Új hozzászólás Aktív témák

  • VTI-Totya

    tag

    Milyen jó lehet beleülni egy fárasztó nap után és vigyázni erre a gödörre meg arra baromra aki letol meg amarra az állat nyugdíjjasra aki nem figyelt és telibe vág hátulról meg az 5-ik hülyére egy óra alatt aki nem lát a visszapillantótól.......... nem lenne szívem használni ennyi barom, vezetni nem tudó idióta mellett.

    Én imádom az autóimat és használni szeretem nem tutujgatni a garázsba és villogni vele a talin, hogy húúú-háááwááá milyen cép és, hogy csillog és ebben az évben is beleraktam vagy kemény 1000km-t...... kösz de nem.
    A verda mutogatás nem az én műfajom és én nem linkelgetem heti rendszerességgel a rozsdaboglyámat....... a szarvájlingos használhatatlan csicsás autó meg a halálom.

    Tény, nekem már nem lesz több hondám. :( Sajna olyat nem gyárt ami nekem elég erős és strapabíró lenne, a tuningolásról meg a vti-vel abszolút lemondtam. :(

    Majd ha megélem a papper kort amikor már lankadt fassza kell, hogy megtanuljak ba..ni, majd vecek egy jó crz-t és hokizok, hogy mit gyorsul. :DDD :DDD

    150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.

Új hozzászólás Aktív témák