-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
kchris78 #304651 üzenetére
"De amiket írtál olyan részletek hogy a legtöbb userben nem is tudatosul.."
Ja hát ehhez már hozzá vagyok szokva, hogy Androidot nem ismerő barátok talán a kötőszavakat értik abban, amikor ezekről mesélek, mikor kérdezik hol tartok az iOS-re átállásban. De Android felhasználók között is nagy a szórás, tudok olyat, aki ugyanannál az asztalnál ülve realizálta tátott szájjal, hogy a vissza swipe megy jobbról is és már nem kell nyújtózkodni miatta. De világ életében iOS usernek is tudtam újat mutatni, hogy nem kell felgörgetni a képernyő tetejére egy hosszú listában, csak a jobb felső sarokba böksz (ahol a wi-fi, akku ikonok vannak) és felugrik az oldal tetejére. Minden appban működött eddig.
Egy-egy példát kiragadva persze ezek nem tűnnek nagy dolognak a különbségek a két rendszer között, de tepsi méretű telefonon az Android ergonómikusabb. Valószínűleg pont azért, mert amikor kibontod a vadiúj telefonod, megkérdezi akarsz-e az élményjavító programban részt venni az anonim diagnosztikai adatok elküldésével (nálam ez mindig off), sokan meg csak mennek ész nélkül az next-next-next után, de cserébe a Google-nek van egy baromi nagy adathalmaza arról, hogy a többség hogyan és hol érinti meg a kijelzőt és folyamatosan finomhangolta az elmúlt években. Amúgy gyártónként eltérő lehet a tapasztalás, volt Samsungom, nem szerettem, de a OnePlus bevált, aztán a BBK beszántotta az önálló szoftveres részleget és az Oppo-féle ColorOS-t kényszerítette rájuk, na az egy igazi fos, egy év után meguntam és új márka után néztem. És itt vagyok most.
Új hozzászólás Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- BestBuy topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- PlayStation 5
- Bitcoin topic
- ASUS RT-AC86U: hiánypótló darab a gyártó Wi-Fi útválasztóinak sorában
- Tőzsde és gazdaság
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Update 05.12. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest