-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
cog777
senior tag
Most minek tolt folyamatosan, amikor az optimalizalt toltes be van kapcsolva? Na, asszem vacsorakor rateszem tolteni, aztan lefekves elott meg leveszem. Teljesen feleslegesen toltogeti ejszaka, igaz lehet hogy a One Drive miatt, mert az nem tudott nyugodni - most lekapcsoltam a hatter aktivitasat.
Mas.
Ezek a magsafe powerbank-ok… lattam anno par tesztet az almas megoldasrol aztan most direkt szem elott tartva kompatibilis telefont es tokot vettem.
Csak eppen a zsebemben nem fogom megfozni a telefont a mostani sokkal gagyibb megoldasokkal. Ehh… -
AMD Power
titán
válasz
MasterMark #336854 üzenetére
Én is ezt olvastam.
-
Rácsodálkoztam valamire, lehet hogy nektek nem újság, de nekem tetszett: ha megcsinálok egy képet fekete-fehérben, vagy más képi stílussal, és később rámegyek a Fotókban a szerkesztésre, ugyanúgy elérhető az összes képi stílus, tehát pl a FF-ben megcsinált kép után meg lehet gondolni hogy mégis színes legyen.
-
Rage47
veterán
válasz
MasterMark #336854 üzenetére
Már reflexből megy nekik is ez. Mindig más a hibás...
-
Papix
tag
Sziasztok!
Lehet off lesz.
Kréta app nálatok is vacakol ios-en?
-
1995M
lelkes újonc
válasz
Zsolt,72 #336847 üzenetére
Párszor írtam ilyen cégeknek (bank, simple, máv, bpgo, telekom stb.) semmit nem foglalkoznak ilyenekkel. Egy indie developer számára írt visszajelzésből nagyobb eséllyel lesz javítás, a nagy cégek tesznek rá magasról. Ezek a céges, állami intézős “muszáj” appok és weblapok mind szörnyűek többnyire. Sajnos.
-
Jól gondolom, hogy a kameránál a fotóstílusok közül nem tudom kikapcsolni / elrejteni azokat amik nem kellenek? 3, maximum 4 kellene, és akkor ha kikapcsolható lenne a többi akkor nem kellene végiglapozni mindegyiken. Ugyanígy jól gondolom, hogy a sorrend sem változtatható?
-
válasz
burgatshow #336831 üzenetére
Nekem is egy varta van de valami nagy. Talán 20.000-es. Az is tölt wireless is és nagyon bevált.
-
havri1
félisten
-
cog777
senior tag
válasz
burgatshow #336836 üzenetére
Neha a gyarto (facepalm) a csomagolas/doboz mereteit tunteti fel.
-
cog777
senior tag
válasz
-
AMD Power
titán
válasz
Varta nem olcsó, de nagyon jó minőségűek.
-
cog777
senior tag
Gondolkozok egy magsafe-es powerbank-on, de nem vagyok 100%-ban elegedett azokkal amiket talaltam. Ugy erzem, nem egy fel teglat akarok hurcolni a zsebemben, igy talan eleg lenne egy 5000-es aksi de nem talalok Qi2-esben. Baj ha csak Qi1-es 7.5W-al tolt (azon kivul hogy lassabb)?
Masreszt feher kellene, mert a telefonom is feher... ujlenyomat gyujto szurke femes, fekete nem kell.
Szoval van egy TORRAS MiniMag Ultra Slim hal'istennek szurke, viszont csak 0.8 cm vastag.
Es van az Anker, ami 200g + 1,47cm vastag (fel tegla) de feher szinu
Kb 1,5 het mulva elutazok, addigra kellene valami... esetleg valami alternativa? -
AMD Power
titán
válasz
Stauffenberg #336806 üzenetére
Nekem ott a ChatGP ha bármi kell.
-
-
Sungoo
addikt
Mi ez a “Messenger háttértevékenység”, hogy a második legnagyobb fogyasztó?
Már újból raktam, de az sem segített.
-
Mr. Teddy
őstag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata azzal, hogy a kis GSM boltos iphone-oknál a 3 év jótállás miképp néz ki? Egyiknek a honlapján azt olvastam, hogy a hivatalos szerviz foglalkozik ezzel. Azt tudom, hogy egy évig ez biztos, de a maradék két évre, ami csak nálunk kötelező, azzal mi a helyzet?
Köszi! -
oszy
veterán
Köszönöm az útvonal rögzítős tippeket!
-
tajati
aktív tag
Sziasztok!
Van egy decmberi airpods 4 vásárlásom, amit a firstphone-ban vásáráoltam. Az egyik része megadta magát a fülesnek.
Kérdésem hogy mi a gyorsabb megoldás. Ha elviszem a firstphoneba, vagy esetleges hivatalos APR-ben is intézhetem a garit, pl. istyle?Köszi szépen!
-
mihail38
aktív tag
válasz
Stauffenberg #336806 üzenetére
Én nem használom a gyári billentyűzetet nem tudom megszokni, én Gboard használom.
Köszönöm a segítséget! -
herdsman12
őstag
Tudna valaki ajánlani használható vízálló tokot 6,7"-os méretre (12PM)?
Az előny, ha nem süllyed el, esetleg foszforeszkál. -
Stauffenberg
nagyúr
válasz
mihail38 #336805 üzenetére
A billentyűzetet leszámítva engem egyik sem érdekel igazán, az AI meg főleg nem.
Ugye a téma a képekről objektum eltüntetésből indult, van rá egy csomó AppStore-ból letölthető app ami tudja ezt, ha ez kell. Nekem van fullos Adobe előfizetésem és a mobilos Lightroom simán kiszed bármit. Csak a mobilos változat is előfizethető havi párszáz forintért (utoljára Androidon volt olyanom, talán 790 Ft / hó volt az ára).
-
mihail38
aktív tag
válasz
Stauffenberg #336804 üzenetére
Ennyire leegyszerűsítve a valós igazságot leírva még nem olvastam egy Iphone fórumon sem.
Velem együtt várjuk azt ami soha nem érkezik meg és ez kell a Magyaroknak.
Horgászunk csali nélkül ... -
Stauffenberg
nagyúr
válasz
mihail38 #336801 üzenetére
Szerintem ez egy szélesebb kontextustban jobban érthető: Eddig sem volt prioritás a magyar vásárlók érzéseivel foglalkozni és most sem az. Nem az a lényeg, hogy könnyű-e betanítani magyar nyelvre az AI-t (amúgy igen), hanem érdekel-e ez bárkit Kaliforniában amíg bugos magyar billentyűzettel, magyarul nem tudó Sirivel és egyéb elmaradt lokalizációs feladatokkal terhelve is megveszik a telefonjaikat.
-
válasz
mihail38 #336801 üzenetére
Én bekapcsoltam az egyik ipad-en, angolra állítva a tablet nyelvét ezt a beépített AI-t. Hát, mit mondjak, nincs hiányérzetem, hogy ezt nem tudja magyarul. Bevallom egy délután elszórakoztam az image playground-dal azzal, hogy ismerősök képeiből csináltam autóversenyzőt, farmert, vámpírt meg ilyeneket, de azt se próbáltam azóta se.
Amire a mindennapokban használok AI-t, arra pedig szerintem telefonon később sem használnám (hosszabb, jellemzően 10-20-40 oldalas szakmai anyagok szakmai nyelvi fordítása - alig kell utólag belejavítani egy magyarról angolra fordításban, tényleg csak néhány szakkifejezés esetén; ez kézzel bepötyögve egy nap lenne, az AI megcsinálja pár perc alatt, plusz a javítás, negyed óra, fél óra). -
mihail38
aktív tag
válasz
Stauffenberg #336799 üzenetére
Ezzel egyet értek, de ne akarja már velem elhitetni senki, hogy egy telefon használatához meg kelljen tanulnom bármilyen nyelven amikor más gyártó megoldotta azt, hogy magyar nyelven is tudjon az AI azt elfogadom, hogy sok mindent nem tudsz használni ezen a nyelven se, de az Iphone 16-ot ezzel reklámozták (AI)
Nem szeretnék egy telefon használatáért megtanulni más nyelveken amikor más gyártó megtudja oldani a magyart is csak az Apple nem....Ha ezt a Samsung csinálta volna akkor a csapból is ez folyna minden Apple fórumon/topikban
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Apple MacBook
- Politika
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- iPhone 12 Mini 64GB Vodafone/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4224
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest