterán
A heten jon a 18.5.
-
válasz
szabonagyur #337021 üzenetére
Lehet... Mind1 ráérek.
-
válasz
Kbali #337016 üzenetére
Még ha lenne is, nem akarom törölni az egész rendszert és újratenni egy simple probléma miatt.
#337019Big_Boss: Megcsináltam, azóta van az, hogy az egyik lehetőségnél hibát ír, előtte csak behozta volna a kamera képet, fekete képpel. Mind1 levettem magam a bétáról és max várok, igen ritka eset ez is, hogy csekkel vagy QR-el kell szórakozzak simple esetében. -
válasz
szabonagyur #337011 üzenetére
Telepíts szerintem egy újabb verzió a 15-ös már elég régi
-
válasz
szabonagyur #337011 üzenetére
-
Sziasztok, más nem tapasztalja azt a hibát, hogy a simple app QR illetve csekkbefizetésnél a kamera nem működik? Vagy fekete a kép (nem kapcsol be a kamera) vagy pedig teker aztán hibát ír. App törlés felhőből újratelepítés, kilépés, belépés megvolt, mit tudok tenni még hogy esetleg működésre bírjam? Használnom kellene, és egyelőre a posta féle icsekk-et nem tenném fel csak ha nagyon muszáj.
Köszönöm!
iOS 18.5 beta (22F5068a) -
„In court, Google CEO Sundar Pichai recently suggested that iOS 19 may include Google Gemini integration.
iPhone models with Apple Intelligence have already offered ChatGPT integration since iOS 18.2. (…) Google Gemini would likely have similar integration across Siri and Writing Tools, becoming a second option alongside ChatGPT.”Tehát ötlet szintjén felmerült, hogy kerüljön integrálásra a Google Gemini, mint választható lehetőség a ChatGPT mellett. Kiváncsi leszek, meglépik-e.
[forrás: Macrumours] -
Sasi001
senior tag
Esr armorit fekete keretes-t ha használ valaki, jobban kiér a szélekre mint a sima? A tok nem nyomja fel? Utálom a széleken a szivárványosodást.
-
-
válasz
burgatshow #337001 üzenetére
Értelek, köszönöm. Eddig a nyomvatartás+kijelölés módszert használtam, ott ugye nincs ilyen opció. Most azért jutott eszembe, mert a topikban többször szóba jött, hogy csak iMessage jelenthető… de ezek szerint sima SMS is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest