- Keresik a GPS-rendszer alternatíváit
- Milyen NAS-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- ASUS routerek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen program, ami...?
- Microsoft Excel topic
- Videó stream letöltése
- Trump szerint sokan kapkodnak a TikTokért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nimrod
addikt
Új fejlemény, az ijji visszaadta az egészet a Webzennek...
-
Fáraó
őstag
PC - Current release date is set for Q2 of 2009
Így legyen! Ámen!
A Béta 2. fázisa is befejeződött.
[ Szerkesztve ]
-
Botee17
tag
Megjelentek az első gameplay videók, és egy kis információ a játék fejlesztésével kapcsolatosan: [link]
Elég pörgősnek ígérkezik, habár szerintem kicsit UT3 hangulatú. Meglátjuk mi fog kisülni belőle
-
Fáraó
őstag
Sokat várok ettől a játéktól, remélem nagy terület lesz benne -mint ahogy annak tűnik- és jó csaták. Kár hogy havidíjas lesz, de ha lesz megfelelő support akkor tuti kipróbálom -tehát ha jó játékot kapsz a pénzedért!
-
snecy
senior tag
Friss cikk a játékkal kapcsolatban:
[link] -
Zenty
őstag
Jah jóh kis gammának tünik!
A lag probléma nem olyan vészes ha jól megcsináljak a server parkot(world-re kiterjesztve)
A legtöbb mmofps azért bukott meg legalábis lag téren ,mert kis költségvetésüek voltak ,és lényegében a fjelsztők állták az egészet ezért volt lagymatag,és pl csak egy kontinensen ment pár server.
De ez a webzen ahogy nézem már tapasztalt más mmo körében ,meg nem picik anyagilag se, szal szerintem nem probléma nekik amig havidijazol mint a katona
És én inkáb az miatt aggodnék ,hogy milyen gép kell hozzá?
Mert egy unreal 3 szintü grafu gamel érdekes lenne több ezer harc egyszere... Max amit eltudok képzelni az pár száz ,de még az is necces...
Gondolom front vonalok lesznek és igy lesznek elosztva a gamerek a háboruban,mint más hasonlo gamenél!(de ez a több ezer egyszerre szerintem marketing duma)
De ha mégsem akkor jöhet a 4 giga ram minimum a pc verziónál legalábis
[Szerkesztve] -
Hannibál
csendes tag
Jaja állitolag naon lekódolták a cuccot. (a fejesek a nyakukat teszik rá hogy simán bírja a terhelést )
-
Kiskokó
veterán
Hűű ha ez igy elsőre nagyon zsirul hanzik! hajrá hajrá remélem éynelg leszenek ekkora nagy csaták fasza lenne ..
-
Botee17
tag
-
Volken
tag
Szerintem nem lesz rossz.Gamestarban en is olvastam es ha telleg ezrek lehetnek majd a serevreken es a csatak is tobb szaz fovel tortennek majd akkor elismeresem
. Legalabbis a keszitok eskudoztek h tokeleset a kod es lagg nelkul fognak zajlani az ilyen kis osszerezzenesek
.
(habar a server konfigot megneznem amin majd megy)
-
Botee17
tag
Ha jól tudom mindent belinkeltem, ami szükséges infó, de ha mégsem akkor itt a játékmenet naggyából: Egy posztapokaliptikus világban játszódó MMOFPS, ahol 2 faj van: az emberek és a mutánsok, majd ezek is másik 2 fajra bomlanak. Az oldalak saját faji jellemzőkkel, fővárossal, járművekkel. Mindkét oldal ellenségei a Hibridek. Szintlépéskor nem a karakterünk tulajdonságaiban, hanem a fegyverek, páncélok és minden felhasználható eszköz terén lehet változtatni. Nem a szokványos 16 vagy 64 fős csaták lesznek, hanem ezrek lesznek jelen 1 serveren belül, egyes csatákban pedig százak vesznek részt!! Az MMO jelleg nem csak a nagy tömegben lesz, hanem lesz benne karakterfejlesztés, rangok, szociális rangok és minden más, ami egy MMORPG-ban van. A játéknak nem a sztori a lényege, de ha már itt vagyunk arról is mondok 1-2 szót. A háttérsztorit Adous Huxley Brave New World c. regénye ihlette. Nagyjából ennyi, de még írhatnék
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Magisk
- Elektromos autók - motorok
- Futás, futópályák
- Keresik a GPS-rendszer alternatíváit
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Precision 7770 17.3" FHD IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- MSI MEG Z490 UNIFY + Intel Core i7-10700K BOX + G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2X16GB) CL15 3200MHz
- X1 Carbon 10th 14" FHD+ IPS érintő i5-1245U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- SAMSUNG QE65Q800T 165CM 8K SMART PRÉMIUM % AKCIÓ!!
- SAMSUNG QE65Q950R 165CM 8K SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest