Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
koxminator
senior tag
Ez a nagy update itthoni (pontosabban Global) készükélekre kijött már? Ha igen, valakinek tapasztalat vele?
Cégünk alapfilozófiája: nem bántjuk a sz**t, amíg nem büdös!
-
spect80
senior tag
Este egyszerre töltöttem fel az m6p-t az s23u-t és az m5p-t.
Első kettő csak telepitve, de SIM nélkül. Ma reggelre m6p 86%, s23u 94%, de még a2 simet használó, este nyomkodott m5p is csak 91%ra ment le. Valami nem stimmel az m6pvel. Ilyen merülést utoljára a pixel 6 pro művelt, de az se sim nélkül.
Magic6 pro vs s23 ultra: magic5 pro[ Szerkesztve ]
-
Szeri63
tag
[Ez ] a kép lemaradt.
-
Szeri63
tag
[kép] [kép] [kép] [kép]
Ma a Huawei P30 pro töltőjével ( 40 W) töltöttem. 10%-ról 100%-ra 45 perc alatt feltöltötte. A töltő nagyon felmelegedett. EZ azért már jobb, mint a 120W-os kínai csodatöltővel.
Holnap a 100W-os Honor Superchargert fogom kipróbálni. Kíváncsi vagyok, hogy a saját töltőjével mit fog produkálni.[ Szerkesztve ]
-
veterán
Ez így nem releváns üzemidő, mert nincs használatban. A fiatalok 4-5-6 óra kijelzőidőt belenyomnak naponta a telefonokba. Messenger, tiktok, Snapchat, YouTube, stb, és közben telefonálnak is. Az a kérdés, hogy ilyen használat mellett van-e áttörés, vagy ez is ugyanolyan mint a többi. Du/Estére gatya?
A 45-57 wattot honnan tudod? Kábel mutatja?
-
spect80
senior tag
Amíg nincs tokom hozzá, addig nem használom, úgyhogy nem annyira reprezentatív tapasztalat.Pénteken 14:30kor feltöltöttem, azóta az asztalon pihen max 30p képernyőidő volt benne, talán a gmail az egyetlen app ami frissit, semmilyen chat és egyéb app nincs telepítve még. Ma 12kor tettem töltőre 17%on állt . Viszont azt vettem észre h az m5p 66wos töltője az m5pt max 45w-on töltötte, ezt meg 57w-on is képes.
-
surgery
senior tag
Akinek megvan üzemidőről tud valami infót írni?
-
veterán
Akkor az egy max 20 wattos töltő, a "120" pedig csak átverés. Igen tudjuk, ismerjük a gyártó magyarázatát, véletlenül lett ráfestve az 1-es.
Viszonyításképpen, kiindulási alapnak:
Samsung A54 5000mAh akku, max 25 watt töltést vesz fel, azt is csak a folyamat elején,
80 perc alatt tölthető fel. -
Szeri63
tag
120W-os alis csodatöltő 1:40 perc alatt töltötte 10%-ról 100%-ra. Ez a töltő kilőve. Ha valaki megtalálja az igazit, legyen szíves ossza meg!
-
spect80
senior tag
-
Szeri63
tag
Reggel 6 óra óta folyamatosan nyúzom. Appokat telepítek, próbálgatom, hogy működnek-e rajta. Volt 2 óra navigáció. A képen felül az akku %-os állapota, alul a hőmérséklete látszik.
Kb. éjjel 2-kor tettem rá a 15W-os huawei vezeték nélküli töltőre, reggel 6-kor vettem le. Melegnek éreztem, 37 fokos volt. Éppen akkor fejezte be a töltést.
Holnap nyüstölöm tovább, aztán töltés.[ Szerkesztve ]
-
koboldozat
senior tag
YouTube ---tech2.hu
The my Best phone: SE K750i, SE C905, Nokia 808 PV White, Samsung K Zoom Black, Nokia Lumia 1020 White, Huawei P20 Pro Twilight, Huawei P30 Pro Ice Crystal blue, Honor Magic 5 Pro
-
kiszu
senior tag
Ha ez reális, akkor durva -
zazenke
őstag
válasz koxminator #167 üzenetére
az op12őt a fénykép tesztek után elvetettem . itt [link] pl a magic 5 proval össze tudod hasonlítani és a magic 6 pro meg jobban sikerült más tesztek alapján mint az 5 ös (itt még nincs összehasonlító labor képek) Az op 12 egy homályos valami nincs megfelelő felbontása és ez engem zavar nagyon. zoomban is gyengébb.
-
koxminator
senior tag
Nekem nem kell S24 Ultra, nem érdekel, nem is gondolkozom benne és nem is említettem. Persze mindenki olyat vesz, amilyet akar.
Engem konkrétan ebben a topikban a Honor tapasztalatok érdekelnek az itteni tulajokról, hogy majd megfelelő választást tudjak hozni azok alapján is. Így követem az OP12 topikot is (bár a teszt még nem készült el).
[ Szerkesztve ]
Cégünk alapfilozófiája: nem bántjuk a sz**t, amíg nem büdös!
-
spect80
senior tag
ez elég fura jószág. ez az? [link]
Ha igen, akkor ezzel max 45w-tal tudod tölteni a telót.
De egyébként se értem a 120W-ot, mert egyrészt méret alapján sem látszik erre képesnek, másrészt a power output adatai alapján sem tud 45w-nál gyorsabban semmit sem tölteniszerk.: és a 4EUR-os ára alapján sem biztos, hogy rábíznám a telefon töltését
[ Szerkesztve ]
-
Szeri63
tag
válasz koboldozat #159 üzenetére
Köszönöm szépen. Már nagyon idegesített a hiánya.
-
zazenke
őstag
válasz Kamarásss #160 üzenetére
de pl érdekes módon az 5x optikai 50pmx-el jobb részletességet hozott mint itt a 2.5x 180 mpx-el. És ezt több teszt is megerősítette . Nem is értem hogy ez hogy lehetséges. Ez a része nem jött össze egyenlőre a honornak. a kijelzőnél meg úgytudom hogy megjött a vivid mód beállítás ami orvosolja a fakóságot
-
-
Szeri63
tag
Bocs a sok posztért, de gondolom a leendő tulajokat érdekel minden,ami a telefonnal kapcsolatos. Akkut,akkor hagyom 10%-ra merülni, aztán meglátjuk mennyi idő alatt tölti fel ez a 120W-os töltő .
-
zazenke
őstag
válasz koxminator #149 üzenetére
ráadásul 450 környékén már s24 ultrához is hozzá lehet jutni pl hardveraprón 469 hivatalos samu garanciával bontatlanul. És valóban van amiben jobb a honor de több mindenben meg az S24U. + érintőceruza + szoftver és végre sík kijelző stb . Na én meg ezért dilemmázok
-
Szeri63
tag
P30pro android 10-en volt és ott a képernyő alján megvoltak a képen bekeretezett kezelő gombok.
M6P-re nem lehet rátenni? Nekem nagyon hiányoznak. -
Szeri63
tag
5 órás használat után 72%-on van az akku. Elkezdtem a belakást, folyamatos telepítés, próbák.
-
Szeri63
tag
Ma megjött a tok és egy 120W-os töltő.
A töltőt majd akkor próbálom ki, ha legalább 50%-ra merült a telefon . -
joey04
titán
válasz koxminator #149 üzenetére
Pont a napokban jött valami kamerás update op 12-re, de ha jól láttam még csak Indiában. Még nem láttam teszteket, hogy mennyit javult.
-
koxminator
senior tag
válasz Kamarásss #148 üzenetére
Én folyamatosan agyalok azon, hogy a Mi 10-em helyett melyik legyen, ha egyáltalán érdemes váltanom, főleg ennyi pénzért): OP12, Honor Magic6 Pro vagy Vivo X100 Pro.. milliónyi tesztet, videót néztem, mindegyiknek van előnye, hátránya a másikkal szemben. Nekem még nem sikerült dönteni, de OP12 most drágult 400ezerről 450ezerre (+füles ugyan jár mellé, de én pl. kihagynám, van másik és jó).
Ha a kameraszoftvert kicsit rendbe teszi a Honor, akkor lehet előfizuval majd elhozom, de OP12-őn is javíthatnak szoftveresen. Mindkét készülék jó szvsz.Cégünk alapfilozófiája: nem bántjuk a sz**t, amíg nem büdös!
-
Kamarásss
junior tag
Elnézést előre is a kérdésért. Gondolkodott itt vki a Honor helyett a One Plus 12 megvételen? Mennyire összevethető a 2 készülék?
-
spect80
senior tag
válasz bokarcsi71 #145 üzenetére
naja és ezt is sikerült amolyan jól átgondolot kínai módon megoldani, hogy a hivatlaosnak szánt tőltő USB-A csatlakozós, de a dobozban lévő kábel type-c mindkét végén, így nem csak töltőfejet, de kábelt is venni kell hozzá
-
spect80
senior tag
válasz ChrYsler #130 üzenetére
Igen ez jó hozzá. A telefon által támogatott töltési módok:
"The phone supports up to 20V/4A SuperCharge, compatible with 11V/6A,10V/4A, 10V/2.25A, 5V/4.5A,9V/2A"
Elméletileg így ezzel a töltővel és a régi, 66wos töltőfejhez való kábellel tudnia kell a 80w-ot.
Kicsit sokkalok egy töltőfejért 15e-t, valszeg erre megyek rá [link]
-
spect80
senior tag
-
-
Szeri63
tag
Na, megvan a teló. Most frissít.
-
-
veterán
-
ChrYsler
aktív tag
Összehasonlító akku teszt (Honor Magic 6 Pro vs Samsung S24 Ultra vs iPhone 15 Pro Max): [link]
Nem rossz. -
Szeri63
tag
Holnap mehetek a telefonért!
-
veterán
Bocs, jó későn válaszolok
Majd meglátjuk, hogy lesz, ígéretet én sem kaptam erre, de mivel nem is fogom az ötöst lecserélni rá, nem vertem tovább az asztalt.
Nekem ez azt jelenti, hogy elő lehet rendelni márc 17-ig:
"A telefon február 26-tól március 17-ig előrendelhető a Media Marktnál és az Euronicsnál kedvezménnyel, ebben az időszakban “csak” 469 990 forint lesz az ára."Aztán márc 18-ával elindul az értékesítés, ekkortól kapják meg az előrendelők is...
"Az értékesítés március 18-án indul hazánkban, ekkor már a Yettelnél és a Vodafonenál is megtalálható lesz a készülék a két elektronikai áruház mellett,"...és aki ebben a márc 18-31 szakaszban veszik a készüléket, kapnak hozzá egy Pad 8-at is...
"a március 18-tól 31-ig vásárlók pedig ajándék Honor Pad 8-at kapnak telefonjuk mellé."...amit kb úgy tudok elképzelni, hogy vagy személyesen megkapod a vásárláskor, vagy - ahogy volt az 5 esetén is pár helyen, jelezned kellett, hogy ebben az időszakban vettél egy készüléket, és a tabot utólag küldték ki (annál is ment mindkét forma).
De majd ha lesz olyan, aki előrendelte, beküldi az igényt a tabra, és kiderül. Az előrendelés is törölhető, ahogy a készülék is visszaküldhető, a vásárlás dátuma nem az előrendelés dátuma, hanem a márc 18-tól történő kiküldés, így az utólagos tablet igénylés esetén ez nem jelent problémát.
Majd kiderül..."A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
-
spect80
senior tag
Azért nem számít semmit magában a teljesítményt (watt) nézni, mert a teljesítmény a feszültség és az áramerősség szorzata. 66w-os huawei töltő 5v*2A, 10v*4A, 11v*6A, azaz 10w, 40w, 66w-ot tud.
Nem tudom a Honor hogy oldotta meg a 80w-ot de ha pl 10v*8A akkor max 40w-tal tudja tölteni a 66wos töltő is. A másik, hogy az akku töltöttségének függvényében a teljesítményfelvétel sem állandó és az elméleti maximumot is csak nagyon rövid ideig veszi fel -
spect80
senior tag
válasz koboldozat #111 üzenetére
Nyilván jobb, mint egy pd vagy qc csak nehezen tudom ezt elfogadni, ha már 80w-osként hirdetik és képtelenek töltőt adni hozzá
-
Szeri63
tag
Nagyon kíváncsi vagyok ,hogy mi lesz a megoldás a telefon töltésére. A tesztben is az van,hogy a 66W-os töltő kb. 30W-tal töltött. Erre a Honor azt ajánlja,hogy vegyünk hozzá ilyen töltőt.
Mi vaaaan??? Itt mindenki hülye? -
koboldozat
senior tag
-
spect80
senior tag
válasz koboldozat #109 üzenetére
az ok, csak az nem 80W-os. Az Apple példát vehet a Honorról. Annyira környezetkímélők, hogy nem is gyártanak a telefonjukhoz való töltőt.
-
Szeri63
tag
Érdelődtem a Honor ügyfélszolgálatnál a töltő iránt. A következő választ kaptam :
Köszönjük, hogy kapcsolatba lépett a Honor ügyfélszolgálatával.A Honor 66Wos töltőt ajánljuk a telefon töltéséhez, amelyet jelen pillanatban az eMAG-tól lehet beszerezni az alábbi webhelyre kattintva:
https://www.emag.hu/honor-supercharge-power-adapter-max-66w-eu-feher-5503aahx/pd/DS2856MBM/ -
spect80
senior tag
válasz koboldozat #99 üzenetére
igen, csak azzal és egyelőre sehol nem kapni. még a Honor oldalán sincs róla semmi infó.
-
PeteePeti
őstag
Nekem az fura, hogy már mindent pontoztak, csak pont a kamerát nem! Holott mindenki arra kíváncsi! Sőt az 5-ös szériát a dxo pontokkal promózták tavaly! Most nekem kicsit fura ez!
OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Samsung Galaxy Tab S10+ 12/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
Szeri63
tag
válasz koboldozat #102 üzenetére
https://www.dxomark.com/how-we-test/
Olvasd el ezt. Szerintem nagyon komolyan, profi módon végzik a teszteket.
-
Szeri63
tag
https://www.dxomark.com/smartphones/Honor/Magic6-Pro
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest