- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Internet, TV, és telefon szolgáltatók, pro és kontra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speederer
senior tag
válasz sziszi-fuszi #2036 üzenetére
Igen, 1000/1000-es netre gondoltam mindkét esetben, bár tényleg nem volt ez így leírva.
Tehát mondhatjuk, hogy műszakilag ugyanazt kapom?! Akkor reménykedek abban, hogy sok dolgom nem lesz az ügyfélszolgálattal. Ezért kipróbálom a Vodafone-t...
Köszi!
A rendrakás a kisemberek mániája. A zseni átlátja a káoszt!
-
Dönc
tag
válasz sziszi-fuszi #2025 üzenetére
Köszi a kiegészítést, én is valami hasonlóban gondolkodom, csak még Digi oldalról kell megvizsgálni a kérdést, hogy mennyire fájna nekik és nekem, ha csak a TV maradna meg tőlük.
Természetesen, ha jutok valamire, akkor megosztom itt, hátha másnak is hasznos lehet. -
Dönc
tag
válasz sziszi-fuszi #2022 üzenetére
Csináltam közben egy gyors kalkulációt, összességében kb. +900 Ft lenne a különbség a Tkomos net bekötésével. Azt hiszem ezt elbírja a költségvetés. És adnának olyan készülék kedvezményt, ami ezt 2 évre simán lefedné többszörösen.
Még a Digiéknél futok egy kört, hogy miben módosulna a többi szolgáltatásuk díja, ha a netet kiszedjük. Tv-t elég gáz lenne átkábelezni, erre nem szívesen vállalkoznék, gyereknek is jó a Digis mobil előfizu mobilnetre + a vezetékes telefon is jól jön néha, ha valami ügyfélszolgálatot kell hívni.
Fura helyzet ez amiben vagyunk, mert szüleim a ház másik felében élnek, nekik lett az optika behozva a vezetékes telefon miatt (ők használják is gyakran, nekem tényleg csak üf szolgálat hívására kell, de ez nem gyakori), gondolkodom, hogy átveszem tőlük az előfizut, akkor lehet még jobban jönnénk ki, mert nekem a mobilom is a T-nél van mióta az eszemet tudom. -
Dönc
tag
válasz sziszi-fuszi #2022 üzenetére
Nagyon köszönöm! Igazság szerint tényleg csak azért tettem fel a kérdést, mert a Digivel se volt kirívó gondom az elmúlt 5 évben.
-
dethroner
veterán
válasz sziszi-fuszi #1978 üzenetére
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
dethroner
veterán
válasz sziszi-fuszi #1973 üzenetére
Augusztus végén költöztünk ebbe a házba, akkor kötöttük meg a szerződést. Akkor még csak 1000/300 volt a leggyorsabb csomag, 7K a díja és ezt az említett Raisecom eszközt adták. Most pár napja vettem észre hála az NMHH mérőboxnak, hogy feltöltési sebességem 900Mb. Eleinte azt hittem valami félrement a mérés során, vagy a szolgáltatónál, de amikor ránéztem a honlapra, jött a meglepetés [link] Ha most kötnék szerződést, már nem kéne a leggyorsabb csomag, másik kettő sokkal vonzóbb De még értesítés nem jött hogy változtak a csomagok sebességei és hogy másik eszközt adnának esetleg.
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
dethroner
veterán
válasz sziszi-fuszi #1968 üzenetére
De még most se tudom a választ Az említett eszköz tudja biztosítani a gigabit feletti sebességet vagy nem?
-
dethroner
veterán
válasz sziszi-fuszi #1966 üzenetére
HWR telekom. Miért?
-
dethroner
veterán
válasz sziszi-fuszi #1963 üzenetére
Feltúrom holnap a varászdobozom, hátha lapul benne ilyen kábel. Már csak az a kérdés, a szolgáltatói box képes-e kiadni magából ilyen sebességet. [Erről lenne szó, tud ez gigabitnél nagyobb sebességet?
-
gxcman
tag
válasz sziszi-fuszi #1909 üzenetére
Kösz a kimerítő választ.
Sok helyen olvastam a sebességet csak kábelen garantálja a Digi tehát kell 1 frankó router ha őket választom.Gubek Einste
Igazad van a belső router utáni net már rajtam múlik.
Lehet legjobb ha néhány szomszéd véleményét kikérem.
Esetleg jelent e valamit ha pld, a Digi kábele az oszlopon max 7 éves vagy elhanyagolható?
Igazából az itteni ügyfélszolgálati alacsony értékelés miatt húzok inkább a Digi felé... -
veterán
válasz sziszi-fuszi #1888 üzenetére
Hollandia, Belgium, UK, Németország, Svájc, Olaszország, Ausztriában is egyre szélesebb a választék, csak hogy pár országot említsek. Norvégia már le is állította az FM-et.
Az, hogy nincs meg az infra most a rádióknál az IP-re, tény.[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
veterán
válasz sziszi-fuszi #1886 üzenetére
Itt a broadcast és a unicast közötti különbség a lényeg. Ha rácuppan 2 millió ember egy stream-re, megdöglik, hacsaknem áldoznak nagy pénzt infrára.
Egyébként számtalan ország van, ahol bejött a DAB+.[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
headhunter
addikt
válasz sziszi-fuszi #1861 üzenetére
"...Ami engem illet én a te helyedben valószínűleg a DIGI tévét és a Telekom optikát választanám. Mégpedig azért, mert a Digi tévéjét akárhány tévén nézheted, a T-s optika internetben veri a Digit szolgáltatásban biztos, árban meg szinte mindegy..."
Eddig Vodafone megkönnyítette a döntést, lemondásra kaptam egy olyan ügyfélmegtartót, hogy kitörölhetem vele a ...Annyira fontos nekik az ügyfél, hogy még ő javasolta, említette most megtudja csinálni (rögzíti) a lemondást.
Legjobb: Nem kell postáznom a CB-t és a 2db modult, itt a helyi Vodafone üzletben leadható, nincs 8 napos felmondás. pl.: Holnaptól nem kérem a szolgáltatást, jönnek és kötik ki azonnal.
-
válasz sziszi-fuszi #1875 üzenetére
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
viktorhu
veterán
válasz sziszi-fuszi #1851 üzenetére
Így van, azt kell választani, amelyik optikát ad, ilyenkor nem is kérdés a dolog.
Ráadásul ha nincs gigabites csomag a telekomnál, akkor nem is a legmodernebb az ottani koax hálózata.
[ Szerkesztve ]
-
Linem
senior tag
válasz sziszi-fuszi #1284 üzenetére
Végre már valami pozitív változás az előfizetők számára is. Ideje volt.
-
törölt tag
válasz sziszi-fuszi #986 üzenetére
Invitelnél mi is hasonlókat fizettünk és a Net csak 100-as volt, sőt még többet is sokszor jóval.
-
wopi
aktív tag
válasz sziszi-fuszi #983 üzenetére
Szia!
A MT nem szolgáltat nálunk, ezt sajnos biztosan tudom. A PR Telekomról mit lehet tudni? Amiket olvastam róluk, az elég vegyes...
Köszi!
Peti
Új hozzászólás Aktív témák
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- PlayStation 5 Pro + Vertical Stand
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest