-
IT café
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melanor
tag
válasz audi100td #43628 üzenetére
Sokáig Dell-eket használtam, abból is az üzleti szériát. Tényleg időigényesebb volt a BIOS beállítása, de koránsem tartottam logikátlannak. Sok lehetőség, igaz, de hasznosak is voltak. A TP BIOS sokkal egyszerűbb már elsőre is.
Soha ne engedd hogy belenyúljanak az agyadba!
-
Melanor
tag
Olvastam olyat, hogy az akku kímélése érdekében az x61s-ben be lehet állítani, hogy csak ha lemerül bizonyos %-ra akkor kezdje el tölteni, ne csepptöltéssel tartsa mindig 100-on az akkut. Erre hol van mód?
Köszi
-
Melanor
tag
Sziasztok!
Viszonylag új ThinkPad felhasználóként lenne egy kérdésem hozzátok. Mindig dokkolható gépeket használtam munkára és ez most is így van egy x61s személyében, viszont az elmúlt napokban okozott egy kis fejtörést. Nevezetesen, ha az x61s-t ráteszem a Thinkpad x6 ultrabase dokkolóra, akkor nyomkodhatom az elején a power gombot, de nem mindig kapcsol be. Már az sem világos, hogy hosszan, vagy röviden kellene nyomnom. Meg azt sem tudom, hogy mellette annak a kapcsolónak mi a jelentősége, mert eddig nem tűnt fel, hogy történne bármi is. (dellnél ha lezártra kapcsoltam, akkor fizikailag akadályozta a noti levételét)Légyszi világosítsatok föl, eddig Delleket használtam, ott minden elég egyértelmű volt.
Köszi
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- EAFC 25
- Silent Hill 2 Remake - Túl a 2 millión, napokon belül jön a rajongói szinkron
- Filmvilág
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Telekom mobilszolgáltatások
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Cuisineer teszt
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Ej-ha Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB /256GB FHD IPS
- Bontatlan Új Lenovo ThinkPad X13 G3 13.3" -50% AMD Ryzen 5 Pro 6650U Hexa-core 16GB 256GB WQXGA FHD+
- Asus ROG Zephyrus G14 Hordozható Gamer laptop -50% Ryzen 7 6800HS 16GB/1TB RX 6700S 8GB FHD+ 144Hz
- 8-magos 17-colos Asus Tuf Gaming laptop: GTX 1650 Ti // 16Gb ram // 512Gb SSD
- Dell Latitude 7490,14",FHD,i7-8650U,32GB DDR4,512GB SSD,WIN10,TOUCH
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest