-
IT café
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
válasz btudos #43519 üzenetére
+1
Lehet, hogy jobb a Dell garancia feltétele, de én akkor sem mondanék le a ThinkPad szvsz jobb használhatósági élményéről a Dell/HP gépekkel szemben - Lehet, - jobban mondva van esélye, hogy a garanciával egyszer/talán szívni fog egy TP user a garival, de a Dell/HP használásával én minden percben, kötelezően szívok amikor csak ülök előttük.
Ez elmúlt 12 év alatt többször próbáltam magam Dell és HP irányokba elmozgatni teljesen sikeretlenül. (javarészt az olcsóbb áruk miatt tettem ilyen irányú kísérleteket)
Mikor vettem egy nem-TP gépet, max 1 hét és megőrültem tőleTudom - tudom - biztosan elfogult vagyok, de a TP elkényeztetett és az ember nem szívesen adja egy jól megszokott szintnél lejjebb a dolgot
" I'm fat, but you're ugly. I can diet... :D "
-
senior tag
-
senior tag
-
senior tag
-
senior tag
válasz Chaser #43625 üzenetére
Igen, én is láttam már több gépben csilli-villi grafikus BIOS-t is, csak ne feledjük el, hogy a BIOS-t szinte soha nem kell nézegetni, tehát a legfontosabb elvárás vele szemben, hogy világos, átlátható és könnyen kezelhető legyen. A TP BIOS-ok jelenleg is pont ilyenek
-
senior tag
válasz mitulabattyi #43627 üzenetére
Igen, és remélem ilyenek is maradnak...
Legalábbis az X230/T430s még OK
-
senior tag
válasz octavio #43645 üzenetére
Ha a lenovon-n keresztül veszel W8-at, akkor is "mezei" telepítőt tölthetsz le a MS honlapjáról., vagy külön díj ellenében küldenek egy szintén mezei telepítőt. -> ergo nem lesz ettől még lenovo recovery-d.
De azt hiszem, ha feltetted a W8-at és fent van az összes lenovo-s app, akkor tudsz kreálni meglévő rendszerről backup-ot/recovery-t." I'm fat, but you're ugly. I can diet... :D "
-
senior tag
-
senior tag
-
senior tag
-
senior tag
válasz MrSealRD #43711 üzenetére
Nem lehetséges, hogy, csupán a WWAN vagy a LAN-on érkező kapcsolatot tudja így normálisan továbbosztani az AC?
Gondolom a beépített WLAN kártyának sem egyszerű móka egy időben a WiFi routerrel mondjuk WPA2-PSK titkosítással és a telefonoddal is egy másik kapcsolatot fenntartani." I'm fat, but you're ugly. I can diet... :D "
-
senior tag
-
senior tag
-
senior tag
-
senior tag
-
senior tag
-
senior tag
-
senior tag
ezt feleltesd el: Mobile Broadband Activation
Kis hazánkban nincsen rá szükség! Ugyanis te nem egy "bianko" SIM kártyával vetted amit gyárilag a LENOVO ad hozzá pl. az USA-ban.Csak a driver kell és utána vagy a W7 beépített csatlaozási felületével (ugyanott van ahol a WiFi) vagy a Connection Manager segítségével tudsz kapcsolódni
-
senior tag
-
senior tag
-
senior tag
-
senior tag
-
senior tag
-
senior tag
Nagyon jó proci, soha nem volt nálam semmihez sem kevés - az enyém forrasztott (BGA) - nem is tudtam, hogy van belőle "lábas" egyed
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
-
senior tag
-
senior tag
-
senior tag
-
senior tag
-
senior tag
Én pedig pont fordítva vagyok ezzel. Megvettem az X230-at HD ráadásul IPS kijelzővel ami még picit nagyobb is volt (12.5") és majd meg őrültem, hogy nem férek el rendesen rajta. Nem beszélve a súlyáról és, hogy a venti ehhez képest őrülten zajos volt...áááh
Amikor meg egyszer leültem egy CCFL-es X200s elé és örültem volna, hogy csendben van, mert ugye a venti az okés, és az ssd sem ad hangot, de ott meg a nyavalyás inverter ciripelt - és persze ott is felbontás gyengeség volt...Az lenne a király, ha HD+ felbontás lenne 12.1 vagy 12.5"-ban, LV CPU (max 17W TDP) és ThinkPad logo - ő lenne az álomgépem
Az X1C majdnem ilyen, csak túl nagy a 14" és a beépített akku is gáz Pláne, hogy gyanítom, mivel extra vékony a gép ezért neki is lesz X300/X301 effektusa, azaz hiába az LV proci, alulméretezett hűtése miatt menni fog a venti állandóan - ahogy szegény X301-ben is, hiába az ULV ! (10W-os) CPUMost vettem egy T430s-t ez HD+ és az akkuja is cserélhető (jobb kompromisszum szerintem, mint az X1C), de ez meg nagy lator nekem
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
-
senior tag
válasz #47053824 #44813 üzenetére
inverter, csatlakozás/vezetékek, akár maga kijelző megvilágítás, de akár szélsőséges esetben az alaplap is (az szolgáltatja a tápot az inverternek)
De lehet, hogy csak az az áramkör, ami a fedél nyitását érzékeli, és ő szerinte csukva van
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
-
senior tag
válasz G-lader #44827 üzenetére
Jogos! Ez ULV valóban. Mea culpa!
Grafikával együtt 17W az nagyon korrekt, de szeretik a gyártók alul méretezni a hűtést sajnos (X301 effektus)Most a "sima" mobil 35W, az LV 25W és az ULV 17W szerintem.
C2D időkben volt 25W, 17W és 10W[ Szerkesztve ]
-
senior tag
-
senior tag
-
senior tag
-
senior tag
válasz FoxiestFox #45061 üzenetére
hőmérséklet-változást ami megviseli az chipet/forrasztását
-
senior tag
-
senior tag
-
senior tag
-
senior tag
-
senior tag
-
senior tag
-
senior tag
-
senior tag
-
senior tag
-
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Horizon: Zero Dawn
- Mass Effect sorozat készül az Amazonra
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Google Drive
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- iPhone topik
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest