-
IT café
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
petya0426
tag
Sziasztok !
Lenne egy kérdésem.
2014 december végén vásároltam a Vodafonetól részletre egy Iphone 6-os készüléket.
0 Ft-tal hozhattam el, havi 10 ezer forintos törlesztőt kell fizetnem 24 hónapig.
Eddig gond nélkül ez meg is történt, viszont sajnos nemrég megszűnt a munkahelyem, nem tudtam fizetni a részletet, letiltották a telefont.
Gyakorlatilag most Ipadként tudom használni, mobilhálózatot nem ismer fel.
Mikor még megvettem azután észrevettem, hogy a telefon előlapja el van mozdulva az előlapi kameránál. Igazából zavarni nem zavart a fotó készítésben, inkább csak esztétikai hibaként sorolható fel, hogy ott más egy kb 3 mm-es részben szürke folt van, nem teli fekete. Ámbár ezzel ellentétben nagyobb gondot okoz, hogy az utóbbi időben elkezdett sz@rakodni az aksi, van, hogy már 20%-on kikapcsol, ha leveszem töltőről 100%-on, akkor egyből leugrik 80%-ra, stb.. Továbbá sokat szaggat, belassul.
Kérdés, hogy van e lehetőség ilyenkor cseréltetni a telefont, így, hogy imei tiltás van rajta szolgáltató által, vagy semmi esélye?
Az apple ügyfélszolgálaton nem tudtak érdemben segíteni, azt mondták, hogy még nem találkoztak ilyen problémával, érdeklődjek egy szerviznél. Kaptam is tőlük egy telefonszámot. Ott eléggé lekezelő volt a fickó, nem is értette,hogy ilyen dologgal hogy merem őket megkeresni, "természetesen" nem tudnak segíteni.
Tehát a kérdés, hogy ilyenkor mi a teendő ?
Kilátástalan a jelenlegi helyzet, nem tudom, hogy decemberig vissza tudom e állítatni a telót, cseregarancia pedig ugye csak addig van rajta..Köszi előre is a korrekt válaszokat,
Petya
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 15 Pro 128 GB Natural Titanium 17 Hó Gari
- Eladó makulátlan állapotú iPhone 13 Pro (128 GB, Grafitszürke)
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest