Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digger
senior tag
válasz drotifuti #2700 üzenetére
Nem csak win van a világon!
De ha már csak azt vagy hajlandó kipróbálni, akkor is érdemes letölteni például a Hiren'sBoot legutóbbi változatát. Kiírod cd-re, bootolsz róla, és a mini linux-al máris nyomulhatsz!
De vannak live linux distrók is. Azokkal is tudtál volna egy lsusb-t nézni, anélkül, hogy föl kellene telepíteni. A wint nem fogja bántani! -
Digger
senior tag
Nekem is Rubinom van. (Sajnos)
Én azt olvastam valahol, hogy a Neo is fogja a TMC-t sugározni!
Sőt én is iGO8-al mostanában próbálgatom, és mai nap is tapasztaltam, hogy megáll a hangolás közben a Neonál és azt írja, hogy TMC elérhető! Amúgy általában 31-35 oldal infót ad, persze azt nem tudom, hogy melyik adóról gyűjtötte!Hovajk:
Szerintem kár a default 7-es porton kívül mással próbálkozni!
Ez hw-esen erre van megcsinálva, máshol biztosan nem megy.
(Jól emlékszem a 7-re? A Gps az 5-ös ugye? Mindig keverem a kettőt!)
Most ahogy működik az iGO8-on, az nekem Avanteq TMC beállítással, illetve ahhoz való dll-ekkel megy. Biztos az a GNS chipset? -
Digger
senior tag
Azt lehet állítani, hogy nem ad a Neo, de a tények azt mutatják, hogy DE!
Ma Kisújszállás környékén teszteltem. Letiltottam az auto kereső funkciót, a sys.txt-be beírtam a Neo itteni frekijét, a 103 Mhz-et, kiléptem, majd újraindítottam. Rögtön a TMC-be mentem és mutatta, hogy fogható a Neo-n a TMC és rövidesen több oldal adat jött!
Tehát az ellenkező híreszteléssel szemben sugároz a Neo! -
Digger
senior tag
A TMC-s iGO gyökerében mindig van egy TMCFlash.bmp, amit a boot folyamat vége felé a bal felső sarokban megjelenik egy rövid időre. A primonál is van ilyen logó?
Sajnos a Rubinon, mint tudjátok nem megy, még nem volt módomban látni!
Megfigyeltem az iGO8-on, hogy ha nem látom ezt a logót a boot során akkor a TMC sem megy!Mániám, hogy a bináris állományokban kutakodom, nézelődök. Láttam valamelyik DLL-ben, hogy van olyan hibaüzenet, ami ennek a bmp-nek a hiányát panaszolja.
Lehet, hogy majd akkor fog elindulni a Primo-n, ha a boot során megjelenik ez a logó? -
Digger
senior tag
Azért a proc sem biztos a Rubinban!
A nálunk futó reklámokban mindenütt azt írják, hogy Samsung S3C2416.
Ha meg rákeresel a hátulján szereplő modell számra, (GPS50VT) akkor azt látod, hogy ebben a modellben S3C2451 proc van!Itt látható a Leader adatlap.
Ha már szétszedted, meg kéne bizonyosodni a procról és a TMC chipről is!Mint a fenti linken látható, készül ebből olyan változat, amiben TV vevő is van. Az antenna helye is megvan a bekapcsoló gombbal átellenben.
Sokan állítják, hogy a Rubin vas megegyezik a NavGear gt-50t-3d-el.
Ha a modellszámot nézzük, akkor tényleg! De ha megnézted a Youtube videót róla, akkor lehet látni, hogy azon az USB és az SD lyuk között van egy AV bemenet. A Rubin házon látszik is a kigyengített helye! Ha még belenézel, légyszi megnézni, hogy a nyákon látszik ennek a csatinak nyoma? Esetleg nem lehetne egy hw. mod? Jó lenne az asszonynak egy tolatókamera monitor!
Apropó!
Nem lehet BT-n keresztül, valami kamerát csatolni hozzá? Ha jól tudom létezik olyan navi ami tudja ezt! Gondolom a BT kamera, meg sw. kellene hozzá! -
Digger
senior tag
válasz GrandeP #11684 üzenetére
GrandeP
Nem tudom, ki fia borja vagy, de az biztos, hogy GrandeO!
(Az O=Ökör!)
Ha nézelődsz egy kicsit, láthatnád, hogy olyanokkal szívózol, akik profik a témában! Lehet, hogy a gépeden használt skinekben az ő kezük munkája is benne van, és már igen sokat segítettek amatőröknek!
Ha lehet ne győzz már meg minket, hogy kell e térképcserélő, vagy, hogy melyik térkép a jobb![ Szerkesztve ]
-
Digger
senior tag
válasz pause1 #12470 üzenetére
Pause1!
Addig is míg Lajos nem válaszol bővebben, megpróbálok én válaszolni, aztán majd Lajos kiigazít, ha valami blődséget mondok! Szóval szerintem a Cockpit_core ux-ekben teljesen úgy működik a térképcserélő, mint a Gurjon skinekben. Vagyis szükség van a utility mappára illetve a benne levő programokra és konfiguráló állományokra. Részletes leírást például Stancy oldalán találsz a primosite.co.cc oldalon. Ha NOD víruskeresőt használsz akkor gondod lehet, mert az összes .co.cc oldalakat ez az ostoba vkergető blokkolja! Ha ez van akkor a menüjében engedélyezni kell, hogy letöltheti ezeket az oldalakat is.
Amúgy mindenkinek ajánlom Lajos UX kiegészítőit! A tőle megszokott, jól kidolgozott munkákat ad közre! Érdemes beletanulni ezekbe, mert egy más elgondolást valósít meg a skin készítés során! A régi felfogás szerint készített skinekbe a készítő szájíze szerint összeállított funkciók illetve felületek kerülnek bele, amikre esetleg nincs is szükséged. Kikapcsolod őket, de azért még foglalják az amúgy is szűkös memóriát. Ezzel szemben az UX-eket ha nincs rá szükséged akkor kitörlöd és akkor nem foglalja a memóriát.
Még csak most kezdtem ezeket tanulmányozni, sokat tanultam belőle!
Köszönöm a munkádat Lajos! -
Digger
senior tag
válasz hippo0315 #12491 üzenetére
Nem kell feltétlen skint használni! Az új módi a skin helyett az UX kiegészítők használata!
Teljesen helyettesíti minden funkciójában a skint, ráadásul mivel modulszerűen vannak elkészítve, csak azt használod amire szükséged van! Ez a megoldás takarékosabb a memória felhasználásában.
A PLajos féle UX gyűjtemény erősen ajánlott! Nagyon szép munka, jól néz ki, eddig nem találtam benne hibát!
Biztosan megtalálod, ha rákeresel!
Nekem azért is tetszik, mert ebben a megoldásban jobban néznek ki a madártávlatban látható dolgok, mint a közkézen forgó összeállításokban!
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- Asszociációs játék. :)
- Star Citizen
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Witcher topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Honda topik
- Kuponkunyeráló
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Új RYZEN 7 5800X (8 mag/16 szál) +hűtött VRM-es ASUS lap +Új 32GB hűtőbordás DDR4 kit! GAR/SZÁMLA!!!
- Canon EOS 90D + 18-135mm + 50mm f/1.4
- 0 perces RYZEN 3 laptop eredeti Win10-zel! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! Garancia+számla!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X + RTX 3060 12GB GDDR6! GAR/SZÁMLA/BESZÁMÍTÁS/INGYENFUTÁR!!!
- KERESEK eredeti SNES PAL konzolt
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest