-
IT café
Sebességtesztek, jelszintek, és egyéb hálózati paraméterek mérési eredményei, hibaelhárítási tanácsok, és minden más, amit "csak úgy" szeretnél megosztani a többiekkel, xDSL, EuroDOCSIS, kábel TV és IPTV rendszerekről, szolgáltató függetlenül.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
Igen, amikor platformot váltottam júniusban.
Háromszor telepítettem újra a rendszert, különböző okokból. Pár napon belül. Pl egyszer, mert az UEFI-ss rendszernél ekkor tudtam meg, hogy amennyiben nem előreparticionált akkor létrehoz a szokásos két partíción túl egy harmadikat is. Egyszer meg azért, mert a telepítőnél eltévesztettem a verziót
A dobozos Windows 7 kulcsomat adtam meg ami Home volt, és nem a Windows 8.1 PRO rendszeremét. Ezt is orvosolni kellett, hiszen pont emiatt volt sürgős a platformváltás.Na és ugye akkor mindent újból le kellett szedni, ami a rengeteg Steam, Origin, Uplay játék miatt 1.5-2 TB volt telepítésenként
-
törölt tag
-
titán
-
törölt tag
Nálam most az új hóbort, hogy a Nexus-on éjjel is megy lehalkítva vagy a TV GO vagy az HBO GO Stream. Ha a TV GO, és este még tévézek is, akkor TV GO némában, HBO GO meg az LG tévén. Most meg még a Sony-n a Google Chromecast is egyidejűleg, igaz Youtube ( Berettyó TV SD Stream) -ot néz Nagyapám
-
kigyi_23
addikt
Volt néhány szolgáltatónál én is jártam anno az Externetnél pont amiatt, hogy normálisan álltak hozzá na meg olcsón mérték ezt a normális hozzáállást Csak ne lett volna szar a központunk 2-300ms pingek még a bix-re is.... Persze csak este, de mikor van otthon az ember? Hát naná, hogy akkor.
https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szólánc.
- Horizon: Zero Dawn
- Mass Effect sorozat készül az Amazonra
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest