-
IT café
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
xhege
veterán
A gyári szerintem rettenetesen buta magyar nyelven. Ezerszer leirt és kijavitott szavakat sem tud megjegyezni sajna.
Miért kell neki adni 200 esélyt? Jobb lesz mint a SwiftKey? -
xhege
veterán
Ti milyen billentyűzetet használtok az iPhone-on?
-
xhege
veterán
Nálam ha tok, akkor UAG. Egyszer veszem meg és aztán míg nálam a telefon megvagyok vele. Sajna nem olcsó.
-
xhege
veterán
válasz
Project: A #260731 üzenetére
Én a magam részéről jóval kedvezőbb áron merem ajánlani neked ezt: [link] Nekem ez van a 13 Pro-n, és felrakni is nagyon egyszerű.
-
xhege
veterán
válasz
tybsen #260522 üzenetére
12 Minim volt Is volt. Baromi komfortos a méret, de azért a kijelző méret használatban és az akksi kompromisszumos. A 13 Mini akksiban állítólag combossabb, de én inkább a “normál”méret felé mozdulnék. Az új SE-t meg lehet várni valóban, hogy mit villant. Ha azonban a 13 Pro belefér a keretbe, akkor azzal gond nélkül hosszú évekig megleszel az biztos.
-
xhege
veterán
válasz
tybsen #260519 üzenetére
Szerintem a pixel 3a szintjét fotózásban az iPhone 11 szériától kezdve mindegyik iPhone hozza. A 13 Pro azért szerintem kamera szinten is bőven meghaladja azt a szintet. A 13 Proval inkább a Pixel 6 Pro tud versenyezni. Sima 11-et újonnan is lehet már venni 200 körül, szóval fele annyi mint a 13 Pro, ha az ár számít azért.
-
xhege
veterán
Azt hiszem unalmas volt már az IOS és vágytam egy kis izgalomra. A felsoroltak közül az S21 Ultra volt a legjobb a mindennapokban. A Pixel fotóban elképesztően jó lett, de sajna kis hazánkban az 5G-t és a VoLTE-t nem támogatja. Volt sok szoftveres bug is, de azok jelentős része javításra került. Igaz még most is olyan a topikja, mint 7 éve egy Xiaomi topik. Az OP a 12-es Androidra váltással szenved még mindig… Az S21 Ultra jó volt, de kijött az S22 Ultra és előrendelési promócióban olcsóbb lett, mint az elődje. Gyorsan le is cseréltem, de az S22 Ultra még nincs kész. A kamerája, főleg este nagyon gyenge. Azt még reszelni fogják egy darabig. Szóval így kanyarodtam vissza a 13 Prora.
-
xhege
veterán
Kis két hónapos kerülő után újra visszatértem az erő sötét oldaláról. Kipróbáltam ez idő alatt a OnePlus 9 Prot, a Pixel 6-ot, az S21 Ultrát és az S22 Ultrát. Mindegyikkel volt valami bajom, így vettem egy 13 Prot.
-
xhege
veterán
válasz
greenbelt21 #256224 üzenetére
Játékokat nem tudom. Egyébként mindenre elég a 4Gb is szerintem.
-
xhege
veterán
Ja én sem úgy gondoltam, hogy be kell menni a bankba, hanem úgy hogy mindenképp újra be kell jelentkezni a jelszóval az appba.
-
xhege
veterán
válasz
Sungoo #255501 üzenetére
Szerintem sem éri már meg. Kis szerencsével nagyon jó állapotú használt SE-t is ki lehet fogni nem sokkal drágábban. Én az enyémet anno 3 hónaposan vettem 80-ért. Igaz el is adtam, mert nekem az üzemidő rendkívül kevés volt...
Most Garmin van. Na ez már elfogadható üzemidőben is, és tökéletesen együttműködik az iPhone-nal.
-
xhege
veterán
válasz
ateszapa748 #255423 üzenetére
Ami a 12 Pro mellett szól: +2 GB RAM, 2x Zoom kamera. A 13 mellett, hogy jobb akksi, frissebb chip, nagyobb kamera lencse.
-
xhege
veterán
válasz
anderledani #255270 üzenetére
Jogos. Akkor úgy fogalmazok, hogy nekem meredek.
-
xhege
veterán
válasz
_adaml21_ #255244 üzenetére
Hát nem tudom. Üzemidőben biztos jobb a 13, de ahogy írtam nekem a 12 Mini is elég akksiban. Ahhoz képest biztos jobb a 12 Pro. Kamerában én nem látok nagy előrelépést, a telefotó meg azért sokszor jól jön, arról nem beszélve, hogy portré fotózásnál kifejezetten előnyös. A 13 valóban tovább lesz támogatva. Ellenben mondjuk a 12 Pro esetén 6Gb van, míg a 13-ban 4Gb. Nem olyan egyértelmű itt az újabb előnye.
-
xhege
veterán
Igazából nekem üzemidőben még a sokat szidott 12 mini is elég
Nekem az is kibír egy teljes napot úgy, hogy este 20-25%-on teszem töltőre.
[ Szerkesztve ]
-
xhege
veterán
Sziasztok!
Kíváncsi lennék a véleményetekre (a konstruktív vita reményében).
Mit gondoltok szinte ugyanazért az árért melyik a jobb vétel a 12 Pro vagy a sima 13? Előre is köszi a véleményeket.
-
xhege
veterán
válasz
juhaszroli #251714 üzenetére
Töltőt aprón nem szabad sajna, mert szórják a hamisítványokat.
-
xhege
veterán
Köszi mindenkinek az órás tippeket!
-
xhege
veterán
válasz
szabonagyur #251533 üzenetére
Ha ezek stabilak valóban, akkor az nagyon jó
-
xhege
veterán
válasz
szabonagyur #251530 üzenetére
Ott az üzemidő általában parádés, de az értesítések kezelését nem szoktak dicséri.
-
xhege
veterán
Valaki használ iPhone-t nem Apple watch-al? Van olyan óra amivel gond nélkül működik egy iPhone? Volt Apple watch a birtokomban, de nekem ez az 1-2 napos üzem idő annyira nem jött be. Semmilyen funkció nem érdekel csak az értesítések kezelése. Szívesen meghallgatom az ajánlásokat. Köszi!
-
xhege
veterán
válasz
juhaszroli #251369 üzenetére
Én tolnék egy alaphelyzetbe állítást mindenképpen.
-
xhege
veterán
válasz
juhaszroli #251365 üzenetére
Csak egy kérdés. Mindkét telefonon ugyanaz az IOS verzió ketyegett? A feleségemet költöztettem egy SE2-ről, amin IOS 14 volt egy 12 Minire, amin viszont IOS 15. Ott ugyanezt tapasztaltam. A megoldás az lett, hogy újrakezdtem az egészet úgy, hogy az SE2-t is frissítettem 15-re. Onnantól ment a dolog rendesen, bár úgysem volt annyira gyors (1 óra alatt kb azért meglett).
-
xhege
veterán
válasz
herdsman12 #251312 üzenetére
Nem néztem meg a hirdetést, de én azt is csak úgy vennem meg, ha megvan a számla arról, hogy hivatalos helyről származik.
-
xhege
veterán
válasz
Sys85 #250619 üzenetére
Én hirtelen gyorsan rendeltem egy ESR Cloud Magsafe tokot (szilikon). A tapintása selymes, a belseje mikroszálas, de a telefonon szerintem nem az igazi a tartása. Pl alul a lightning kábel csatlakozásnál a kivágás környéke nagyon laza, szerintem nem sokat véd.
Gyorsan rendelek is majd egy Spigen Tough Armor Mag tokot. Abban eddig soha nem csalódtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Call of Duty: Warzone - Jövő hónapban visszatér Verdansk
- Kompakt vízhűtés
- Leszámol a fekete képernyős hibákkal a GeForce driver gyorsjavítása
- EAFC 25
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vicces képek
- További aktív témák...
- iPhone 11 Pro 256GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4115
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4113
- iPhone SE 2020 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4112
- 1 db Samsung Galaxy A55 A556 5G 128GB GARANCIA
- iPhone 13 128GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4111
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest