- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- OpenMediaVault
- Asustor NAS
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Segíti a Xiaomi a rendőrség munkáját a halálos EV-baleset után
- Reklámblokkolók topikja
- Synology NAS
- Router gondok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
-
IT café
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoldfenyLuna
aktív tag
Mit ronthattam el? Volt egy kontaktom, ami telefonon Kontaktok között nem jelent meg. A kontakt legyen Pistike, az utónév mezőhöz volt írva, családnév nem volt kitöltve. Szóval volt egy Pistike, aki telefonon az istennek nem látszott, átnéztem egyesével a neveket, mindeközben az iCloud webhelyen a Kontaktokból meg ott pislogott rám... Próbáltam állítani a rendezést, kerestem az A betű előtt és a Z után is, de sehogy nem jött át. Végül a webhelyen Pistikét átraktam család név alá és voialá, abban a szent minutumban megjelent a telefonon a helyén Pééknél.... Más kontakt fiókom nincs, a többi név ahol csak egy szóból álló nevet adtam meg mind az utónévhez voltak írva, a családnév üresen volt, mégis ugyanúgy ABC sorrendbe jöttek a nevek, ahogy kell. Hogyan bújtatott el így Pistike ?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- PlayStation 3
- Hiba miatt egyelőre nem támogatja az AirPods Max a veszteségmentes hangot
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Tőzsde és gazdaság
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Külpolitika
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, YL60, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Gray Használt, újszerű állapotban 12/512 GB Alza
- Huawei P30 Pro 6/128GB amber sunrise gyári független megkímélt
- iPhone 13 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4181
- iPhone 13 Pro 128GB Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4180
- iPhone 13 Pro 128GB Silver független, 100%-os akku, újszerű állapot
- Eladó/cserélhető újszerű iPhone 16 Pro, 128 GB, független, Apple gari 2027.09.20 + drága extrák
- iPhone 13 Mini 128GB Midnight független, 100%-os akku
- Samsung s24 ultra 12/512 eladó.
- Samsung Galaxy A71 Független 128GB 6GB RAM Dual Sim
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z590-E Gaming Wifi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- www.iking.hu - Apple iPhone 14 Pro Max 100% - 128 GB, Space Black - Használt, Karcmentes Állapotban
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest