-
IT café
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Új hozzászólás Aktív témák
-
djtoomi
addikt
Na megint gyönyörű a net kb olyan 2 órája :
Pusztuljon a férgese!!!Most akartam ''megvásárolni'' a Vistát torrent-ről.
[Szerkesztve]Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
djtoomi
addikt
-
djtoomi
addikt
válasz alexandrosz #903 üzenetére
Lol neked már emeltek?Nem is irtad!Vagy igen?Nekem is kéne már emelni!
Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
djtoomi
addikt
válasz alexandrosz #905 üzenetére
Lol és mikor emelnek akkor milyen gyors leszel?Most miylen neted van és menynibe kerül?
Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
n0se
tag
hop hop kis szakadozás a 24esben.
n0se
-
LeslieG Jr.
őstag
Hali!
Legalább nálad valami történik. Itt a ''másik'' area 24-esben még egy nyulfaroknyi szakadás nem volt. Lehet ez az emelés is ugy fog nálam kinézni hogy egyszercsak észreveszem hogy nem 255Kbyte/s-el töltök lefele hanem 8xxKbyte/s-el és semmi szakadás.
djtoomi: Te nagyom meg vagy áldva a sávszélességel. No meg az Invitelel. Lehet hogy amit töled elvesznek azt nekünk adják? Persze csak poénból mondom és remélem nálad is beáll majd szép stabilra a neted és élvezheted az elönyeit.CM Centurion|Corsair VX550 550W|Asrock Z170 Pro4+Intel i5-6600K+CM Hyper 212 EVO|Kingston 2x8GB 2400MHz DDR4|Kingston HyperX 240GB SSD|Samsung 840 EVO 250GB SSD|WD 500GB 16MB SATA III|WD 1.5TB 64MB SATA II|WD 2TB RED 64MB SATAIII|ASUS R9 270 DirectCU 2GB|LG DVD-RW|Logitech MX510|
-
alexandrosz
aktív tag
Ezek üzleti titkok, de azt egyébként nem tudom, menyire emelik majd
A lényeg az iszonyatosan stabil kapcsolat, az elmúlt 3-4 évben ez volt a jellemző. Pedig a központtól jó 3 km-re vagyok, eléggé vegyes hálózaton keresztül ''jön'' hozzám a net.
Ez egy közepes város, itt nagyon jó a szolgáltatás, szerencsére. -
djtoomi
addikt
Nem haldoklik mert utóbbi 2 hétben cserélték le de vettem pénteken egy motorola modemet és most azzal baszódik visszatettem a régit szintén.Szal nem hizznmém hogy kettő is meghalna...
-
djtoomi
addikt
válasz alexandrosz #910 üzenetére
Ha jól olvastam ki akkor a 4mb-t 18-ra emelik és több mint 1 mega feltöltés lessz...Amúgy azt honnan tudom hogy hol van a központ?Ahol van az Invitel boltja az a központ vagy mi?Mert az kb 3km tőlem....
-
gxr
csendes tag
Sziasztok.
Ki tud nekem magyarázatot adni. Invitel terülen vagyok Enternetes.
Mivel egymásra mutogatnak nem tudom ki a felelős ezért :
[link]
Terheletlen net. Nem kaptam be semmit és nem szar a roueterm.
Felmentem egy t-online-os loginnal egyből stabil 12-13ms pinga bix-re.
Segítsetek..
Jaaa. 3 megás vonalam van.
[Szerkesztve]GB p965-DS4; E6400@3.2, 2*1GB Kingmax; Gecube Radeon 3850 OC / 512MB
-
Reag3nS
senior tag
nekem még akkor volt ilyen, mikor még 384/64-es netem volt. és sajnos nem tudtam mit csinálni. állandóan panaszkodtam nekik hogy ping problémáim vannak. mindig orrom alá dörgölték, hogy biztos rossz a win, tegyem újra, mondom winnel nincs gond, szüz winnél is ugyan ezt csinálja. akkor biztos teli vagyok spy-al. mondom nem mert rendszeresen ellenörzöm 3 programmal, ők csak 1 et ajánlottak, én biztosra mentem, tehát ez sem lehetett. hát, hogy náluk akkor is minden rendben. aztán mutattam nekik egy tracert-t és az lagolt ami nekem adta a netet. aztán még egy darabig lagoltam és utána jó lett. de nem kötelesek kezdeni vele semmit mert a pingre nincs gari a szerződésben, megnézik van e jel, ha van megnézik emnnyi a minimum sávszél amit garantálnak, ha azmegvan nem tehetsz semmit csak reménykedhetsz :/
CyberGames >>> http://cybergames.hu/
-
shabbarulez
őstag
Ezek szerint végre megpróbáltad amit korábban mondtam. Ha az Enternet csúcsidőn kívül, hajnalban vagy koradélelőtt ok, de csúcsidőben gáz akkor az tipikus terhelés probléma Enternet részéről, valahol szűkös a kapacitásuk. Ha állandó akkor nincs tippem. De ez is jól mutatja hogy az Invitel rész ok, pedig korábban abban láttad a hibát.
-
csibor
addikt
Belső dolgozó szerint,lesznek gubancok.Már a teszt időszak alatt is voltak,vannak problémák a sávszéllel.És állitolag hozzá kell szoknuk a vonal szakdásokhoz.
-
Winner_hun
titán
válasz alexandrosz #903 üzenetére
4 mega letöltéshez fél mega feltöltés? Az szép
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
xcbiker
addikt
Kíváncsi vagyok itt Dunakeszin mikor lesz emelés...
Notebook javítás, BGA chip csere. Adatmentés Sérült Adathordozókról.
-
djtoomi
addikt
Na ma bent voltam Invitelnél elvileg ma már 4mega net lessz mert a 13ezrest cseréltem le 10ezresre ami ugyanolyan gyors csak olcsóbb és egy hét múlva jön a 8mega 6ezerért. Remélem ma már emelnek ezek szerint
-
djtoomi
addikt
Hali!
Ezek itt nem normális kapcsolatok mert apum cége kötött valami szerződést hogy Invitel velünk is reklámoz ezért apum cégének munkatársai olcsóbb nethez jutnak.De az csak március 12-től lép érvénybe.Vagyis én eddig normál emberként fizettem 13k-t 1 megás netért,most lejjeb vitték árakat és igy 10k az 1 megás.De 12.-től apum cége miatt 4k lenne az 1 megás és 6k a 2 megás ami már 8megás lessz.Remélem érthető.
Üdv.: djtoomiMinden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
shabbarulez
őstag
Fent vannak a mától érvényes új akciós árak, ahogy már egyesek jelezték olcsóbb lett a net, ugyanannyi mint a Tíonlány árai.
[link] -
millman
csendes tag
válasz shabbarulez #930 üzenetére
van 1 megás meg 4 megás csomag és kész?
Ha meglévő ügyfél most átlép egy nagyobb csomagba , akkor azzal újra aláiratnak 1 éves hűséget? -
djtoomi
addikt
válasz shabbarulez #930 üzenetére
Bárcsak a 2 az egyben csomagok árait és levinnék...
-
djtoomi
addikt
kaphatsz kedvezménnyt általában 2k-t érdemes megvárni,de 512-es növekszik 1 megára szal akkor nem 8szor hanem csak 4-szer gyorsabb de az is jó
-
Rent
senior tag
2megas ketto az egyben csomag Mogyorodon jelenleg meg mindig:
-
djtoomi
addikt
Elvileg akinek lejár a hűsége 2k kedvezményt adnak vagyis akkor igen.De ha úgy veszed akkor lejáratkor hozzádvágnak 8k-ért 8megát
-
bb71
őstag
Tudtok-e infót arról, hogy Invitel kijön-e tel. nélküli ADSL-lel a közeljövőben???
-
tr00p3r
addikt
nekem most fog lejárni április elején a 2 évem. 10490-et fizetek a 2MBit-ért. az elején 10980-at fizettem az 1 Mbit-ért, de közben emeltek és olcsóbb is lett vmiért. most akkor elvben, ha jelentkezem a szolgáltatónál, hogy lejár(t) a hűségnyilatkozatom, akkor nekem, az emelés után, az ''up to'' 8 MBites lesz 8490.-ért?
mert ez így azért tetszik.....
[Szerkesztve] -
shabbarulez
őstag
-
Reag3nS
senior tag
csréltek modemet. kaptam egy ilyen kis aranyos thomson speed touch 530 v6-os modemet.
hogy lehet belőle kinyerni infót? vágja valaki?CyberGames >>> http://cybergames.hu/
-
djtoomi
addikt
linkeld már be létszi mert ha lehet én is akarok valami márkás modemet mert ez a kinai nem csak külsőleg hanem mindenképpen sz@r tizszer forróbb mint a router pedig az is forrofejű...léci muti róla képet,meg forrósodik nagyon?ingyé volt?előtte milyen modemed volt?hátha nekem is adnak olyant
-
gattodire
csendes tag
A ''ketőazegyben'' csomagok árát is levitték, részben.
A tegnap 1mbes csomag 10900-ről 4mbit 9900-ért. Az ár jó.
Viszont, a hűségidő 3/4-es megszakítása, sőt a hűségidő lejárta előtti drágább csomagra váltás lehetősége megszűnt. Sajnos.
Várhatok júliusig. Pedig a 4mbites vonal 2in1 annyi mint 9 hónapja az 512 volt.
(csak nem nekem). -
djtoomi
addikt
válasz gattodire #948 üzenetére
Mi az hogy nem válthatok felfele?Mondjuk még nincs nagyobb net mint 8 mega lakosságiban de hát ez kész faqság!
-
Reag3nS
senior tag
ilyet kaptam most: [link]
nem tudom hogy forrósodik e mert nemrég értem haza. anyám volt itthon mikor cserélték.
természetesen ingyen volt, ő modemük, cseréljék ki ha szar az ügyfélnek. tehát ha te cserélni akarsz csak úgy akkor nem fognak. nekem újraindulgatott a modem egyfolytában tehát ezért cserélték ki.
előtte egy comtrend adsl modemem volt. [link] 1 évig sem bírta. ez a 4. modemem
volt kétszer ilyenem: [link]CyberGames >>> http://cybergames.hu/
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest