Aktív témák
-
WN31RD
addikt
Az ablakok sajnos hajlamosak a logójukhoz híven el-elszálldosni... :O
Csak azért nem mindegyik ugyanolyan lelkesen és gyakran csinálja ezt.
De egyébként igaz, mindegyikkel lehet gond, és ha Egonnak a W98 valamilyen területen jobban bevált, mint valamelyik komoly Windows, akkor váljon egészségére.
Én személy szerint nagyon utálom a szarabb fajta windowsokat, de természetesen nem azokat az embereket, akik használják. -
ReFleXx
addikt
Ja és:
OFF -
ReFleXx
addikt
Meg van a megoldás !!!
Kösszi: sebaj Valoban pont egy ilyen programra gondoltam. Csak ajánlani tudom ezt a 2megas progit (VCDgear), freeware, gyors, egyszerű és sokat tud.
Segítségével az NRG-t MPG-be konvertáltam secperc alatt.
Köszönöm mindenkinek a hozzászólást!
:DD
Itt a link ha valakit érdekel.:
[L]http://www.vcdgear.com/files/vcdgear350.zip[/L] -
WN31RD
addikt
A Daemon kezeli az NRG-t, de csak akkor, hogyha az ImageDrive is fel van installálva a gépre. Ennyi.
Érdemes lehet esetleg a Computer Management-ben levenni a betűjelet az ImageDrive-ról, mert fölösleges, ha úgyis van DaemonTools is. A Device Manager-ben viszont nem szabad az ImageDrive-ot letiltani, mert akkor a Daemon azon keresztül nyitja meg az NRG-ket. -
chili
csendes tag
Az van,hogy a daemon tényleg nem tudott megnyitni nrg-t,de az én 3.11-esem úgy issza,mint palánta avizet :))
-
atty
tag
Progitól függ, de általában az azonos kezdősorozatszámon belül (pl 5.x) lehet upgradelni bárhogy, persze láttam már kivételt is. Hogy Nero-val hogy van azt nem tudom, én mindig a legújabb khmmm izé nem gyári verziót használom. Persze csak kipróbálásra. :)
-
ReFleXx
addikt
Van most egy Nero 5.0-ám. Ha leszedek hozzá pl egy 5.5.100 updatet akkor azt feltudom tenni erre az 5.0-sra vagy kell elötte egy másik ami 5.0ról 5.5-re updateli?
-
atty
tag
Bocs, de a nevét mindíg rosszul írom! :DDD
-
atty
tag
Hát nem pipec kis progi ez az Isobooster :DD . Régóta használom!
-
atty
tag
Egyébként a Daemon az télleg jó progi és télleg nem ismeri az nrg-t!!!!! :DD
-
atty
tag
Frászt kell kiírni!!!!!!!!!!!! :((( A Neronak van egy Image Drive progija, azt felrakod oszt kész. Vagy van egy Isobooster nevű progi és azzal ha jól tudom az nrg kiterjesztésű fájlokat is ki lehet csomagolni.
-
Agyzuzo
addikt
Nem tudom miért a Daemon Tools-t ajánlgatjátok, az _SOHA_ nem kezelte az NRG file-okat... Én sajna csak egyet tudok ajánlani: írd ki újraírható CD-re.
-
sebaj
tag
szerintem erre gondoltal: vcdgear. igyenes, keress ra, probald ki, ha mpeg a formatum jo. meg sok mast is tud.
-
ReFleXx
addikt
válasz
CsendPenge #28 üzenetére
Most szedtem le a 3.26os Daemont de ez sem nyitja meg az nrg-t
Az nem letezik hogy 10-ből 10 filmem hibás.
A WinIso valami multi sessionnel kapcsolatos hibát irt ki ha ez vkinek mond vmit. -
CsendPenge
őstag
-
ReFleXx
addikt
válasz
CsendPenge #26 üzenetére
Mire gondolsz?
-
ReFleXx
addikt
Ja és emelett ár probáltam mar IsoBusterrel is de hibat ir ki ra:
''A(z) 750 szektort nem udja olvasni .....''
A WinIsoval is probaltam de azzal sem sikerült.
És ez nem csak egy filmemnél van!
Eccer meg volt a MOHAA 2cd-s NRG-be de azt a Winisoval átkonvertáltam ISOba
és akkor mar megtudtam nyitni. -
tildy
nagyúr
[L]http://koli.kando.hu/tildy/daemon.jpg[/L]
-
tildy
nagyúr
[L]koli.kando.hu/tildy/daemon.jpg[/L]
-
ReFleXx
addikt
Nem gondoltam volna hogy ilyen rövid idő alatt enyyien válaszoltok.
CD irom sajna nincs, igyhát ez kilőve.
A Daemon meg nem nyitja meg ezt a tipust, vagy van mar valami uj verzió ami igen? Az enyem 3.02 talan. -
Ítí
csendes tag
Ha már néród van, akkor indítsd el a hozzá tartozó ImageDrive-ot (előtte Nero CD-képMeghajtó telepítő, ha még nincs fent).
Ebben csak meg kell nyitni a nrg fájt, és kapsz egy új meghajtójelet (pl. E: ).
(gta3 + más is így van meg, mert iszonyúan melegszik a normál CD drive) -
andorpapa
őstag
Húúú, ti aztán gyorsan vagytok. Amikor válaszolni kezdtem, még nem volt hozzászólás, ám így is csak a 9. hely jutott számomra. A PROHARDVER! a jelek szerint gyorsasági problémamegoldásból jelesre vizsgázott! :))
-
andorpapa
őstag
Két lehetőség:
1. Kiírod Neroval, mint image fájlt, és akkor a CD-n ott lesz a videó.
2. Elegánsabb megoldás az IsoBusterrel (freeware, magyarul is tud) megnyitni, mivel az képes a legtöbb image fájlt kezelni (most néztem, az nrg-t is), abból kimásolni stb. Vagy ott a Daemon Tools, hasonló funkciókkal. -
törölt tag
Duplán rákattintasz, elindul a Nero, beállítod, hogy hányszoros sebességen akarod felírni CD-re, Írás gomb, és hajrá. Ha nem indul el automatikusan a Nero, akkor se ijedj meg, a társításkor válaszd ki a felajánlott progik közül a Nero-t. CD rontás elkerülése végett szerintem először újraírhatós CD-vel próbálkozz.
Off
Kérlek változtasd meg az aláírásodat. Köszi.
On -
tildy
nagyúr
daemon tools
-
bdav
őstag
1. megoldás: írd ki CD-re :))
2. megoldás: létezik egy DaemonTools nevű program, ami virtuális CD meghajtót csinál a CD image fájlokból. (www.daemon-tools.com) Na ezt felpakolod (érdemes automata indításra rakni, ugyanis pl. intézőből is előrhető a meghajtó amit creal, és ha mindig fut, akkor elkerülhetőek bizonyos kellemetlenségek :) ) és működni fog. Különben nagyon cool progi, a gyakrabban használt játékok Cd-it beolvasom imagebe és simán megy a game anélkül, hogy a cd-t be kell rakni :D -
ReFleXx
addikt
Tehát a kérdés:
Hogyan lehet megnézni az .NRG-ben (Nero Image File asszem) lévő filmet?
Pls Help!
Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Synology NAS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PS Vita / PlayStation TV
- EA Sports WRC '23
- Milyen autót vegyek?
- bambano: Bambanő háza tája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET / PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest