Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Facebook és Messenger
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- macOS PC-re
- Milyen routert?
- Windows 10
- Milyen switch-et vegyek?
- Total Commander
Új hozzászólás Aktív témák
-
BÉCSÉ
csendes tag
Arról nem is beszélve, hogy a WebOS-es app magyartalan fordításai a menüben meg a fapados lejátszó, nem teszik éppen a legfelhasználóbarátabbá. Amúgy ez egy streaming szolgáltatás lenne vagy mi ..innentől kezdve, ha pénzt akarnak csinálni, akkor logikus lenne szerintem simán, ha Droidra is lenne hivatalos app...
-
BÉCSÉ
csendes tag
Szerencsére a céges telón kívül nincs kapcsolatom több az iOS-szel, messze elkerülöm privát cuccokon. Az LG TV-n sajna egy kula az app, mint ahogy az is egy szégyen, hogy Droidra sincs alkalmazás. Sorozatot, filmet amúgy sem telón vagy tableten nézek. Tettem egy próbát vele, nem jött be. Se tartalom nincs annyi, hogy felvegye a versenyt a "nagy streaming négyessel", se a használhatósága nem az igazi tévén.
[ Szerkesztve ]
-
kakuk.tamas
addikt
iOS-en semmi baj nincs az Apple TV appal, sőt. Keres a Disney+ és HBO Max kínálatában is. Több mint tökéletes.
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
BÉCSÉ
csendes tag
Én LG okostévé promóció keretében regeltem AppleID-re...kb minden sorozatból az első részt meg lehet nézni aztán annyi is...a többi részt már nem tudom automatikusan elindítani...mindig jelszót kérne, vagy frissítsem a fizetési feltételeket az AppleID-ben...Sajna ez ilyen formában egy kula. Amúgy az App is a tévén elég gagyesz, amolyan iOS kaliber...
-
Robxer
csendes tag
Ez tavaly is így volt.Kíváncsi vagyok idén összejön -e?
-
kakuk.tamas
addikt
Én még annó a 12-eshez kaptam 3 hó ingyen TV+t, de az Apple fizetett nekem, mert mellette volt családi csomag.
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
leslieke
Jómunkásember
válasz kakuk.tamas #16 üzenetére
Nem kell új fiók. Nekem is már 3x volt ingyenes 3 hónapos előfizum.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Tigerclaw
nagyúr
Az biztos hogy egyedi amit csinálnak, de ezt nem dicséretnek szántam. Még az egyik új top sorozatukat, a Severance-t is kínzás nézni mire érdekessé válik és mire pont érdekes lesz, véget is ér. Az biztos hogy náluk szinte egyetlen mainstream sorozat sincs... ja és az összes dráma. Még a Ted Lasso is csak nyomokban tartalmaz vígjáték elemeket. Ami sorozatra emlékszem és bejött valamennyire, az a See, Morning Show, Ted Lasso, Severance, Foundation, For All Mankind, Mosquito Coast, Tehran. Talán van több is, de borzalmasan nehéz kivárni mire sok rész után értelmesség és érdekessé válik. Filmekből a Wolfwalkers nagyon tetszett, jó a Greyhound.
Talán mindhárom Long Way sorozat fenn van. Na az nekem nagyon bejött. Igazi életszerű reality nagyon szép tájakon, elgondolkodtató mellékzöngékkel a szereplőkről nem is beszélve. Nagyon tetszik, hogy Ewan McGregor mennyire barátságos és hétköznapi, szerethető ember. Na az olyan ritkaság, amit bármennyiszer végignéznék. Az nem Apple Original, csak fenn van az Apple+ -on.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Tigerclaw
nagyúr
De azt a pár jó sorozatot még mindig nagyítóval kell keresni. Van pár jó, de rengeteg borzalmas és mindnek ugyanaz a baja. Az összes nagyon vontatott, de extrém mértékben, agyzsibbasztó módon. Gyanítom hogy valaki az Apple-nél beleszól a kreatív munkába, mert nem lehet ennyire elcseszni többtucat sorozatot pont ugyanúgy.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Agyrák666
aktív tag
Magyarszkaja van benne?
-
balojazz
aktív tag
Na jó, de mikortól él az ajánlat?
Soha nem voltam trafikban. Soha nem fogok bemenni. Mindig gőzölni fogok.
-
rdmftw
tag
apple tv messze a legjobb streaming platform a minőségi "új" tartalom szempontjából, kár hogy apple id kell hozzá
-
salapp
addikt
Jjjjjjjajdejó!*
*Ja, nem annyira...
Cathrine Tate: -Computer says: nooo!
-
gulyasa
őstag
Azért nem teljesen ingyenes...
Csak ha előfizetsz egy évre, akkor elengedik az első három hónapot.
Már regisztrációkor azonnal bankkártya adatokat kér.
Úgyhogy hagyjuk (ezt is).Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
Chibass
tag
Nagyszerű, szinte folyamatosan ingyen nézhetem ilyen-olyan promóció mentén, legutóbb Viber ajánlotta be.
Aki nappal is legény, az éjjel nem volt ott!
-
DjFlanker
aktív tag
Ó, akkor ezért jelezte a tévém. Azt hittem ez is olyan promóció amilyen tavaly volt.
Jó pilóta alagútban nem katapultál
-
leslieke
Jómunkásember
Szuper! Akad 1-2 jó sorozat ott.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Razer Kaira wireless fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Pioneer HDJ-X5 DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G733 Vezeték Nélküli LILA Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Reloop RHP-20 KNIGHT DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest