Új hozzászólás Aktív témák

  • bwoay

    nagyúr

    válasz Parci #6373 üzenetére

    nekem is hasonló okokból esett a választásom a T400s-re. Főnököm x301-et használ, és én is úgy voltam vele, hogy az pont jó lenne, de szerencsére lecsúsztam egyről, következő körben meg ugyanannyiért volt T400s, ami ár/érték arányban már messze nem ugyanaz.

    ODD-t pont azért kérdeztem, mert ha időnként kelleni fog, de a helyére te rendszerwinyót raktál, akkor az úgy egész szép mutatvány lesz ;)

    Rankesz:
    hát az x200s-t nem is igen lehet összemérni a T400s-el üzemidőben. Másban sem, de azok utóbbi mellett szólnak, hát az üzemidő az nem. Voltam olyan bátor, hogy lemondtam a 9 cellás akksiról, utólag bölcs döntésnek bizonyult, mert a 6 cellással is bőven eleget megy, ráadásul kisebb, könnyebb. Még a 4 cellással is be lehet vállalni olyan 2.5 órát, az új X-ekről nem is beszélve.

    Prom:
    a 128-as Toshibát elvittem volna szívesen akár 50-ért is, de mint azt írtam, engem jobban izgat a másik az SLC mivolta miatt, a Toshibát meg ugye ismerem, a tárhely pedig nem sarkalatos, ha egyszer a kis gépbe lesz. És lesz, ígérem, addig is köszi a türelmet :)

    SzJoco:
    ha olyan nagyon nem ragaszkodtok a DVD-íráshoz, akkor itt egy alternatíva

    [ Szerkesztve ]

    [ don't... don't believe... don't believe the hype ]

Új hozzászólás Aktív témák