-
IT café
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kopygege
tag
Sziasztok!
Ez nem biztos, hogy típushiba, de olyan gondom van, hogy T41-es házú, de R52-es alaplapú thinkpad wifije össze-vissza érzékeli a hálózatot. Kb. 5 másodpercenként más routereket érzékel, de azt ami fél méterre van tőle, azt nem és nem is hajlandó csatlakozni hozzá értelemszerűen. Ez alaplap/wifi/vagy driver probléma. win7-hez hol lehetne ilyet találni (driver)?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
kopygege
tag
Köszönöm azért a választ - nem volt olyan nehéz azért, ugye? Annak ellenére, hogy LENOVO idea- és nem thinkpad-ról van szó, hiszen az egyszeri felhasználó számára mindkettő egykutya. De ezért kérdeznek az "ilyenek" is, hogy a Nagymesterektől tanulhassanak!
-
kopygege
tag
Sziasztok, nekem egy konkrét típusról kellene vélemény.
Eddig vegyes a kép...
Lenovo IdeaPad G565G-ről lenne szó.
Már igen kevés pénzért meg lehet venni, ami egy kicsit gyanússá is teszi (Packard Bell és HP árkategória).
Meg olvastam olyan véleményt, miszerint a kidogozása gagyibb mint más Lenovóké, meg "hangos az egérbilletyű"...
Valami autentikusra lenne szükségem. Valóban Lenovo minőség,még 3 év múlva is notebook lesz stb.?A válaszokat előre is köszönöm!
-
kopygege
tag
Én szeretnék csatlakoztatni 3,5".os HDD-t T23-ashoz
Kérdéseim:
1. 750Gb-st fog-e látni, bír-e kezelni ekkora adatmennyiséget?2. Alapvetően PCMCI csatlakozóban gondolkodom, az USB portok elavultsága miatt. Két lehetőségen gondolkodom és kérem ki a véleményeteket:
a.) SATA2-s PCIMC csatlakozót vegyek vagy,
b.) USB-s PCMCI-t. Nincs óriási árkülönbözet, de melyikkel lesz gyorsabb a kommunikáció a vinyó és a gép között?Köszönöm!
-
kopygege
tag
Nagyon köszönöm a rám szánt időt!
Van pár dolog ami bonyolítja a dolgot:
- Havertól kaptam és egy ezrelék esélye van hogy még kellhet neki az életben, így a mini PCI slothoz nem nyúlnék (valami modemféle van benne, ráadásul ha ez kell a vezetékes nethez, akkor nekem is kell, mert itthon van hogy ezt használom.)
- Linksys WPC54G illetve GS nincs 6 alatt (a gs meg 9 alatt! mitől ennyire jó?), még használtan is 5k, nekem meg most ennyim nincs rá sajna. De eddig elvoltam a TP-Linkkel + nem lopni akarom a netet, ahol használom ott van fix, úgyhogy mégis maradok a biztosnál és beruházok egy minden eddigi felmerült ötletnél olcsóbb dologra:
[link] persze ha ez belemegy...Mindenkinek nagyon köszönöm!
-
kopygege
tag
Bár mégsem, találtam egy ilyet: ez belemenne?
[link]
Vagy nem érné meg...? -
kopygege
tag
Köszönöm szépen a gyors reakciókat.
[link]
Van egy ilyenem, csak épp ebbe a régi gépbe kicsit rosszul vannak elhelyezve az usb protok (függőlegesen), így kell hozzá egy hosszabbító és így már ölég macerás cipelni, ráadásul a két usb közül csak az egyikben hajlandó működni, szóval vannak finomságok vele. Ezért kérdeztem, hogy beépíthető megoldás is van-e. Hát ahogy láttam 10 alatt alig. Akkor marad a "macera".
Még egyszer köszönöm! -
kopygege
tag
Hy, remélem jó helyen kérdezem, ha nem irányítsatok el, légyszi.
Szóval adva van egy öregecske, de kifogástalan T23 ThinkPad, amibe még nem tettek wifi-t. Enélkül kicsit macerás a net. Szóval azt kérdezném, hogy nincs-e lehetőség arra, hogy beletetessek wifit. Ha van, hol keressem és kb. mennyibe fáj majd nekem.
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- HP EliteBook / ZBook topik
- Gaming notebook topik
- Megnyitotta kapuit a hardvercsárda
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- HP EliteBook AMD Ryzen 6-magos fémházas laptop 16/512
- Lenovo IdeaPad 1 15AMN7 - 15,6"FHD - Ryzen 5 7520U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - 1+ év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Latitude 5440 27% 14" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest