Aktív témák
-
lke
tag
Anélkül,hogy eljátszanám a nagyokost.Ha én nem kararok kötni szerződést,nem kötök.Ha idejön valaki házalni,és tudom,hogy van központi infójuk,egyeztetek velük.Ha látom,hogy az üzletkötő semmit sem tud,akkor főleg nem írom alá a szerződést,mivel talán még az ár is rossz.Ha tartozása van valakinek,és váltani szeretne,akkor 2 dolog lehetséges.Ha befut az Invitelhez a váltási igény,akkor ő nem látja,hogy milyen info hangzott el,tehát vagy berendezi úgy is,hogy díjtartozása van az efinek,csak hogy az előfizető elégedett legyen,vagy elutasítja,de akkor az ügyfelek panaszát kell hallgatnia,hogy miért babrál ki vele a cég,amikor ez a csomag sokkal kedvezőbb lett volna.És ez nem igazgatói kérdés.Ők végképp nem tehetnek róla.Legfeljebb amelyik üzletkötőre sok panasz van,az repül.
Az már megint másik kérdés,hogy az üzletkötő megkapta-e a megfelelő oktatást,vagy csak elindították útjára. -
Ziog
aktív tag
Megértem, hogy sérelmezed, hogy valaki az Invitel nevét hangoztatva csöngetett kapudon.
De szerintem itt mint annyi más esetben, az Invitelnek köze nem volt az adott illetőhöz.
Ezt hívják úgy, hogy visszaélnek a névvel, mint az aluljáróban alapítványok nevével pénz kicsalogatók szerintem jelentős része. -
Nimrod
addikt
Gondolom a számlázási rendszerükből kifolyólag (mi ilyenkor hevesen mondjuk, hogy zárt számlázási rendszer) és te is említetted, hogy késve fizettél, tehát a számla már előbb elkészült, mint ahogy beérkezett volna a befizetésed, ami késve történt. Telefonálni ilyenkor felesleges, vagy el kell faxolni a bizonylatot vagy a legegyszerűbb ügyfélszolgálati irodán bemutatni, ahol egyből rá is tudják vezetni a könyvelésre, ha még nem történt volna meg.
-
Protezis
őstag
Fényképet csinálhatok? Felteszem netre, a haszon 20%-a a tied.
Amúgy tényleg király, 65-66k download, és 15k upload. Még a végén megkedvelem inviteléket. Csak el ne kiabáljam....
Mod: 21-22-es ping a Bix-re.
Amit most ír ALI_G, az hülyeség, épp most tart 8. sörnél, ne higyjetek neki. Amúgy meg nem chat ALI!
Na jó, csak 1 sört ivott
[Szerkesztve] -
-
ZahuL
tag
rate eket konzolban lődd be normáslisan, én amikor egyedül vagyok cs ben (1.6) akkor ilyen rateket használok: /rate 20 000; /cl_updaterate 80; /cl_cmdrate 80, ha ketten jáccunk akkor ilyenek a ratek (ezekkel stabil): /rate 16000; /cl_updaterate 40 - 45; cl_cmdrate 40 - 45.
Aktív témák
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest