Új hozzászólás Aktív témák

  • Tim82

    nagyúr

    válasz FoxiestFox #79509 üzenetére

    Witcher, SWTOR (ez konkrétan jobban fut az X220-on, mint 1280*800-ban a HD3650-es T500-on futott), Dawn Of War II, Skyrim, Two Worlds, Pillars Of Eternity mostanában. Ebből semmi sem akad, igaz, ugye 1366*768 a natív felbontás, de pl. a Pillars Of Eternity alatt rendesen melegszik a noti.

    Az egyetlen FPS, amivel játszottam mostanában, a jó öreg L4D, a sebességgel semmi bajom nem volt, de grafikai hibákat találtam (pl. bizonyos alkalmakkal fényforrások fényudvara helyett feketeség jelenik meg). Inkább ilyen gondok vannak, amik szerintem ráadásul az Intel drivernek köszönhetőek, de ezek sem túl gyakoriak. A L4D-nél ez persze elég szembetűnő volt...

    Összeraktam a közelmúltban egy desktop gépet kifejezetten játékra (nem "gamer" gép persze a maga Phenom II - HD7750 párosával), de arra még alig telepítettem valamit. A Pillars Of Eternity eddig az egyetlen, ami mindkét gépre felkerült (elővettem az első Dawn Of Wart + kiegészítőket, aztán jól beléjük feledkeztem :B ), de nem érzek semmi különbséget, egyiken sem szaggat vagy ilyesmi.

    Deus Ex: HR nekem is megvan, de a jelenlegi játéktempómmal kb. évek múlva jutok el odáig, hogy elkezdjek játszani vele. :)

    "You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Új hozzászólás Aktív témák