Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
-
adolfo01
tag
Szia.
Egy ilyen külső antennám van,de csak 1 koax kimenete van.Ezt akkor csak az egyik külső antenna bemenetre kell rákötni? Majd a külső antenna csatlakozás kiválasztása után újraindít.És úgy kell beállitani,hogy figyelni a routeren a jel változását?
Nyaralóban használnám ,ingadozó,gyenge 4G jel erősítésére kellene.Köszi.
-
Marcsello31
őstag
válasz
Lacixd433 #186 üzenetére
Szia! talán segít valamit: Ha sehogy sem sikerül ki kérni a kódot a szolgáltatótól, elvileg tényleg ki kellene adniuk, ma már ez nem bűn..
Mint annó a telefonok unlockolása,
Valamit láttam a youtubeon hogy egy program segítségével lehet unlockolni egy usb apa apa kábel segítségével,
Egyenlőre ezt találtam ami talán segíthet, "talán"
video [link]
link: [link]
Van még pár videó a youtubeon hátha, nekem is ilyen routerem van de mákomra hálózat független,.
-
Lacixd433
friss újonc
Sziasztok! van egy Huawei b525s-23a típusu routerem és azt érdemes róla tudni hogy ,telenor-tol kaptuk olyan 4-5 éve kb lehet kevesebb vagy több már pontosan nem emlékszem rá de nem ez a lényeg már nem vagyunk yettelesek és szeretném használni magát a routert másik kártyával ezt valahogy meg lehett oldani esetleg ?
-
BFerkó
friss újonc
Sziasztok !
B525S router újraindításnál vagy áramszünetnél elfelejt minden beállítást. Esetleg van rá megoldás, vagy mi lehet a hiba ?
-
Marcsello31
őstag
Veszek egy usb usb kábelt,
Találtam egy progit ahol csak a webuit
Telepíti fel. Exe fájl. A mellette lèvő bint rakja fel.
Holnap veszem meg a kábelt.majd megírom.
-
ViZion
félisten
válasz
Marcsello31 #178 üzenetére
Van egy B818-am, megvettem, de nem lett jobb vele, messze vagyok a toronytól. Így a B525 kapott antennát. Ha érdekel a 818, akkor szólj. Szép, meg jobb a wifi, de a 4G-re pont azt tudja, mint az 525 antenna nélkül (legalábbis nálam).
-
Marcsello31
őstag
válasz
Marcsello31 #177 üzenetére
A megoldás itt van:
[link]
Igaz hogy zárójelbe benne van a mi routerünk is de félek hogy előbb landol a kukába telepítés után, minthogy használható lenne. Szemezgetek egy B818 típusú routerrel,
de majd fél év múlva is rá ér. -
Marcsello31
őstag
Nézegettem youtube videókat, és azt láttam, hogy mindenféle képpen kel egy usb apa usb apa kábel és telepítő módba kel rakni a routert, Bár félek hogy ha el is jutok a telepítés végéig, tégla lesz az egész, akkor meg minek.
a webuit meg egy hasonló módszerrel lehet fel rakni:
[link] .
Ha lenne hozzá értő ismerősöm megkérném, de mivel jön a 60mega net a routerről így meg tényleg nincs értelme basztatni, estemben csak két csatorna áll rendelkezésre.
Ettől függetlenül megnéztem volna azt az okos szoftvert.Mindegy, ott a huawei app manager apk.
-
ViZion
félisten
válasz
Marcsello31 #174 üzenetére
androidnál használtam az adb shell-t, win cmd-ből kell indítani, letiltottam vele programokat, ennyi. Routernél ezt hogy...?
Neten csak van videó róla. -
ViZion
félisten
válasz
Marcsello31 #172 üzenetére
passz, ennyire nem mentem bele. Gyorsabb max külső antennával lesz, az nálam sokat dobott rajta.
-
Marcsello31
őstag
Szia! Ès milyen adb Shell paranccsal lehet fel tenni?! Èn csak a webuit szeretném
Rá mókolni, kíváncsi vagyok ezekre a rejtett dolgokra,
Valahol írták amúgy, hogy külföldi cuccot ne rakjunk fel rá, mert
Hamarabb lesz tègla mint haszon.
De lehet annyiba hagyom, gyorsabb úgysem lesz.
Max annyi hogy fixálhatom a csatornákat.Ezt az adb Shellt kinyomozom.
A webui nem okozhat sztem totálkárt. Azonos az èn verziómmal csak ez moddolt webui. -
ViZion
félisten
válasz
Marcsello31 #170 üzenetére
Az oldalon írja, h valamit adb shell-el kell felrakni. Nekem van egy bridge mode-os kínai FW, azt sem mertem még felrakni...
-
Marcsello31
őstag
Sziasztok! Találtam egy érdekes oldalt ami itt van:
[link]
letöltő link:
[link]
Ez egy moddolt webuit tartalmaz ami részletesebb információkat, és script mentes csatorna/frekiváltást engedélyez, én vettem egy nagy levegőt és meg próbáltam fel rakni,
A verziószám stimmel azzal ami az én routeremen van, de gyanítom hogy nekem is csak az usbés flashelés menne,Ez az ablak fogadott engem, frissítés után.
Sikeres telepítésnél pedig így kellett volna ki néznie:
Gondolom felmenne az enyémre is usb kábelen keresztül és valami hasonlót látnék, azért ez elég érdekes, bővebb információkat ad.
Aki esetleg bír és kedve van megpróbálhatná, ez csak webui frissítés, nekem igazából más nem is kellene rá, Végeredmény meg mindegy, mert ott a script, csak azért elszöszöltem volna vele.
-
Németi
csendes tag
Igen betettem mert valahol azt olvastam azért kell hogy rájelentkezzen a voda hálózatra.Igy a telefonba müködött.És igy történt,hogy a routerben a Voda nem tiltott lett hanem hozzáférhető. Uj Apn-t is létrehoztam már: Digi net. apn internet ez lett az alap- De amikor létrehozom bead egy admin és egy olyan jelszót ami nem a wifi jelszó karaktereinek számával egyező.De ugye nem tudom kiolvasni!
-
Németi
csendes tag
Eszköz ok.mert Yettel kártya mőködött
Roaming bekapcsolva -
4Grider
nagyúr
Mielőtt megszülsz, ellenőrizd, hogy engedélyezve van-e rajta az adatbarangolás/adatroaming. A digi előfizetők ui. roamingolnak a vodafone hazai hálózatán, ahhoz pedig ez a beállítás alap.
Ha automatikusan így sem működne, akkor pedig be kell állítani manuálisan az apn-t, amiben annak neve a lényeg, ez az "internet". -
Tim82
félisten
-
Németi
csendes tag
Szép napot!B525-s23 mint fentebben Digis kártyával egyszer véletlenül kapcsolódott Vodafone hálózathoz de egy áramszünet után csak néha 2 G re próbál csatlakozni. Nem Tom független e de yetteles kártyával simán ment.Apn aut.Hálozat azt. Mit kellene egy amatőr nek még állítani de már meg ő szülök!!!
. -
totron
addikt
válasz
Marcsello31 #157 üzenetére
Azt a beállítást muti már majd.
-
totron
addikt
válasz
Marcsello31 #155 üzenetére
Ezek, ennyi éppen elég lehet. NAT-bólmeg kétféle van - ha van - 1 a szolgáltatónál, 1 nálad. Nem ugyanaz a kettő és lehet duplázni is.
-
totron
addikt
Telenoros fw-vel itt van manuális a DNS állítás, igaz, ez utólag lett kóddal függetlenítve, de függő korában is állítható volt ahogy emlékszem.
Ha jól értem Marcsello31-nálévő szoftverrel alapból NAT-olatlanul okádja magából a maximum sebességet? A téglától én is tartok, így NAT-oltan, B20-on tengődve élem digitális életem. Élet ez így?
-
ViZion
félisten
válasz
Marcsello31 #151 üzenetére
Nah, nálam a script nem műxik, próbáltam új címként: chrome hibát dob, próbáltam a router IP után, akkor a bejelentkezésre visz...
DNS szerver beállítása: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hobby elektronika
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Filmvilág
- Óvodások homokozója
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest